עבור לתוכן

התחממות המעבדים החדשים I3, I5 ו- I7

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות נייד חדש. הנייד ישמש אותי להרצאות ולעבודה במשך כמה שעות בכל יציאה ליום עבודה. דרישות: בהרצאות: הרצת והצגת סרטים - בעתיד גם HD, ובעבודה: פתיחת כמה יישומים במקביל: אופיס (כמה!), מייל ואינטרנט. (הנייח עומד בכך יפה). הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל מתוכננים לכך, כולל כרטיס המסך האינטגרלי. אבל: אמר לי מישהו שמציע לי לנובו T400 (עם מעבד P8600) שהמעבדים החדשים הללו מתחממים ופוגעים בביצועי המחשב בנוסף לנזק עתידי תיאורטי. בחנות אחרת המוכר (הציע לי טושיבה עם I3) אמר שהם אכן מתחממים אבל "זה בכלל לא חשוב, הם בנויים לכך ("כמו מנוע מוגדש טורבו...")". יודעים על זה משהו? מי "צודק"?? בתודה!!

פורסם

לא הייתי מקשיב לשום עצה ממי שמנסה למכור לך מוצר. כי מה עוד הוא יגיד לך כדי לשכנע אותך לקחת את הT400 שלו?

לא דווחו שום בעיות התחממות חריגות עם המעבדים הנ"ל ביחס לדורות הקודמים. ייתכנו דגמים ספציפיים של ניידים שמתחממים, אבל זה היה תמיד, וצריך לבדוק כל דגם לגופו ולעשות סקר שוק לפני הקנייה.

בכל מקרה, גם הT400 עשוי להיות קנייה טובה. הכל שאלה של מחיר לעומת מפרט. אם המחיר דומה לT410 החדש יותר והמהיר יותר, אין סיבה להעדיף את הישן.

פורסם
  • מחבר

תודה. האפשרויות:

T400. מעבד P8600. כ.מ. 4500HD. מסך לא LED (חשוב מעבר להשפעה על ניצול הסוללה? יש השפעה משמעותית?). אין יציאות/ כניסות HDMI ן- E SATA. שנה אחריות. 14'. 3600 ש"ח.

אסוס. מעבד I3, כ.מ. 5700 (אינטגרלי) LED. יש HDMI. אין E SATA. זיכרון מהיר יותר. שנתיים אחריות. 14'. 4200 ש"ח

טושיבה I3, יש E SATA (עד כמה משמעותי?). כ.מ. טוב יותר (לא משמעותי עבורי). 13.3 אבל משקל דומה ו- 6 תאים(גם לא משמעותי עבורי). שנתיים אחריות. 4700 ש"ח.

- האם מחשב מבוסס SU4100 שחוסך זמן סוללה, (עם כ.מ. ATI - HD4550, או AMD מקביל) יכולים לעמוד בכמה יישומים בו זמנית באופן סביר? (יתרונות: LED, HDMI, משקל ומחיר מעט נמוכים יותר)

פורסם

כעיקרון הפרטים שמסתרת כאן לא מספיק בשביל לקבוע האם מחשב מסויים מספיק טוב או לא ביחס למחיר.

אם תוכל להוסיף את כמות הזיכרון לכל מחשב , את מהירות העבודה שלו ואת המהירות של העבודה של המעבד מולו זה יכול מאוד לעזור , כי זה קובע המון (בעיקר בסדרת ה I של אינטל.)

נראה לי שיציאת VGA יותר חשובה לך מHD , לרוב המקרנים יש יציאת VGA בעוד שHDMI יש בנתיים רק בחדשים ,HDMI בנייד זה בעיקר לחיבור לLCD \ פלזמה.

e-sata זה אחלה של דבר , אבל לשימושים שלך לא באמת צריך , לא מאמין שייצא לך להשתמש בזה .

זאת יציאת שמאפשרת להעביר מידע לד.קשיח חיצני במהירות של כ 300 מגה לשניה , אבל הכוננים שתומכים בזה עולים ממש יקר , ושוב אני אומר - אתה לא תשתמש בזה.

בנוגע למעבד SU4100 , מדובר במעבד דיי חלש (1.3 GHZ) שמיועד בעיקר לפעולות בסיסיות ומעטות (לא כל כך מתאים לך) עם זמן עבודה ממש ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים