עבור לתוכן

שאלה חשובה לגבי מתן אחריות במקרה של חנות שנסגרה

Featured Replies

פורסם

מני,

תעשה forward של המכתב הזה מ-GB ל סי די לוג ולמור לוי. שיתחמקו עכשיו.

פורסם

אז לא לקחו לך על זה מכס..

אין מכס, רק מעמ

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם נציגה מסי די לוג והיא ביקשה ממני את הסריאל. אני עכשיו שולח לה.

כמו כן גם קיבלתי הודעה פרטית מעובד סידי לוג שנמצא כאן בפורום אך אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות מחמת חוסר בהודעות בפורום.

אין לי בעיה לפרסם כאן את הסריאל על אף שאני שולח אותו גם לנציגה במייל

SN080400009307

כמו כן ייתכן שגם הספק של טרמלטייק הגיע מסידי לוג, אנא בדוק לי בבקשה את המספר הסריאלי שלו אצלכם:

WR0116RE0780000788

תודה.

פורסם

מני,

בינינו? לא בושה לעזור ולצבור 5 הודעות בפורומים ה"אמיתיים" באתר :)

פורסם

שלום.

הלקוח פנה למעבדת חברתנו שם בוצעה עבורו בדיקה למוצרים, בה התברר כי מוצרים אלו לא יובאו לארץ ע"י חברתנו. חברתנו אינה מממשת אחריות על מוצרים שלא נרכשו דרכה. אנו ממליצים לבצע פנייה מסודרת ליצרנים עם המספרים הסיריאלים של המוצרים דרכם יוכלו היצרנים לתת ללקוח מענה היכן נרכשו מוצרים אלו ושם יוכל הלקוח לממש אחריות על מוצריו.

בהצלחה.

פורסם

כאשר אני רוכש מוצר זכאי לאחריות בייבוא רשמי אני מקבל תעודת אחריות של היבואן בנוסף לקבלה. בחלקים למחשב כל השוק אפור ופרוץ. כיצד אני בתור צרכן יכול לדעת שחנות X מוכרת לוח אם Y בייבוא רשמי ולא יבוא פרללי? איזה הוכחה אני מקבל? אפילו החנויות האמינות ביותר יכולות לעסוק בייבוא פרללי על מנת להוזיל עלויות ועם כל הכבוד לאמינות הם יכולים לספר סיפורים עד מחר "אל תדאג הכל יבואן רשמי" כי פשוט לא אכפת להם. כל עוד החנות קיימת אני מקבל אחריות דרך החנות. אם החנות פושטת רגל זו כבר לא בעיה שלהם. חבל שאין פיקוח על השוק. הגיע הזמן שיבואנים רשמיים (CD-LOG, למשל) יתחילו להדפיס תעודות אחריות ויספקו את התעודה בתוך אריזה של החלק.

פורסם
  • מחבר

רציתי לעדכן אתכם חבר'ה, דיברתי עם מור לוי והלוח אם הגיע על ידם.

הם החליפו לי את הלוח אם באחר פחות טוב לצערי. אבל מאחר ואין X38 בשוק יותר אז אין לי יותר מדי למה לצפות. יהיה לי כרטיס מסך אחד ללא שימוש לצערי.

לגבי הספק עדיין אין התקדמות מאחר והוא לא יובא על ידי סידי לוג ואין לי מושג מי עוד המפיצים שלהם, אני אברר. במקסימום אני אאלץ לקנות ספק חדש.

לפחות הבעיה עם הלוח נפתרה.

תודה לכולם.

פורסם

מכיר שיטת מצליח?, אז הפעם זה לא הצליח.

פורסם

כל הכבוד מני.מי שמשקיע מצליח.

אני רואה שבמחירון שלהם נישאר רק שני סוגי-P45 של GIGABYTE.בטח קיבלת אחד מהם.

מקווה שיהיה לך הצלחה גם עם הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים