עבור לתוכן

שאלה למי שחייל כאן

Featured Replies

פורסם

אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36

איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?

פורסם

יש הרבה בסיסים שקשורים לפיקוד צפון ו/או לאוגדה 36.

ממה שאני זוכר (שירתתי בפיקוד צפון לפני יותר מ6 שנים), אין אף בסיס שהוא לגמרי פתוח (מי שנשאר זה רק השומרים), הכל תלוי בתפקיד שלך או בשיוך הפנימי.

מה התפקיד שלך או מה הוא הולך להיות?

אם זה עניין ת"ש, אז רוב הסיכויים שזה יהיה בסיס קרוב למגוריך, לפחות יחסית.

פורסם

עוד פעם אתה?

תעשה טובה ותצא מהצבא...

פורסם

מה זה יתן? אח"כ יתחילו ת'רדים של "שאלה למי שסטודנט כאן" וכו' וכו'

פורסם
  • מחבר

הפיקוד עצמו,למיטב הבנתי הוא בסיס פתוח

זה לא עיניין של ת"ש,זה עיניין של קב"ן וקשיי הסתגלות...השאלה היא אם אני אועבר דרכה,לאחד הבסיסים הפתוחים שאפשר כמו הפיקוד עצמו,או כורדני או בסיס אחר,או שאני אעבור למז"י,ושם הם יעשו לי שיבוץ מחדש?

השאלה היא איזה בסיסים קיימים?חוץ מכורדני שאני מכיר,ומחנה שמשון בצומת גולני,אני בטוח שיש עוד בסיסים רק שאני לא יודע,אולי מישהו כאן יודע...

ולמה שאני אצא מהצבא?

פורסם

לא הבנתי. אתה רוצה רשימה של כל הבסיסים שיש בצפון?

פורסם

יש לי רעיון גאוני, אולי תועיל לשאול את המפקד שלך \ מי שחתם לך על צו סיפוח במקום אותנו?

פורסם

אני באוגדה,יש שם אנשים שעושים יומיות.

לא בסיס פתוח אבל יש אפשרות להכול.

פורסם
  • מחבר

כן,אבל זה לא מועיל לעשות יומיות מרמת הגולן לחיפה כל יום,התחבורה הציבורית שם לא כל כך תדירה,ועד שאני אצא משם עם ההסעה של 6 אני אגיע ב10 בלילה הבייתה וזה לא מעשי...

אני מחפש בסיסים פתוחים שקרובים לחיפה,כמו פיקוד צפון,שאמנם נמצא בצפת,אבל יש את קו 361 מצפת ללב המפרץ ומשם הבייתה אז זה יותר נגיש...

בתור מה אתה באוגדה דרך אגב?וכמה זמן בצבא?

יש סיכוי שהיא תחליט שאני אלך למז"י ומשם הם ישבצו אותי מחדש נגיד בבסיס באיזור המרכז כמו הקרייה או תל השומר או צריפין ומשם אני אעשה יומיות?

ולא,אני לא רוצה רשימה של כל הבסיסים בצפון,רק בסיסים בצפון שקשורים לפיקוד ולאוגדה

פורסם

חן יש מגוון אפשרויות של שירות בצפון כולל רמה"ג. השאלה איפה אתה גר תענה לאיזה בסיס קרוב לוודאי שתגיע

זה לא עיניין של ת"ש' date='זה עיניין של קב"ן וקשיי הסתגלות...

[/quote']

ידעתי שבסוף אפילו הקב"ן שלך יצהיר שיש לו קושי להסתגל אלייך

אני לא רוצה רשימה של כל הבסיסים בצפון' date='רק בסיסים בצפון ש[b']קשורים לפיקוד ולאוגדה

ומי מפקד על שאר הבסיסי של מז"י, החיילים? מה נראה לך זה פה אצ'קלונה ?!

חן מ באימונים

army_fail.jpg

פורסם

ולא,אני לא רוצה רשימה של כל הבסיסים בצפון,רק בסיסים בצפון שקשורים לפיקוד ולאוגדה

!EPIC

פורסם

בטח כורדני... אבל תבדוק את זה בשלישות

פורסם
  • מחבר

גר בחיפה...

פורסם

כפר סבא..

פורסם

כמה היתגעגענו! :D

(מעקב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים