עבור לתוכן

לא יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב LINKSYS WRT120N חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:s07:

קניתי את הנתב היום בצהריים 20 דקות לפני שהחנות נסגרה כדי להשתמש בנתב כבר בשבת ולא לחכות לשבוע הבא.

:s07: :s07:

איזה ז**...

תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

• תגובות 40
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העניין רלוונטי גם בשבילי בגלל שהזמנתי WRT320N או בשמו החדש E2000

וגם אני מחובר כרגע עם אדימקס דרך הכבלים

תעדכן איך פתרת את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני יודע, אנשים מתחברים לכבלים דרך WRT120N למיניהם בלי בעיות. רק אני מיוחד.

נראה כבר שבוע הבא מה היבואן אומר.

פורסם

בטח ניסית כבר כל מיני דברים כמו לעשות ריסט כללי ללינקסיס וגם לנתק את המתח למודם הכבלים למשך 5 דקות

פורסם
  • מחבר

עשיתי כל כך הרבה ריסטים והוצאות מהחשמל שהנתב עכשיו חושב שקוראים לו שמשון.

פורסם

מה הlog אומר?

פורסם
  • מחבר

הלוג לא אומר ולא מתעד כלום. הוא מתעד רק בעיות אבטחה. אחד הלוגים הכי מפגרים שראיתי.

החזרתי את הנתב לחנות ויביאו לי חילופי ביום שלישי. נראה אז.

פורסם

עדיף שתיקח נתב אחר.

פורסם
  • מחבר

הנתב הוחלף לחדש ו...עדיין לא עובד. כנראה ש-wrt120n לא תומכים בכבלים בצורה טובה, או לפחות ב018 כספק.

החלפתי לedimax br6524n. אין התרשמות לטובה או לרעה בינתיים.

פורסם

טוב לאור הנסיון שלך כדאי שהמומחה לרשתות ואינטרנט יעדכן את הרשימה שלו ויוריד את המודל הספציפי הזה מרשימת המומלצים.

פורסם
  • מחבר

כדאי להוריד גם את הbr-6524n. כל שעה מתנתק ומסרב להתחבר בחזרה, אלא אחרי דקות ארוכות של מנוחה.

חזרתי לנתב אדימקס שלי משנת 2006. :kopfpatsch:

פורסם

טוב לאור הנסיון שלך כדאי שהמומחה לרשתות ואינטרנט יעדכן את הרשימה שלו ויוריד את המודל הספציפי הזה מרשימת המומלצים.

תקראו טוב, מדובר ברשימה של נתבים שתומכים בכבלים - לא בנתבים מומלצים. הנתבים שהוא ממליץ עליהם מודגשים באדום.

לדעתי אין היום בארץ שום נתב של לינקסיס שמיובא בצורה רשמית ושווה לרכוש אותו.

פורסם

תומך זה אחד שעובד, לא?

פורסם

רק כדי להבהיר --ה -WRT120N לא הומלץ על ידי מעולם. להפך, תקראו את השרשור הזה -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432820.0

לגבי ה-6524 -- אני עדיין ממליץ עליו וחושב שזה אחד הנתבים היותר טובים שיש בזוק הישראלי. אם הוא מתנתק אלחוטית יש לכך סיבה - ככל הנראה יש עוד רשתות אלחוטיות באיזור שפועלות באותו ערוץ וכדאי לשנות אותו בנתב. גם אף פעם לא מזיק לשדרג לקושחה ול-DRIVER העדכניים ביותר.

פורסם
  • מחבר

ה6524 מתנתק חוטית. הוא מאבד את החיבור לאינטרנט ולא מצליח להתחבר בחזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים