פורסם 2010 במאי 1515 שנים בדקת אם מופעל ה-QOS?נסה לתת פינג לכתובת ה-url שבאדימקס,ולהעתיק את ה-ip שמופיע בסוגריים אל ה-linksys.בהצלחה.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים אם האדימקס מתנתק מהתומסון פונים לפיקוק ומבררים איתם מאיפה הבעיה יכולה להגרם.למכשיר הזה יש דווקא LOG מאד נחמד שעוזר לא מעט.בכללי אני עברתי מנתב מסכן ופשוט למחשב PIII 400 MHZ CELERON 128 MB RAMעם PFSENSE ושבוע שעבור הוספתי לו כונן קשיח עם SQUID בשביל קאש(שעוזר לי מאד בעבודה עם האתר HWZONE).עד כה כמעט חצי שנה עם השרת ואני מפסוט אין ניתוקים ואין איטיות.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר קיבלתי נתב חלופי של אדימקס (גם 6524) ועדיין התרשחה אותה התקלה - ניתוק וחוסר תגובה של הראוטר לאחר מספר דקות.לא היה לי כוח להתקשר לפיקוק (עזבו שרשום בעלון שלהם שהגיע עם ננתב שזמן המענה לתמיכה הוא כ-3 שעות) אז חפרתי טיפה יותר בנתב עצמו.ביטלתי את את הUPNP והופ, הנתב התחיל לרוץ ועוד לא נתקע (כבר כשעה). מישהו יודע למה התכונה הזו יכולה לתקוע את הנתב? בנתבים אחרים לא נתקלתי בבעיה עם UPNP.
פורסם 2010 במאי 1815 שנים תקרא כאן את הקטע שקשור למנגנון הזהhttp://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm
פורסם 2010 במאי 1815 שנים מחבר כנראה שמצאתי את המקור לבעיות: פיירוול zonealarm. גרם לי לאיבוד פאקטים וככל הנראה גם לבעיות בראטור עצמו.
פורסם 2010 במאי 1815 שנים יפה שפתרת הבעיההיום אני מקבל את הנתב החדש שהזמנתילינקסיס E2000 מקווה שיפעל על תשתית כבלים
פורסם 2010 במאי 1815 שנים הגיע !!חיברתי, הכל עובד, אבל יש בעיה.מהירות ההורדה ירדה בחציאם היה לי חיבור של 10 מגה אז המהירות ירדה ל-5 מגה ובהמשך יורדת למגה אחד.החיבור לא מתנתק רק המהירות יורדת.קצב העלאה לא השתנה ונשאר 1 מגהמוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.