פורסם 2010 במאי 715 שנים שלום לכל חברי הפורום, אני עובד בימים האלה על בניית רשת ודומיין בין מספר מחשבים ומנסה להבין קצת יותר לעומק את העבודה עם האקטיב דירקטורי. חשוב לציין שאני משתמש בWS2003 בשרת וכלל המחשבים עם מערכת הפעלה XP. בינתיים נתקלתי בדבר אחד שאני די תקוע עליו והוא הפצת software, כלומר שכאשר אני רוצה להפיץ תכנה מסויימת שתותקן בכל המחשבים מבלי שהמשתמשים בכלל ידעו על כך-אני פשוט לא מצליח לעשות זאת. אם מישהו מבין קצת בנושא ויוכל לעזור לי ולספק עצות אני מאוד אשמח
פורסם 2010 במאי 715 שנים קודם כל ההתקנה חייבת להיות "עטופה" בMSI.שנית אתה יוצר Unattended installation שמשתנה עם syntax בכל התקנה.תקראה קצת על group policy objects בגוגל.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר אוקיי סבבה, וכשאני מגיע עם זה לשלב של הניהול ב-AD (כדי להפיץ את התוכנה) אני פשוט משתמש שם בכלי שקיים מלכתחילה או שזה קצת יותר מסובך?
פורסם 2010 במאי 715 שנים זה לא כלי אלא יותר מידע טכני לגבי כל מנוע התקנה כדי לבצע התקנה ללא התערבות משתמש קצה.עזר לי מאוד במקום העבודה שלי עם push deployments שונים ככה שעבודה של 4 שעות נעשתה בשתי דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.