עבור לתוכן

למה כרום יכול להתמודד עם העומס של farmville וfirefox 3.6.3 לא מצליח?

Featured Replies

פורסם

אתמול גיליתי שהעומס שתמיד יש לי בפארמוויל בא מהחיות שעובדות עם ג'אווהסקריפט ואז נהיה עומס על הדפדפן עד שהוא נתקע

והיום חשבתי על זה שכרום הוא הדפדפן המהיר ביותר כי הוא עושה את הדברים האלה של הג'אווהסקריפט הכי מהר ובאמת התקנתי אותו והיה טיפה עומס אבל הוא לא נתקע והוא מתמודד יפה מאוד יחסית, וזה עוד אחרי שחשבתי שפיירפוקס הוא דפדפן מהיר מאוד

בכל מקרה את כרום אני לא רוצה בגלל העיצוב המעפן שלו ובגלל שהוא ממש נטול אפשרויות וכל הזמן שואל אותי שאלות מפגרות כמו אם לתרגם את הדף כאילו אני אידיוט שאתמול קנה מחשב מחברת DELL בפעם הראשונה

אז למה יש איטיות כזאת בפיירפוקס האחרון ואם יש איזה תיקון שאני יכול בעזרתו לפתור את הבעיה?

פורסם

FF אכן הלך והפך כבד בגרסאותיו האחרונות, תנסה אולי לבטל תוספים לא נחוצים.

בקשר לכרום, אתה יכול לבטל בהגדרות את התרגום האוטומטי או להגדיר אותו לא לתרגם שפות מסויימות כמו אנגלית ועברית.

אני עברתי לפני מס' חודשים מ-FF לכרום ומאוד מרוצה עד כה, הרבה יותר מהיר וקליל מכל דפדפן אחר, אילו אפשרויות חסרות לך בכרום למשל?

פורסם

הFF הוא הדפדפן הכי מתקדם מבחינת אפשרויות והרחבות אבל יש לו פגם או יותר נכון לומר פיגור בתכנון לעומת דפדפנים אחרים.

הוא לא יודע להפריד בין חלקיו באופן שיאפשר לחלק עבודה בין מעבדים.

ממש ברגעים אלו יש מחלקה מיוחדת של מוזילה (מפתחת FF) שעובדת במקביל לפיתוח הרגיל בדיוק על זה, ועוד...

אני מאמין שברגע שתצא גרסה של FF עם תמיכה בMT כל (או רוב) הבעיות שקשורות באיטיות שנובעת מ JAVA או FLASH יעלמו.

עד אז נאלץ להסתדר עם האפשרויות הקיימות.

הגרסה המדוברת אמורה לצאת תוך כמה חודשים.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה art tatum אני לא יכול כבר לחכות אני כל הזמן מתלהב שיוצאת גרסה חדשה של פיירפוקס

וswiftcat:

קודם כל יש לו את העיצוב לייט הזה שמתמקד ב"להראות כמה שיותר שטח של הדף" ואני לא סובל את זה, אני מחפש את התפריטים הישנים כמו FILE EDIT וכל זה וכשאני עושה קליק ימני בפיירפוקס נפתח לי תפריט עשיר עם כל מיני אפשרויות שממש עוזרות וגם אני יכול להתאים אותו איך שבא לי ולהרחיב אותו עם הרבה תוספים

אני הרגשתי ממש לא נוח בכרום, רק חיכיתי כבר שתיגמר העשייה בחווה ולצאת, אני לא יודע למה אבל ככה זה

פעם יכולתי להשתמש רק בIE6, אחר כך התרגלתי לכל האפשרויות המורחבות של פיירפוקס, כרום הוא פשוט כזה, אני לא אוהב פשטות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים