עבור לתוכן

החלפת הנוקיה 5800 באייפון 3G, כדאי לחייל?

Featured Replies

פורסם

איך אתם משווים אותו לIPHONE שהוא טלפון+IPOD TOUCH משולב ?

אני משווה בגלל שלאחי הגדול יש אייפון , והטאצ שלי לא נופל ממנו בכלום .חוץ מסלולר ומצלמה כמובן .

• תגובות 65
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי אומר שהוא לא נופל ממנו בכלום תכל'ס (המצלמה באייפון זוועה, חוץ מאולי ה 4G שעוד לא בשוק, ובתור טלפון נטו האייפון הוא מכשיר גרוע מאוד....)

פורסם
  • מחבר

איזה קטע... אין לאיפוד טאצ' רדיו משלו?!

אני צריך להתחבר לאינטרנט כדי לשמוע רדיו?

פורסם

הייתי אומר שהוא לא נופל ממנו בכלום תכל'ס (המצלמה באייפון זוועה, חוץ מאולי ה 4G שעוד לא בשוק, ובתור טלפון נטו האייפון הוא מכשיר גרוע מאוד....)

כיצד אתה מגדיר טלפון איכותי?

פורסם

אחד שלא מנתק/מפספס שיחות ברנדומליות, אחד שאיכות השמע באפרכסת שלו סבירה בלי שצריך לכוון את החור הבודד עם תעלת האוזן בדיוק של קרן לייזר, שיהיה נוח להחזיק ביד אחת גם ליותר מ 5 דקות (ופה המכשירים של אפל נכשלים קשות....), שהמיקרופון בו סביר, ושיש בו ספיקר סביר. כל מה שדרוש בעצם בשביל לדבר, לא משהו מיוחד.

פורסם

זה היה נכון לאייפון דור ראשון (ובעיקר ברשת AT&T)

מנסיון, בתור בעלים של נקסוס ו3GS אני לא יכול להגיד על אחד מהם שהוא מתעלה על השני בצורה ברורה מבחינת שימוש כטלפון

(איכות שמע/שיחה/ניתוקים/זמינות וכו')

לעומת זאת הספיקר ב3GS טוב יותר מאשר בנקסוס.

פורסם

אני לא יודע מה המצב לגבי ה 3GS, אני למעשה מדבר בקשר ל 3G ברשת סלקום. אם ב GS המצב טוב יותר, אדרבא.

פורסם
  • מחבר

תודו, בלי שום קשר האייפון הוא מכשיר מצויין רק המחיר שלו מרתיע הרבה אנשים עד כדי מחיר שערורייתי.

וחבר'ה, למה לעזאזל צריך להתחבר לאינטרנט כדי לשמוע רדיו?

פורסם

כי אין לך אנטנה חיצונית לקלוט תחנות ?

antenna00.jpg

פורסם

עזוב אנטנה, כי פשוט אין מקלט רדיו.

לכל מכשיר עם נגן MP3 היום יש רדיו, שבד"כ משתמש באוזניות כאנטנה.

פורסם
  • מחבר

עזוב אנטנה, כי פשוט אין מקלט רדיו.

לכל מכשיר עם נגן MP3 היום יש רדיו, שבד"כ משתמש באוזניות כאנטנה.

זה נראה לי מוזר למכשיר כזה, אפילו בנגנים הכי פשוטים יש רדיו.

פורסם

אני לא יודע מה המצב לגבי ה 3GS, אני למעשה מדבר בקשר ל 3G ברשת סלקום. אם ב GS המצב טוב יותר, אדרבא.

גם ה3G לא גרוע כמו שאתה מתאר אותו,

שוב, בתור הבעלים של שניהם:הנקסוס לא מדהים כמו שאתה מתאר והאייפון לא גרוע כמו שאתה מתאר (לא רק בנוגע לשיחות אלא בהכל, כולל מערכת הפעלה/אפליקציות וכו')

בסה"כ הבחירה ביניהם היא עניין של טעם, שניהם טלפונים חכמים מעולים.

פורסם

אחד שלא מנתק/מפספס שיחות ברנדומליות, אחד שאיכות השמע באפרכסת שלו סבירה בלי שצריך לכוון את החור הבודד עם תעלת האוזן בדיוק של קרן לייזר, שיהיה נוח להחזיק ביד אחת גם ליותר מ 5 דקות (ופה המכשירים של אפל נכשלים קשות....), שהמיקרופון בו סביר, ושיש בו ספיקר סביר. כל מה שדרוש בעצם בשביל לדבר, לא משהו מיוחד.

מסכים. בעיה שלא הצלחתי למצוא מכשירים כאלה. היום החברות מעדיפות להשקיע במצלמה 8.151651MP!!!11 ומסך מגע במקום מערכת הפעלה מהירה כמו שד, סוללה חזקה, מסך איכותי (לא מגע, אני מתחנן!), איכות שמע מעולה ומקשים איכותיים.

פורסם

אני דווקא מת על מגע, לא סובל מקשים :silly:

פורסם

מסכים. בעיה שלא הצלחתי למצוא מכשירים כאלה. היום החברות מעדיפות להשקיע במצלמה 8.151651MP!!!11 ומסך מגע במקום מערכת הפעלה מהירה כמו שד, סוללה חזקה, מסך איכותי (לא מגע, אני מתחנן!), איכות שמע מעולה ומקשים איכותיים.

סוני אריקסון.

ולגבי מסך איכותי- פה אני חייב להגיד שהמסך של הנקסוס מצוין, וקריא לחלוטין אפילו באור שמש, שזה הישג לא קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים