עבור לתוכן

האם Q6600 על סטוק מגביל HD5850?

Featured Replies

פורסם

אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?

פורסם

תלוי ברזולוציה, בגדול קצת... כמה שהרזולוציה גודלת ככה הצוואר בקבוק מהמעבד הופך לקטן יותר...

אתה מקבל תוצאות נמוכות יותר, באיזה בנצ'מרק ? כי אם אתה מסתכל ב OVERALL של VANTAGE כמובן שהתוצאות שלך יהיו נמוכות יותר, OVERALL זה תוצאה של CPU + GPU יחד, והמעבד שלך חלש יותר...

תבדוק תוצאת GPU שלך מול בנצ'מארקים / מישהו מהפורום עם כרטיס דומה ( GPU SCORE משמעותי הרבה יותר )

פורסם
  • מחבר

תלוי ברזולוציה, בגדול קצת... כמה שהרזולוציה גודלת ככה הצוואר בקבוק מהמעבד הופך לקטן יותר...

אתה מקבל תוצאות נמוכות יותר, באיזה בנצ'מרק ? כי אם אתה מסתכל ב OVERALL של VANTAGE כמובן שהתוצאות שלך יהיו נמוכות יותר, OVERALL זה תוצאה של CPU + GPU יחד, והמעבד שלך חלש יותר...

תבדוק תוצאת GPU שלך מול בנצ'מארקים / מישהו מהפורום עם כרטיס דומה ( GPU SCORE משמעותי הרבה יותר )

תודה, אני אבדוק..יש מצב שאולי משהו לא תקין עם הכ.מ?

פורסם

קשה לי להאמין...

תעלה תמונה מ GPUZ בנוסף תעלה גם תמונה עם התוצאות שלך מ VANTAGE.

פורסם
  • מחבר

לא יודע למה זה לא נתן לי להריץ את הבנצ' על הגדרות גבוהות או נמוכות יותר אבל הנה התוצאה...

http://img249.imageshack.us/i/70373999.jpg/ זה אומר משהו?

פורסם

הבדיקה רצה בברירת מחדת ברזולוציה 1280X1024, ברזולוציה הזאת המעבד שלך גורם לצוואר בקבוק קל ( מאריך שסביב 20%~ )

הכללית התוצאה שלך טובה ומתאימה למערכת, OC למעבד כאמור ישפר את התוצאה והצוואר בקבוק יעלם.

* אני לא יודע איפה ראית תוצאות בהרבה יותר גבוהות, אבל אם זה כאן באתר, הסיבה היחידה שהכרטיסים שנבדקו היו ב OC מסיבי.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בToms hardware שGTA 4 רץ שם על 60 FPS ואצלי זה בקושי 30!! אולי המעבד מגביל אותי המון במשחק הזה?

פורסם

GTA4 זה משחק מאוד תלוי מעבד, שיודע לנצל גם 4 ליבות.

אז אמנם יש לך 4 ליבות, אבל הן חלשות.

וכן, כמו שנאמר Q6600 בסטוק מגביל הכרטיס הזה, מומלץ מאוד לעשות OC למעבד.

על איזו רזולוציה אנחנו מדברים?

פורסם

בהגדרות מקסימליות [בהנחה שיש לך 2GB VRAM] וברזולוציה אפילו של 1280X1024,

5870 לא מריץ את GTAIV עם CORE I7 ב60FPS לאורך המשחק.

פורסם
  • מחבר

GTA4 זה משחק מאוד תלוי מעבד, שיודע לנצל גם 4 ליבות.

אז אמנם יש לך 4 ליבות, אבל הן חלשות.

וכן, כמו שנאמר Q6600 בסטוק מגביל הכרטיס הזה, מומלץ מאוד לעשות OC למעבד.

על איזו רזולוציה אנחנו מדברים?

1680 על 1024, שמעתי מעוד אנשים שהוא יותר מושפע מביצועי המעבד..זה גם נשמע דיי הגיוני,תראו את JC2 שעובד על כמעט 60 FPS בהגדרות גבוהות מול GTA4 נראה פי מיליארד יותר טוב מכל הבחינות(תאורה, צללים טקסטורות פוליגנים וכל דבר אחר..)שלא נזכיר בכלל שהוא משחק מבוסס DX10

פורסם

1680 על 1024, שמעתי מעוד אנשים שהוא יותר מושפע מביצועי המעבד..זה גם נשמע דיי הגיוני,תראו את JC2 שעובד על כמעט 60 FPS בהגדרות גבוהות מול GTA4 נראה פי מיליארד יותר טוב מכל הבחינות(תאורה, צללים טקסטורות פוליגנים וכל דבר אחר..)שלא נזכיר בכלל שהוא משחק מבוסס DX10

זה בגלל שGTA IV זה הפורט הכי גרוע שנוצר בכל הזמנים

פורסם

איזה קשקוש,gta‏ זה כבר רמה אחרת של גרפיקה,המים זה הדבר היחידי שמרשים בjc2[br]פורסם בתאריך: 11.05.2010 בשעה 00:22:57

איזה קשקוש,gta‏ זה כבר רמה אחרת של גרפיקה,המים זה הדבר היחידי שמרשים בjc2[br]פורסם בתאריך: 11.05.2010 בשעה 00:23:12
איזה קשקוש,gta‏ זה כבר רמה אחרת של גרפיקה,המים זה הדבר היחידי שמרשים בjc2
פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לגרור את הדיון הזה לויכוח על לאיזה משחק יש גרפיקה טובה יותר, אבל מה מביא את GTA 4 לרמה אחרת של גרפיקה? בסך הכל רמה מאוד ממוצעת של פוליגנים וטקסטורות ואפקטים נחמדים...אני לא מזלזל שלא תבין, יש לו גרפיקה טובה אבל היא עדיין לא ברמה אחרת, גם ב2008-2009 היא לא נראתה הטופ של הטופ.

פורסם

1 - GTAIV זה פורט שיש איתו בעיות ולכן הביצועים איתו גם בעייתים, בלי כל קשר לגרפיקה שלו, זה משהו אחר לגמרי.

2 - נא להפסיק כאן הדיון מוצא ופותח הדיון פחות או יותר קיבל תשובה.

3 - 1680X1050 זאת רזולוציה שתעליב HD5850, בשעוני 2D הוא יוכל לספק חויית גיימינג שאפתנית פה.

פורסם
  • מחבר

1 - GTAIV זה פורט שיש איתו בעיות ולכן הביצועים איתו גם בעייתים, בלי כל קשר לגרפיקה שלו, זה משהו אחר לגמרי.

2 - נא להפסיק כאן הדיון מוצא ופותח הדיון פחות או יותר קיבל תשובה.

3 - 1680X1050 זאת רזולוציה שתעליב HD5850, בשעוני 2D הוא יוכל לספק חויית גיימינג שאפתנית פה.

אתה אומר שהרזולוציה כבדה מדיי בשביל 5850?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים