עבור לתוכן

חשבתי להקים עוסק זעיר שאלה

Featured Replies

פורסם

היום בעידן IVORY ו KSP וחאפרים בני 12 , 13 " גאוני מחשבים " השאלה אם שווה להיכנס לשוק הזה ? ואם כן האם עדיף להוריד מחירים לרמה של " חאפר " כדי להתערבב בשוק ? או לקחת מחירים לא הגיוניים " 150 - 200 שעה " כמו מחירונים שראיתי באינטרנט , ישבתי עם עצמי וחשבתי על מחירון ותגידו לי אם זה יקר לקחתי שכר ממוצע של טכנאי מחשבים 25 ש"ח שעה .

מחירון :

בדיקה מחשב 25 - 50

פירמוט + גיבוי 25 - 100

התקנה תוכנה 25

התקנה כרטיס קול , מסך 25

התקנה לוח אם - 50

מה אתם אומרים ? זה יעבוד דבר כזה ?! ? :) , יש רק בעיה עם " חלקים " שמחיר זול תהיה בעיה .

תודה מראש! ( אם אפשר חוות דעת )

פורסם

במחירים כאלו לא שווה להתעסק בזה אפילו.

פורסם
  • מחבר

המחירים יקרים ? לא הבנתי , ואם לא איך המחירים אמורים להיות ?

פורסם

לא קרוב אפילו, אם אתה לוקח פחות מ200 שקל על השעה הראשונה של עבודה בבית הלקוח אתה לא תראה מזה שקל.

יש סיבה למה אינסטלטור או חשמלאי לוקח 200 שקל על ביקור, ו350 על "עבודה שלמה" כשזה מסתכם במשהו קטן.

הוצאות דלק, זמן, ואל תשכח שאין לו 10 לקוחות ביום, יש ימים של 2 יש ימים של 5 ויש ימים שלמים גם של 0.

לצאת מהבית לבזבז שעה לפחות אפילו בשביל 100 שקל כשאין לך לפחות 5 קליינטים ביום זה בזבוז זמן.

מעבר לזה שאתה לא יותר טוב מכל אותם חאפרים אם זה מה שאתה מתכנן לעשות.

פורסם
  • מחבר

העניין שהיום ילדים עושים הכול ב 50 - 100 שקל אז המחירים 200 - 350 לא רלוונטים כל כך מי ישלם סכומים כאלה ? אתה מביא דוגמאות של אינסטלטור / חשמלאי עוד לא ראיתי ילד / נער שעושה עבודות כאלה זה עדיין לא " טכנאות PC " להם אין תחרות עם " ילדים " , דרך אגב המחירים שרשמתי זה שבאים אלי לא אני אליהם .

פורסם

אף אחד כמעט לא יבוא אליך, עדין להם לשלם 100-150 שקל בשביל מישהו שיגיע אליהם מאשר שהם יגיעו אליך בשביל 50 שקל בסופו של דבר זה אותו כסף.

זמן = כסף, אתה ילד תגדל תבין :)

כשאתה עובד מזדמן אם אתה באמת צריך את זה בתור הכנסה ואתה יוצא מלקוח בפחות מ100-150 שקל רווח(לא כמה הוא שילם לך!) זה בזבוז זמן, תסתכל שבשביל משכורת מינימום(מה כמעט 4 אלף כבר היום) אתה צריך בין 30 ל40 לקוחות בחודש עם הרווח הזה, ואתה לא תגיע ל30 או 40 לקוחות בחודש בקלות, אם בכלל.

במחירים האלה, לא שלא תרוויח אלא שגם כנראה תפסיד כסף, כי בזמן הזה ובמחירים שהצאת תרוויח יותר בתור שליח פיצה או מלצר..

פורסם
  • מחבר

חשבתי על השיטה הסינית זול וכמות של אנשים , אם יראו מחירים של 25 לשעה הם לא יבואו ? תחשוב אנשים באים ל KSP רק בגלל שזול אז למה שלא יבואו אלי ? זמן זה כסף לא ? ועדיין באים ל KSP

פורסם

כמות של אנשים? KSP "מפורסמת" נמצאת במקומות מרכזיים שאנשים שהולכים או חוזרים מהעבודה יכולים להגיע אליהם בקלות.

אתה נמצא בשכונה מגורים בחור בודד, אף אחד לא מכיר אותך, ובמחירים שאתה גובה אתה אפילו לא יכול לקחת אחריות על נזק שיגרם כתוצאה מהעבודה שלך.

תעשה לי טובה אבל יש סיבה למה KSP לוקחת 100 שקל או וואט אבר לבדיקה מעבר לזה שזה המחיר שאנשים מוכנים או מוכרחים לשלם.

משהו מאוד פשוט, "פירמוט" אם נעשה ממוצא זה 75 שקל למחשב כה?

שכר המינימום עומד היום על 3,850.18 קרי 52 לקוחות בחודש.

גיבוי של כמה עשרות גיגות יכול לקחת יותר משעה במחשבים איטיים, התקנה מערכת הפעלה(מאיפה הרשיון?) התקנת כל התוכנות שהיו(שוב מאיפה הרשיון), התקנת דרייברים, שיחזור המידע אתה לא יוצא מנזק של פחות מ3 שעות אם אתה עושה את זה כמו שצריך. מה שאומר שאם אכן תשיג 52 לקוחות של פרמוט שיהיו מוכנים להגיע אליך בחודש, אז ורק אז אתה תרוויח שכר מינימום פחות או יותר לשעת עבודה.

נכון שאפשר להיות יעילים וכמו במעבדה להשתמש במספר KVMים, מספר מסכים, להכין Imageים להכל ולעשות כמה מחשבים בו זמנית, אבל אני בספק אם יש לך את המקום להשקיע(סביבת עבודה נקיה עם כל הקלים), ואת הכסף לקנות KVM, מספר של הרדיסקים חיצוניים לגיבוי או גיבוי רשתי כלשהו וכו'

שלא נדבר על ביטוח, לקיחת אחריות לנזק(פוף הרסת רכיב, מה תעשה? הנזק הוא 10 לקוחות שלך או יותר), אתה לא הולך להיות עסק רשום ומוכר מה שמעלה את הסיכון שהלקוח לא רק שירצה פיצוי הזהה לעלות הנזק, אלא תוספת לא קטנה.. ומה קורה אם ללקוח אבד מידע? אם המידע חשוב, או אם הוא מנאייק אתה תשלם מהאף ועוד איך תשלם...

פורסם

אלה מחירים טובים אני לא מבין מה מבלבלים לך א המוח.

במקום לעבוד בזה אתה יכול לעשות משלוחים ב-20 ש"ח לשעה.

פה אתה מרוויח מאה לשעה.

וחנויות כמו אופיס דיפו לדוגמא, יכולים לקחת סכומים יותר גבוהים, כי אתה הולך לאופיס דיפו אתה יודע שאתה עובד עם מותג ולא חאפר.

אתה חאפר מה לעשות (אל תעלב, פשוט אתה לא מותג)

פורסם

1. מה קשור חאפר ומותג? הוא רוצה להקים עסק חוקי בדיוק כדי לא להיות חאפר.

2. שאר דעתי היא כדעת דובסקי

פורסם

העניין שהיום ילדים עושים הכול ב 50 - 100 שקל אז המחירים 200 - 350 לא רלוונטים כל כך מי ישלם סכומים כאלה ? אתה מביא דוגמאות של אינסטלטור / חשמלאי עוד לא ראיתי ילד / נער שעושה עבודות כאלה זה עדיין לא " טכנאות PC " להם אין תחרות עם " ילדים " , דרך אגב המחירים שרשמתי זה שבאים אלי לא אני אליהם .

יש חאפרים בכל תחום, שעושים יותר בזול ובשחור.

אז אולי לא מדובר בילדים, אלא באנשים שעוסקים בזה בתור עבודה שנייה לסירוגין, אבל התופעה בהחלט קיימת.

בפני כל אדם ניצבת הדילמה בכל תחום, גם אינסטלציה, שיפוצים ועובד, האם להביא הביתה חאפר או מישהו מוסמך.

אם המקצועיות שלך באמת שווה את זה, אני מאמין שבאיזשהו שלב זה יבוא לידי ביטוי גם בשטח

ולמה שלא תתחיל כשכיר בתחום? באותן Ivory או K.S.P בכדי לבנות את עצמך מקצועית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים