עבור לתוכן

דרושה עצה: כרטיס מסך של nvidia, באזור 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני.

אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos.

הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים.

אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64.

בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה.

התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000.

המלצות? עצות?

עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.

פורסם

אם אתה לא מעוניין בפרמי וצריך כרטיס של NVIDIA מעל ל1500 שקלים הריי שאין לך מה לחפש.

אתה מעוניין בכרטיס שיתמוך DX10.1 (לא כזה משנה) אבל אין כרטיס שולחני של NVIDIA שתומך DX10.1 לגיימינג והוא לא פרמי.

מה שאתה מחפש זה פרמי שקט, הGTX470 הוא לא כזה רועש במנוחה, יחסית שקט אז זה לא צריך להוות בעיה בשביל.

פורסם
  • מחבר

לגבי GTX470 - בשלב זה מדובר בכרטיס חדש, ולכן סביר שהוא יחסית יקר ולא הכי טוב בעולם. נראה לי סביר שעוד 12 חודשים תצא גרסה טובה יותר שלו. באופן כללי אני לא ממש early adopter :)

DX10.1 הוא כבר בן יותר משנה, לא? עד עכשיו אין ל-nvidia שום כרטיס שתומך בו מלבד GTX4xx?! מוזר.

אם ככה האופציות שלי הן להתפשר על רעש ומחיר ולקחת פרמי, או להתפשר על DX10 רגיל ואז אפשר אפילו לרדת במחיר?

כרגע אני מנסה לראות מה האופציות שלי בכיוון של לא פרמי. אני אתפשר למטה ואסתפק ב-DX10. מה עכשיו?

פורסם

במידה ואתה מעוניין רק חדש בלבד יש לך כרטיסים כמו GTX260 במחיר שקרוב ל1000 שקלים

אבל יש בעיה אחת, וזה העיתוי הלא כל כך מתאים לקניית כרטיס NVIDIA כרגע.

NVIDIA מכינה ליין שלם של כרטיסים שיחליפו את מה שאנחנו מכירים כיום כGT200 ולכן רכישת GTX260 ב1000 שקלים זה לא דבר חכם כשכרטיס הרבה יותר חזק ממנו כמו GTX460 (שיושק בקרוב ויעלה 1400~ שקלים) יושק.

אם CUDA זה חשוב לך עשה לעצמך טובה ולך על GTX470 או שהמתן, ההמתנה יכולה להיות גם 3-5 חודשים אז קח זאת בחשבון.

אני עדיין חושב שGTX470 יהיה עדיף לך. הוא עולה 1780 שקלים ויחסית שקט במנוחה.

פורסם
  • מחבר

המחשב הנוכחי שלי כבר מתחיל לשבוק חיים (בן 4 שנים וסופר...) אז כנראה לא אחכה יותר מחודש. הלוואי ויכולתי לחכות עוד כמה חודשים אבל זה נראה בלתי אפשרי.

נראה לי ששכנעת אותי ללכת על 470. הוא יקנה לי מרחב נשימה ואת הכרטיס הבא אקנה כבר עוד שנתיים במקום עוד שנה. לגבי הרעש, נקווה שהמארז ישקיט אותו קצת.

תודה רבה על העצות.

פורסם

אתה מעוניין בכרטיס שיתמוך DX10.1 (לא כזה משנה) אבל אין כרטיס שולחני של NVIDIA שתומך DX10.1 לגיימינג והוא לא פרמי.

בטח שיש... g210 / gt220 / gt240

פורסם

סלח לי אבל גיימינג זה לא :)

(לא סתם ציינתי את המילה גיימינג)

פורסם

זה כן "גיימינג", אולם לא מתקרב לביצועים של כרטיס בשווי 1500ש"ח :)

פורסם
  • מחבר

נראה אם אני אצליח לסחוב עם הגרוטאה הזו עוד חודש... הזמן תמיד משחק לטובת הקונה.

למישהו יש REVIEW לכרטיס הזה? אני לא הצלחתי למצוא.

פורסם

NVIDIA מתנהלים בזמן האחרון כמו המוסד, רקשלא ברור אם זה מחמאה או עלבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים