פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים בתקציב של כ - 7000 ש"ח. היום ראיתי טלוויזיות של LG והיתאכזבתי קשות. תודה מראש ;D
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אי אפשר להגיד לך מה לבחור, אתה חייב לראות ולהחליט בעצמך מה הכי מתאים.הדבר היחיד שאולי יכולים להגיד לך איזה דגמים לבדוק.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר לזה היתכוותי.אתה מכיר כמה דגמים טובים? בנתיים בדקתי LG CT-29Q90 ו PANASONIC P200.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים INFOCUS X1עולה בארץ כ8000 שקל, ובחו"ל כ1000 דולר.מקרן לא רע, ואם זה רק לראות סרט פעם בכמה ימים עדיף מטלווזייה.אם אתה מתכנן להשתמש בטלווזייה גם לצפייה קבועה בכבלים\לווין תחפש טלוויזיה בפורמט רחב, תבדוק דגמים מסוני, טושיבה, לווה, פנאסוניק ועוד.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אם אתה הולך על טלוויזיה, אז רק Loewe, ואם על מקרן, אתה יכול לראות כאן את ההתלבטויות שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=47111
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מצטער עומרי, אבל עם כל הכבוד, loewe סתם אובר-פרייסט.אתה ראית אחת כזאת, שאתה זורק הערות כאלה לאוויר ?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים כן.אם אנחנו כבר בנושא, לא הייתי ממליץ לקנות מקרן זול.אני חייב להסכים איתך.מקרנים זולים הם לא תחליף לטלויזיה - כל המקרנים הזולים שבהם נתקלתי ממש לא מתאימים לשימוש צפיה בכבלים\שידורי לויין\צפייה רבה, כי הם זקוקים תנאים מיוחדים ולא תמיד אפשר\רוצים לקבל חושך מוחלט.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים LOEWE!!לי יש אחת כזו בסלון, הטלויזיה הזו פשוט מעולה! , סתכל על הטלויזיות האלה (לא נמצאים בתצוגה בחנויות פושטיות..).אמינות של ברזל יש לטלויזיות האלו.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר אודה לכם אם תמליצו לי על דגמים ספציפיים. לגבי מקרן לדעתי לא כדי לקחת כי אני רוצה לצפות גם בלווין. ולגבי LOEWE, הייתי מת לקנות אחת כזאת אבל היא לא לכיס שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.