פורסם 2010 במאי 615 שנים אין לי שום כותרת אחרת שתתאים יותר מזה, פשוט אין. ( ואין לי פה שום כוונה לגיזענות ) כמובן שאני לא יודע מה הסיפור האמיתי, אבל יותר מפעם אחת נתקלתי בסיפורים מהחיים על תוצאות של חיבור רוסים ואלכוהול. ואני לא טוען לרגע שזה יחודי להם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3885499,00.html
פורסם 2010 במאי 615 שנים זה לא קשור לרוסים לא רוסים.אלכוהול הוא אחד הסמים היותר נוראים שהאדם גילה ועצוב שהוא עדיין לא מוגבל בדרך זו או אחרת.ולא אני לא בעד איסור מוחלט על שתייה, אבל על הגבלות רציניות כן.
פורסם 2010 במאי 615 שנים שמעתי על המקרה, הוא היה בתוכנית ערב בערוץ הרוסי(לפני כמה ימים) אך לא עקבתי אחריו.זה כלל לא קשור לאלכוהול, נושא הערב היה קשור לגותים והם אלה שהיו אחראים לקניבליזם הנ"ל.
פורסם 2010 במאי 615 שנים במקרה הזה תאשימו את השומרים.לצד בטריית זרחן משהו כמו 7500 שנה לפני הספירה הם גם המציאו את השיכר (אלכוהול). GOOD JOB GUYS.
פורסם 2010 במאי 615 שנים זה גם ההבדל בין גוטים לאימו, הם נראים כמעט אותו דבר אבל לאימו אין ביצים להביא אותה בכזה מתכון עם תפוחי אדמה.
פורסם 2010 במאי 715 שנים זה גם ההבדל בין גוטים לאימו, הם נראים כמעט אותו דבר אבל לאימו אין ביצים להביא אותה בכזה מתכון עם תפוחי אדמה. :lol: אהבתי ביותר.
פורסם 2010 במאי 715 שנים כמו שבחור מעלי אמר, אין שום קשר לרוסים לא רוסים, ואני אוסיף - זה פחות תלוי גם באלכוהול.היו הרבה מאוד מקרים של קניבליזם; בגרמניה, בארה"ב, באפריקה וכו'.זה שזה התרחש ברוסיה גם לא אומר הרבה, כי ככל שהמדינה מונה יותר אזרחים יש סבירות יותר גבוהה למקרים כאלה.
פורסם 2010 במאי 715 שנים השכיחות של מקרים כאלו ברוסיה גבוהה בהרבה מבארה"ב/ברזיל/אינדונזיה ואפילו פקיסטאן, למרות שבכל המדינות האלו האוכלוסיה גדולה מברוסיה.כנראה זה בגלל המצב המזוויע של האנשים שלא גרים בערים הגדולות+הקור שמטמטם להם את השכל... רוב הפעמים ששומעים על מקרה כזה זה בד"כ איפושהו קרוב לסיביר.
פורסם 2010 במאי 715 שנים השכיחות של מקרים כאלו ברוסיה גבוהה בהרבה מבארה"ב/ברזיל/אינדונזיה ואפילו פקיסטאן, למרות שבכל המדינות האלו האוכלוסיה גדולה מברוסיה.כנראה זה בגלל המצב המזוויע של האנשים שלא גרים בערים הגדולות+הקור שמטמטם להם את השכל... רוב הפעמים ששומעים על מקרה כזה זה בד"כ איפושהו קרוב לסיביר.לול, בברזיל יש יותר אנשים מברוסיה?ואם כבר על אלכוהול, 2.5 ליטר בירה זה מוגזם למי שלא רגיל לשתות הרבה?
פורסם 2010 במאי 715 שנים ברזיל- מעל 190 מליון אישרוסיה- בערך 140 מליון.ואגב, רוסיה היא מבין המדינות הבודדות שהאוכלוסיה שלהן במגמת ירידה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.