עבור לתוכן

איזה תוכנת אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ?

Featured Replies

פורסם

איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ?

תודה ,

פורסם

מה שיש לך בין האוזניים.

אין שום פתרון קסם נגד טימטום אנושי.

פורסם

מישהו עדיין משתמש באנטי וירוס? אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נכנס וירוס למחשב.

פורסם

בתור אחד שעבד בתעשיית אבטחת המידע זמן לא קצר, מה שאתה צריך לשאוף אליו זה אנטיוירוס שיעבור קודם כל את רף ה-95% במבחני ה-AV-COMPARATIVES (הם היחידים שבאמת מפרטים ולא מביאים איזשהו תואר מפוקפק של 100% בלי שום תיאור)

מדד שני מכריע הוא יכולת ההתנגדות של האנטיוירוס וההגנה העצמית שלו (לא ניתן להרוג את התהליכים שלו\לערוך קבצים וכו') - שכאן חוץ מ- Kaspersky, Symantec, TallEmu Antivirus + Firewall ו-ZONE ALARM (שמבוססים על המנוע של קספקסי) ואם אני לא טועה גם F-Secure שגם מבוסס על המנוע הישן של קספרסקי וגם GDATA שמבוסס על המנוע הישן של קספרסקי + המנוע הישן של ביטדפנדר.

מדד שלישי מכריע הוא PROACTIVE DEFENSE, שזה הגנה מפני שינויים במערכת - ברג'יסטרי, קבצי המערכת, SERVICES, דרייברים, כתיבה לקרנל וכו'

מדד רביעי מכריע הוא הביצועים של האנטיוירוס וההשפעה שלו על מהירות המערכת. יש אנטיוירוסים שפשוט "חונקים" את המעבד, הזיכרון וההארד-דיסק.

באופן כללי, עד המדד ה-4 יש לך את GDATA שיש לו את % המציאה הכי גבוהים (וזאת בזכות 2 מנועים של אנטיוירוסים שמשולבים במוצר אחד)

לפי המדד ה-2 אם אני לא טועה הוא יחסית חסין (אבל לא כמו המצטיין בקטגוריה, קספרסקי - שכתבו לו דרייבר מאוד אגרסיבי שמתפקד בעצם כמו rootkit)

לפי המדד ה-3 אם הם שינו את זה בגרסא החדשה, יש לו PD

לפי המדד ה-4, בגלל 2 מנועי הסריקה המובנים - הוא מאט את המערכת באופן משמעותי.

לפי סגנון ההודעה "הכי חזקה שיש" ולפי ממוצע הגילאים בפורומים ששואלים שאלות כאלו אני מניח שאתה לא מתכוון לקנות את המוצר אלא לבקש הורדה שלו עם קראק או מפתח. (אני לא בא בכוונה להעליב חלילה, פשוט זה מה שקורה לרוב)

דע לך שאין שום סבירות שתמצא איזושהי פריצה עדכנית שתאפשר לך להשתמש במוצר באופן פיראטי (לא חוקי).

בהצלחה בחיפושים

מישהו עדיין משתמש באנטי וירוס? אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נכנס וירוס למחשב.

אפילו אני משתמש באנטיוירוס. אישית אני משתמש ב-Antivir Free, מהסיבה היחידה שהוא חינמי ואחוזי המציאה שלו מבין הגבוהים ביותר, וגם יש לו הגנה עצמית סבירה. (והוא בכלל לא מעמיס על המחשב)

הוא לא "הכי חזק וטוב", אבל בגלל שיש לי ראש אני משתמש בו רק כתוכנית ב'.

פורסם

אני משתמש בAVAST חינמי,ואין לי שום בעיה כבר שנתיים.

פורסם

כמו שאמרו, אפשר להיות נטולי וירוסים גם ללא אנטי וירוס.

אך אני ממליץ על AVIRA או AVAST גרסאות FREE.

פורסם

בהחלט Avira עושה אחלה עבודה.

אני חושב שעדיין יש מקום לאנטיוירוס טוב מכיוון שלפעמים אתה נתקל בטרויאנים (בדרך כלל זה נפוץ בהורדות לא חוקיות, אבל עדיין..) ובנוסף, מבטיח לך - אם תשאיר את המחשב שלך לאיזה אח/אחות קטנים ומתלהבים תוך שבועיים המחשב שלך מלא בוירוסים. אני לא יודע איך הם מצליחים לעשות את זה, אבל זה תמיד ככה...

פורסם

SANDBOXIE זו לא תוכנת אנטי וירוס, היא אמורה לבודד הפעלה של קבצים משאר המערכת.

פורסם

ידוע לי, אבל זה יכול להיות "פתרון" ביניים לא רע:

מה שיש לך בין האוזניים.

אין שום פתרון קסם נגד טימטום אנושי.

פורסם

Xeydo

שורה תחתונה.. איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לדעתך..? חינמי או לא חינמי.

ואם אין לך דעה חד משמעית, תוכל להגיד איזה אנטיוירוס מומלץ לאיזה העדפה?

פורסם

Xeydo

שורה תחתונה.. איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לדעתך..? חינמי או לא חינמי.

ואם אין לך דעה חד משמעית, תוכל להגיד איזה אנטיוירוס מומלץ לאיזה העדפה?

יכול להיות שההמלצות שלי יהיו קצת לא מעודכנות, פשוט הפסקתי לעקוב אחרי התחום לפני כשנה.

אם אתה מחפש משהו שיגן עליך 360 מעלות, לך על קספרסקי. יש להם מענה מהיר מאוד לוירוסים חדשים והאנטיוירוס שלהם מאובזר בטכנולוגיה חדישה.

אם אתה מחפש משהו חינמי שלא צריך להתעסק בו יותר מדי (ויספיק לרוב האוכלוסיה) לך על ANTIVIR FREE.

אם אתה מחפש עוד משהו שיגן עליך קצת יותר מ-ANTIVIR אבל פחות מאובזר ויותר קל על המערכת מקספרסקי, לך על סיימנטק 2010. הגרסא החדשה שלהם מעולה (2009-2010)

פורסם
  • מחבר

זאת השאלה מה עדיף סימנטק 2010 סיקיורטי או קספרסקי 2010 סיקיוריטי או NOD32 סיקיוריטי ? או זון אלרם סיקיוריטי ?

פורסם

אני יכול להבין ארגון הרוכש אנטי וירוס בגלל אלפי משתמשים שמכניסים ומוציאים מידע ללא הפסקה, אבל למה משתמש ביתי צריך את זה? אני שולט על התוכן שנכנס ויוצא. אני משתמש במערכת הפעלה מקורית, משחקים מקוריים ורוב התוכנות חינמיות או מקוריות. פשוט אל תכנסו לאתרי פורנו סוג ג' ו-altavista. אני מבצע סריקת spyware בפעם בחודש (בדר"כ לא מוצא כלום) וזהו. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נכנס וירוס למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים