פורסם 2010 במאי 815 שנים היי לכולם אני קניתי PS3 סוף סוף ואני רוצה לקנות את המשחק שיחזיק אצלי הכי הרבה זמן מבחינת ההנאה כמובן. אז רציתי לדעת אם TEKKEN 6 הוא הכי טוב בסדרה ואם הוא לא ישעמם אותי אחרי חודש ?
פורסם 2010 במאי 815 שנים אם שיחקת בטקן 5 והוא לא שיעמם אותך אחרי חודש סביר להניח שגם טקן 6 לא ישעמם אותך אחרי חודש.וחוץ מזה שהנאה זה עניין של טעם וריח ותלוי גם איזה סוג משחק אתה מחפש.בכל אופן, אלה לדעתי המשחקים הכי טובים שיש לקונסולה:אקשן: uncharted 1+2 / god of war 3גוף ראשון: resistance 1+2 / modern warfare 2פלטפורמה: סדרת ראצ'ט וקלאנק / little big planetמכות: tekken 6 / super street fighter / soul clibur 4קווסט: heavy rainDemon's souls / fallout 3 :RPGמירוצים: ModNation Racers / burnout paradise (עוד לא יצא לי לנסות אבל אמור להיות משחק קארטינג טוב)
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר האמת שהאחרון ששיחקתי היה TEKKEN 3 בכלל חח ולפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מ4 ו5 אבל על שש עוד לא קיבלתי השוואה
פורסם 2010 במאי 815 שנים לי נראה שכל המשחקים בסדרה הם אותה גברת בשינוי אדרת.אם אהבת אחד מהם אתה תאהב את כולם.רק שהגרפיקה ב-6 כמובן הרבה יותר טובה ויש הרבה יותר תוכן.אם זה לא חייב להיות משחק מכות ובא לך גם על יריות אז לך קודם על uncharted 1+2 במיוחד שאת הראשון אתה תמצא היום בסביבות 150 שקל - לא כסף בשביל משחק PS3!כמובן שאתה חייב לנסות גם את GOW3 אבל שחק קודם ב-1 ו-2.
פורסם 2010 במאי 815 שנים עוד שני משחקים ש tgen לא רשם (אני יודע שזאת דעתך אבל אלו בכל זאת שניים מהמשחקים שקיבלו את הציונים הכי טובים בשנים האחרונות)metal gear solid 4 שהוא דיי קצר ועדיין לפי דעתי המשחק הכי טוב ששיחקתי בו בשנים האחרונותו gta 4 שגם הוא עשוי מעולהשני המשחקים עולים 150 שקל כל אחד
פורסם 2010 במאי 915 שנים קרירין מה הקשר בין 5 (שהוא משחק PS2 סביר ... לא יותר מזה) לבין 6? שיחקת בכלל ב6?6 הרבה יותר מתקדם ומהווה קפיצת מדרגה די רצינית.בנוסף יש בו המון דברים לעשות גם בתור שחקן יחיד והמון דמויות לשחק עם 2 שחקנים.ליביו
פורסם 2010 במאי 915 שנים עוד שני משחקים ש tgen לא רשם (אני יודע שזאת דעתך אבל אלו בכל זאת שניים מהמשחקים שקיבלו את הציונים הכי טובים בשנים האחרונות)metal gear solid 4 שהוא דיי קצר ועדיין לפי דעתי המשחק הכי טוב ששיחקתי בו בשנים האחרונותו gta 4 שגם הוא עשוי מעולהשני המשחקים עולים 150 שקל כל אחדMGS4 קצר? זה 10 שעות של cutscenes על בננות וידיים מכושפות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.