עבור לתוכן

האם ניתן לחבר את המקלדת ל-PS/2 של העכבר ולהפך+המלצה למקלדת ועכבר זולים

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB

1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה?

2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול.

עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוחכמות) ועכברים יחסית פשוטים (נניח לא הרבה מעל שני כפתורים וגלגלת לחיצה) זולים ככול הניתן מחוברים ב- USB ומומלצים, וכן לכאלה שמהם רצוי להמנע.

תודה לעוזרים וסופשבוע נהדר

הערה - מדובר על גבר בעל כף יד בינונית שאינו מורגל בעכבר או מקלדת ארגונומים.

פורסם

החיבור מתאים גם למקלדת וגם לעכבר

פורסם
  • מחבר

תודה עמרי.

פורסם

אם זה עדיין אקטואלי הייתי ממליץ ללכת על סט 400 של מייקרוסופט פשוט וזול בסביבות ה100שח

או מקלדת 200 של מיקררוסופט בסביבות ה 50 שח ולצרף או את עכבר ה-בייסיק של מייקרוסופת או את- U96 של לוג'יטק 40-50 שח

פורסם
  • מחבר

עדיין רלוונטי, 0G3R.

תודה על ההצעות. בהחלט מוצרים אמינים, זולים וטובים של מייקרוסופט ולוג'טק יכולים להתאים.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים