פורסם 2010 במאי 815 שנים כלומר כמו ב-XBOX, להעתיק את המשחק לכונן כדי לשמור על העינית ולקצר זמני טעינה.ואם אפשר אז איך עושים את זה?
פורסם 2010 במאי 915 שנים אי אפשר.רק לחלק מהמשחקים יש התקנה.וד"א - ההתקנה על הXBOX נועדה לקצר זמני טעינה כי אין להם אופצית התקנה במשחקים.לא לשמור על העינית.ליביו
פורסם 2010 במאי 915 שנים ליביו, אני חושב שאתה טועה...ברגע שאתה מתקין משחק בהארדיסק של ה-XBOX המכשיר ייקרא ממנו את רוב (אם לא את כל) המשחקולכן העינית תעבוד פחות מה שיאריך לה את אורך החיים.בנוסף, המכשיר ירעיש פחות, יתחמם פחות (במכשירים הישנים זה יותר חשוב!) וכאמור יקצר את זמני הטעינה במשחקים.
פורסם 2010 במאי 915 שנים לא מצאתי באתר של מייקרוסופט שמסבירים מפורשות על היתרונות שבהתקנת משחק להארדיסקאבל הנה, לדוגמא מתוך כתבה של gamespotit looks like Microsoft's Albert Penello, director of marketing for Xbox,wasn't kidding when he told us that the main hard drive installation benefitwill be [glow=yellow,2,300]reduced noise[/glow] from [glow=yellow,2,300]not having the optical drive spin up[/glow].http://www.gamespot.com/news/6234271.html
פורסם 2010 במאי 915 שנים לא במפורש אבל בעקיפין - אם הדיסק כמעט ולא יסתובבהעין תעבוד פחות מה שיאריך לה את אורך החיים.לא נראה לי שממש הוכיחו את העניין הזה אבל אפשר להסיק את המסקנה הזאת.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר אי אפשר.רק לחלק מהמשחקים יש התקנה.וד"א - ההתקנה על הXBOX נועדה לקצר זמני טעינה כי אין להם אופצית התקנה במשחקים.לא לשמור על העינית.ליביואוקי תודה, אבל איך אני יודע לאיזה משחק יש ולאיזה אין?כתוב על המשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.