עבור לתוכן

שאלה | קונסולות לאיזה גיל זה תאים?

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות לאחיין שלי ליום הולדתו ה-18 קונסולת משחקים.

הוא חובב מחשבים ומשחקים.

1. האם זה מתאים לגיל שלו?

2. אם כן אתם יכולים להמליץ לי מה יספק את חווית המשחק הטובה ביותר? ומה הטוב ביותר בכלל?

3. איך הוא יכול להעביר אליה את הסרטים והתמונות שלו?

תודה לעונים

אלון

פורסם

1. כן מגיל 8 עד גיל 20000 זה מתאים.

2. זה סובייקטיבי.

3. ביחוד בPS3 זה הכי נוח לדעתי. גם בXBOX זה עובד לא רע. - מתקינים במקרה של הPS3 תוכנה בשם PS3 MEDIA SERVER וזהו - כל מה שבמחשב משותף עם הPS3 - מוסיקה , סרטים , תמונות.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אוקי

תודה רבה :)[br]פורסם בתאריך: 9.05.2010 בשעה 15:03:02

עוד שאלה:

אני נוטה לכיוון ה-XBox 360 אז רציתי לשאול:

מזה ה-XBOX live market place?

זה בתשלום?

חייב להירשם?

אפשר להירשם חינם?

פורסם

זו החנות.

חשוב לדעת שלשחק אונליין בXBOX עולה סביבות ה50 דולר לשנה לGOLD MEMBERSHIP.

ואם פרוצים - אז אל תבנה על לשחק אונליין.

בPSN זה חינם.

ליביו

פורסם
  • מחבר

מזה PSN?

פורסם

PSN הינה במקבילה של הX Box live אצל סוני.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי :)

טוב.. נראה לי לי שאני יקנה את ה-PS3 SLIM בכל זאת

תודה על העזרה :)

פורסם

היי

אני רוצה לקנות לאחיין שלי ליום הולדתו ה-18 קונסולת משחקים.

הוא חובב מחשבים ומשחקים.

1. האם זה מתאים לגיל שלו?

2. אם כן אתם יכולים להמליץ לי מה יספק את חווית המשחק הטובה ביותר? ומה הטוב ביותר בכלל?

3. איך הוא יכול להעביר אליה את הסרטים והתמונות שלו?

תודה לעונים

אלון

1. בהתייחסות לילד בן ה18 הסטריוטיפי בישראל, כן זה מאוד מתאים לגיל שלו, בארץ רוב ילדים אוהבים קונסולות של סוני (במקרה של נייחות יש להם סיבה טובה)

2. רוב הילדים אוהבים משחקי יריות, בגלל שאנחנו לא בדיוק מכירים את האחיין שלך, זה רק בגדר השערה, ספר לנו עוד איזה משחקים הוא אוהב, יכול להיות שהוא מכור לmmorpg בכלל והוא עדיין לא יצא מהמחשב, אני לא יודע

3. בעזרת תוכנות תמיכה שיוצרו על ידי החברות בעצמם (או פריצת המערכת, משהו שאני יודע שאתה מאוד בקיא בו xP)

פורסם
  • מחבר

הוא אוהב משחקים כמו COD, Battlefield, BURNOUT PARADISE,GTA

אבל זה לא מה שהתכוונתי.

התכוונתי למי האקסקלוסיביים יותר טובים?

פורסם

לאחיין שלך יש טעם של משחקי יריות....

אישית, בגלל המחסור בעכבר לא הייתי משווה משחקי יריות בין הPC לקונסולות משחק בקלות

לדעתי, האחיין שלך יכול להעריך כל אחד מהקונסולות האלה במידה רבה, אישית הייתי קונה לו Xbox 360 בגלל שהוא פריץ, ורוב האנשים שמשחקים במשחקי יריות בדרך כלל פורצים אותם ומורידים אותם, הייתי ממליץ לך לחכות ולשמוע עוד תגובות ולא להתבסס על התגובה שלי בלבד

נ.ב לדעתי האקלוסיבים יותר טובים בPS3, תשובה לשאלתך השניה, רק בגלל משחקים כמו uncharted 2 וGod of war 3\HD

פורסם

Chaosruler - על מה אתה מדבר בדיוק?

קודם כל:

"3. בעזרת תוכנות תמיכה שיוצרו על ידי החברות בעצמם (או פריצת המערכת, משהו שאני יודע שאתה מאוד בקיא בו xP)"

מה זה קשור בכלל? יש תמיכה בDNLA - זה פרוטוקול שיתוף מדיה ויש CLIENTים חינמים שתומכים בו כמו TVERSITY או PS3 MEDIA SERVER או NERO HOME או המון אחרים.

לא צריך לפרוץ שום דבר (מאיפה הבאת את זה) ולא - סוני לא כתבה שום CLIENT לנושא הזה.

חלק שני:

"אישית הייתי קונה לו Xbox 360 בגלל שהוא פריץ, ורוב האנשים שמשחקים במשחקי יריות בדרך כלל פורצים אותם ומורידים אותם"

אם פורצים 360 - אתה בסכנה מתמדת לזה שתקבל BAN ותחסם מהשירותי רשת של הXBOX - לתמיד.

בנוסף הם בתשלום.

ליביו

פורסם

Chaosruler - על מה אתה מדבר בדיוק?

קודם כל:

"3. בעזרת תוכנות תמיכה שיוצרו על ידי החברות בעצמם (או פריצת המערכת, משהו שאני יודע שאתה מאוד בקיא בו xP)"

מה זה קשור בכלל? יש תמיכה בDNLA - זה פרוטוקול שיתוף מדיה ויש CLIENTים חינמים שתומכים בו כמו TVERSITY או PS3 MEDIA SERVER או NERO HOME או המון אחרים.

לא צריך לפרוץ שום דבר (מאיפה הבאת את זה) ולא - סוני לא כתבה שום CLIENT לנושא הזה.

חלק שני:

"אישית הייתי קונה לו Xbox 360 בגלל שהוא פריץ, ורוב האנשים שמשחקים במשחקי יריות בדרך כלל פורצים אותם ומורידים אותם"

אם פורצים 360 - אתה בסכנה מתמדת לזה שתקבל BAN ותחסם מהשירותי רשת של הXBOX - לתמיד.

בנוסף הם בתשלום.

ליביו

רשמתי או, אישית אני לא אהבתי את זה שסוני חסמו את האפשרות לשימוש בלינוקס אז אני לא משתמש בו בנתיים, עד שלא יפרץ ואני יוכל להשתמש בלינוקס

ובקשר לxbox360 - זה בכל מערכת, באקסבוקס הסכנה שתתפס פשוט יותר גבוהה וmeh, "לי זה לא יקרה" x) ואפשר לחשוב כמה זה עולה כל חודש... פחות מי 100 שקל בשביל silver membership... אני זוכר את המכה שנפלה על משתמשי הcall of duty modern warfare 2 באקסבוקס, אבל זה לא מנע מהרבה אנשים לעשות את זה שוב, ואם אני לא טועה זה שינה את הboot loader, זה לא חסם את הonlive של אקסבוקס, למרות שזה יותר גרוע (מונע ממך לשחק בכלל או לפתוח את הקונסולה xP)

בגלל שאני לא יודע אם האחיין שלו יקנה כל משחק ב400 שקל במקרה של הPS3 או יפרוץ את הxbox אני רשמתי מה אני הייתי עושה ואמרתי לו לחכות לעוד תגובות ולא להסתמך על שלי

ותחשוב על זה ככה - כל משחק של הPS3 יקנה לך לפחות 4-5 חודשים בXBOX LIVE... אני בספק אם הקונסולה תשומש יותר משנה וחצי

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להיות רשום ב-Xbox 360 Live ללא תשלום?

פורסם

יש אפשרות להיות רשום ב-Xbox 360 Live ללא תשלום?

ללא סכנה שיתפסו אותך? לא, כמו שהאדם רשם, אם תופסים אותך, אז להתראות, אחד האינדיקטורים הכי טובים שלהם זה האם הבן-אדם משלם על השירות

פורסם
  • מחבר
ללא סכנה שיתפסו אותך? לא, כמו שהאדם רשם, אם תופסים אותך, אז להתראות, אחד האינדיקטורים הכי טובים שלהם זה האם הבן-אדם משלם על השירות

אם ככה אז אני חושב שאני יקח את ה-PS3

גם בגלל זה וגם בגלל שהאקסקלוסיביים שלו יותר טובים והוא עם wifi ובלוטות' מובנים

תודה רבה עזרתם לי מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים