פורסם 2010 במאי 715 שנים התחדשתי בLinksys WRT120N חדש ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. חיבור ישיר כן עובד.אני מחובר דרך 018 על תשתית של כבלים. הקושחה של הנתב מעודכנת ל1.0.4.כמה שאני מנסה לשחק עם ההגדרות בL2TP, הנתב מסרב להסתנכרן עם המודם (THOMPSON). לתמיכה הטכנית של 018 אין רעיון חוץ מלהחליף את הנתב.כרגע אני גולש עם נתב EDIMAX הישן.יש למישהו רעיון של מה לחפש ואיפה?
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר ככל הנראה שזה בגלל הL2TP Gateway (שלא מופיע).יש לי כתובת IP שקיבלתי מהתמיכה.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר זה בערך הדבר הראשון שעשיתי, אבל לא, הבעייה לא נפתרה, עד כמה שיכלתי לעבוד למרות הממשק השונה ושורת הGATEWAY השונה.
פורסם 2010 במאי 715 שנים הם אמורים לתת לך כמה כתובות IP ולא רק אחתאתה יכול לבדוק אם מה שנתנו לך תקיןתכניס באדימקס את הכתובת IP שקיבלת במספרים ולא באותיות ותראה אם עובדככה, תראה דוגמה כמו אצלי[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר אין לי גם איפה לרשום כתובות IP נוספות. יש רק שדות של Server IP Address, Username ו-Password.אני משתמש בדיוק באותן הגדרות שאני משתמש באדימקס.
פורסם 2010 במאי 715 שנים כמה יפה מצד TECHDATA להפנות לגרסא מועתקת של הדף הזה מ-NetCHEIF -- כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htmחברת HIGHNET שמפעילה את האתר 848 המכיל את המידע המועתק (כאן -- http://www.848.co.il/High%20net%20-%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.htm) תקבל כבר מכתב מעו"ד.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר שים לב שהלינק הוא מהאתר שלך +1 אני גם מקווה שהמכתב הזה יגרום לנתב שלי לעבוד
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר האדימקס מקונפג ועובד כמו שצריך. הבעיה היא עם הלינקסיס שלא עובד למרות ההגדרות.
פורסם 2010 במאי 715 שנים קיבלת מספק האינטרנט כתובת IP מספריתויש לך גם כתובת IP באותיות שאותה הכנסת לאדימקסבמקום הכתובת באותיות תרשום באדימקס את הכתובת המספרית שקיבלתזה אמור לעבוד. ככה תבדוק אם מה שקיבלת מהם תקין.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר אני לא מצליח להבין על איזו כתובת IP באותיות אתה מדבר..יש לי את הgateway של הספק שהוא 91.205.152.60. אין לי שום hostname שקיבלתי מהספק, אם לזה אתה מתכוון.צירפתי צילומי מסך של ההגדרות בשני נתבים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 715 שנים חשבתי שקיבלת משהו כזה cable.orange.net.il מהסיבה שבאדימקס אפשר להכניס גם כתובת במילים ובלינקסיס רק במספריםאחרי שאתה מגדיר אתה נכנס ל-Status ועושה connect כמו במדריך ולא קורה כלוםאם לא עוזר כלום אין ברירה רק לפנות ליבואן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.