עבור לתוכן

PS3 60 G המכשיר מסרב להדלק ומהבהבת נורה אדומה - YLOD ?

Featured Replies

פורסם

אהלן

הייתי רוצה לדעת , האם זה שהמכשיר מסרב להדלק ומהבהבת הנורה האדומה זה סימון שיש לו YLOD? אינדיקציה לאיזה עוד בעיות זה יכול להיות ?

תודה

פורסם

זה מה שקורה לך?

אם כן זה YLOD
פורסם

תכין מברג:)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בודאות אם זאת הבעיה, אני קונה ממישהו ביד שתיים מכשיר שהוא אמר לי שלא עובד ושהוא מדליק אותו נלדקת לו נורה אדומה

פורסם

למה שתקנה מכשיר כזה כשמראש ידוע שיש לו תקלה כזו ?

אם אתה לא אדם/מעבדה עם ידע טכני בנושא שיכול לתקן את זה לבד בעלות מינימלית - אז זה לא שווה.

גם אם הוא מוכר את זה במחיר בדיחה של איזה 200 ש"ח - לא בטוח שזה שווה את זה.

אם מדובר במכשיר שההלחמות של המעבד ללוח כשלו (מה שבדרך כלל קורה בתקלה הזו) אז תיקון של זה הוא

דבר מאד מסובך לאדם פרטי וגם מעבדה שמתקנת את זה לוקחת על זה כמה מאות שקלים טובים ולא בטוח שהמכשיר

יחזיק לך לאחר מכן תקופה. (יכול להיות שיחזיק שבוע ויכול להיות שגם יחזיק כמה חודשים)

פורסם
  • מחבר

בקשר לידע טכני אין לי בעיהף אני שרתתי בתור אלקטרונאי בצבא ויש לי מספיק ידע, רק רציתי לודא שזאת אכן הבעיה ולא משהו אחר .

פורסם

תראה,

רוב המקרים של ה YLOD ל PS3 נגרמות בגלל שההלחמות ללוח של ה CPU ו/או GPU נדפקו כתוצאה מחום גבוה מידי

שהצטבר באזור ההלחמות והתיך אותן.

הפתרון המקצועי של זה זה לעשות REBALLING מחדש למעבדים ולקוות שהחום לא יצליח לגבור עליהן שוב.

*בערך משהו כזה :

הפתרון הביתי הקרוב ביותר לזה הוא זה :

לא תמיד זה מצליח. ולא תמיד זו הבעיה מראש. לפעמים היא פשוטה יותר ונובעת בגלל משהו אחר שנדפק..

פורסם
  • מחבר

תודה

עברתי כבר על הסרטונים האלו, אני מאד מקווה שזאת הבעיה ואני אוכל לתקן אותה.

בכל אופן תודה על העזרה . אני יעדכן

פורסם

חבל על הקניה כמובן.

פורסם

אני דווקא תומך בקנייה שהוא בונה עלייה.

אני קניתי 60GB PAL לפני כחצי שנה-שנה בערך בעל עינית דפוקה ב750 ש"ח.

הוספתי 650 ש"ח על החלפת כונן הדיסקים, 1400 סה"כ לPS3 עם עינית חדשה שלא שומשה בעבר, שמסוגל להפעיל משחקי PS2 ולקרוא כרטיסי SD. (הפלייסטיישן עלה באותה תקופה בערך 2500-2000 ש"ח)

ככה בעצם קניתי מעיין מוצר מחודש-בו התקלה תוקנה והסיכויים שתקלה זו תתרחש נמוכים מהסיכויים שתקלה זו תתרחש באחד חדש.

אני ממליץ לקחת את הPS3 שתקנה למעבדה כדי שיתקנו אותו ויביאו לך גם 3 חודשים אחריות על התיקון, אני אישית ממליץ על VGS, רק תברר איתם את עלויות התיקון לפני כן.

או שבכלל תרכוש PS3 60GB PAL משומש במצב טוב מאוד מיד-2 ללא תקלות, גם אופציה, אם תרצה למצוא אביזרים דבר איתי בפרטי :)

נ.ב: אם אני לא טועה תיקון תקלת הYLOD במעבדה עולה בסביבות ה400 ש"ח בלבד :xyxthumbs:

ותוודא שהמכשיר הוא PAL! כדי שתוכל להריץ DVD מהארץ ולשחק PS2 מהארץ

פורסם

הנקודה היא שבניגוד לעינית שזה דבר פשוט לתיקון ובעל עלות קבועה והצלחת תיקון של 100% שמרכיב העלות המרכזי הוא העינית - במקרה הזה YLOD זו תקלה מאוד כללית שלא בטוח שיצליחו לתקן.

ליביו

פורסם
  • מחבר

קניתי את המוצר במחיר מאד זול ואפילו מצחיק, זה הגירסאת 60 GB , מחר כנראה אמור להגיע אלי ואז אני אתחיל בעבודת התיקון שלו, לא צופה יותר מידיי בעיות ומקווה שהכל יהיה בסדר, בכל אופן אפילו אם אני לא אוכל לתקן אותו אני אוכל למכור את הג'ויסטיק או למכור אותו לחלקים ועדיין אני אצא מורווח.

אני יעדכן בהמשך השבוע על ההתקדמות בתיקון

פורסם

טוב, אם זה מחיר כל כך נמוך כמו שאתה מתאר אולי ההרפתקאה תהיה כדאית..

בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה בתיקון.

תעדכן בסוף מה עשית איתו, מסקרן לשמוע..

פורסם
  • מחבר

שבת שלום לכולם.

אז ככה עדכון קצר.

המכשיר הגיע אלי אתמול, פירקתי אותו, היה מאובק עד מאד, בוצע ניקויי אבק,לכל מה שאפשר, הוחלפה משחת קרור. לפי מדריכים שראיתי ביוטיוב בעזרת בלאוור חיממתי את הלחמות , הרכבתי הכל בחזרה ומה הפלא המכשיר עובד, כמו חדש ! אחת הרכישות היות כדאיות שלי .

היו לי ספקות רבות שקניתי את המכשיר המקולקל וגם במהלך תהליך התיקון לא הייתי כל כך בטוח לגבי התוצאות של התיקון אבל הכל עובד , מכשיר כמו חדש.

פורסם

הבעיה בבעיות כאלו שזה עלול לחזור יחסית מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים