עבור לתוכן

USB של מסך MAC- פגום - היכן ניתן לתקן ???

Featured Replies

פורסם

ברשותי מסך מחשב של MAC - מסיבה לא ברורה אחת הכבלים אשר מחבר בין ספק כוח של המסך - למחשב ה USB 2 - נפגע וניתלש - היכן ניתן לתקן ??? (יש לציין שהכבל הוא מקובע למסך והוא מגשר בין המסך למחשב לספק הכוח ולעוד 2 יציאות ).

פורסם

אחת הכבלים אשר מחבר בין ספק כוח של המסך - למחשב ה USB 2 - נפגע וניתלש - היכן ניתן לתקן

מה?

פורסם
  • מחבר

מה ? פשוטו כמשמעו - המסך מחובר לכבל - לכבל יש פיצול ל 4 יציאות / כניסות - החיבור שבין המסך לספק הכוח - נפגע . מי יכול לעזור היכן ניתן לתקן????

פורסם

תן קצת פרטים, מאיפה אתה? זה מסך שיש עליו אחריות עדיין? (אחריות לא תכסה את זה כי זה נזק פיזי, אבל אם זה באחריות אתה חייב לטפל במקום של איידיגיטל.)

פורסם
  • מחבר

לא . אין עליו אחריות . הוא יובא מארה"ב מעל שנתיים . - הבעיה שהכבל מחובר קבוע למסך מאחור - איני יודע מי מומחה לתיקון - חיבורי USB לסוגב השונים????? כבר מעל שבוע אף אחד לא מגיב . אף אחד לא יודע ?. מוזר . חיים

פורסם

אם הנזק דורש הלחמה אז אני מבין למה רוב מעבדות המחשבים לא ירצו להתעסק עם זה. ומצד שני להביא את זה לטכנאי אלקטרוניקה שלא מבין במחשבים, זה פשוט מסוכן. תוכל אולי לצלם את הנזק ולהעלות לכאן תמונה?

פורסם

מאיפה אתה בארץ? בלי המידע הזה יהיה קצת קשה להפנות אותך למקום שמתקן.

פורסם
  • מחבר

אני מגדרה . רצ"ב 2 תמונות . מקווה שזה ברור מספיק .[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 10:53:14

רצ"ב עוד תקריב של התמונה - מקווה שזה יותר ברור.%7Boption%7D

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה שאמרת מאיפה אתה...

לצערי אני יכול להפנות אותך רק למקומות באיזור י-ם, אם זה רלוונטי כלפיך אז תודיע.

פורסם
  • מחבר

ברצון. אני מגיע לאזור כל שבוע - שבועיים . מקווה שזה מקום עם ידע וניסיון. חבל לאבד מסך יקר בגלל חיבור קטן . תודה לך . חיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים