פורסם 2010 במאי 715 שנים אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?
פורסם 2010 במאי 715 שנים יש הרבה בסיסים שקשורים לפיקוד צפון ו/או לאוגדה 36.ממה שאני זוכר (שירתתי בפיקוד צפון לפני יותר מ6 שנים), אין אף בסיס שהוא לגמרי פתוח (מי שנשאר זה רק השומרים), הכל תלוי בתפקיד שלך או בשיוך הפנימי.מה התפקיד שלך או מה הוא הולך להיות?אם זה עניין ת"ש, אז רוב הסיכויים שזה יהיה בסיס קרוב למגוריך, לפחות יחסית.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר הפיקוד עצמו,למיטב הבנתי הוא בסיס פתוחזה לא עיניין של ת"ש,זה עיניין של קב"ן וקשיי הסתגלות...השאלה היא אם אני אועבר דרכה,לאחד הבסיסים הפתוחים שאפשר כמו הפיקוד עצמו,או כורדני או בסיס אחר,או שאני אעבור למז"י,ושם הם יעשו לי שיבוץ מחדש?השאלה היא איזה בסיסים קיימים?חוץ מכורדני שאני מכיר,ומחנה שמשון בצומת גולני,אני בטוח שיש עוד בסיסים רק שאני לא יודע,אולי מישהו כאן יודע...ולמה שאני אצא מהצבא?
פורסם 2010 במאי 715 שנים יש לי רעיון גאוני, אולי תועיל לשאול את המפקד שלך \ מי שחתם לך על צו סיפוח במקום אותנו?
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר כן,אבל זה לא מועיל לעשות יומיות מרמת הגולן לחיפה כל יום,התחבורה הציבורית שם לא כל כך תדירה,ועד שאני אצא משם עם ההסעה של 6 אני אגיע ב10 בלילה הבייתה וזה לא מעשי...אני מחפש בסיסים פתוחים שקרובים לחיפה,כמו פיקוד צפון,שאמנם נמצא בצפת,אבל יש את קו 361 מצפת ללב המפרץ ומשם הבייתה אז זה יותר נגיש...בתור מה אתה באוגדה דרך אגב?וכמה זמן בצבא?יש סיכוי שהיא תחליט שאני אלך למז"י ומשם הם ישבצו אותי מחדש נגיד בבסיס באיזור המרכז כמו הקרייה או תל השומר או צריפין ומשם אני אעשה יומיות?ולא,אני לא רוצה רשימה של כל הבסיסים בצפון,רק בסיסים בצפון שקשורים לפיקוד ולאוגדה
פורסם 2010 במאי 715 שנים חן יש מגוון אפשרויות של שירות בצפון כולל רמה"ג. השאלה איפה אתה גר תענה לאיזה בסיס קרוב לוודאי שתגיע זה לא עיניין של ת"ש' date='זה עיניין של קב"ן וקשיי הסתגלות... [/quote'] ידעתי שבסוף אפילו הקב"ן שלך יצהיר שיש לו קושי להסתגל אלייך אני לא רוצה רשימה של כל הבסיסים בצפון' date='רק בסיסים בצפון ש[b']קשורים לפיקוד ולאוגדה ומי מפקד על שאר הבסיסי של מז"י, החיילים? מה נראה לך זה פה אצ'קלונה ?! חן מ באימונים
פורסם 2010 במאי 715 שנים ולא,אני לא רוצה רשימה של כל הבסיסים בצפון,רק בסיסים בצפון שקשורים לפיקוד ולאוגדה!EPIC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.