עבור לתוכן

oc ל p3 550

Featured Replies

פורסם

אני צריך הסבר מפורט איך עושים לזה oc כי אני לא מבין הרבה בזה, אני יודע שהיו ת'רדים על זה אבל לא עזרו לי, יהיה נחמד אם תוכלו לעזור

פורסם

איזה לוח יש לך?

פורסם
  • מחבר

לוח ישן, MS-6163 pro

פורסם

מה מהירות הבס של המעבד/זיכרון?

פורסם

הבאס הוא 100 אם אני לא טועה...

זכרונות - תלוי איזה יש לך

פורסם

זכרונות SDRAM , מן הסתם ..

פורסם

יש לך מעבד שרץ בFSB100 ובמכפלה של 5.5 (זכרונות sdram 100)

הלוח שלך תומך, לפי סקירה שמצאתי: Supports 66/ 75/ 78/ 81/ 83/ 90/ 95/ 100/ 105/ 110/ 112/ 115/ 117/ 120/ 122/ 124/ 126/ 133/ 135/ 138/ 140/ 142/ 144/ 150/ 155 MHz System Clock Speed Setting

המכפלה שלך נעולה ב5.5, ובגלל זה על הנייר אתה יכול להגיע עד 155X5.5=850MHZ. לא מומלץ לנסות ישר לקפוץ למהירות הזאת!!!

השאלה הגדולה היא איזה זכרונות יש לך והאם הם מחברה איכותית ועד כמה הם יכולים לעלות.

יש סיכוי (קטן) שיש לך SDRAM133 שרק רצים ב100 ואז תוכל ביתר קלות להמהיר את המערכת.

לפי המדריך שפורסם כאן קודם, תתחיל להעלותאת הFSB לאט לאט, מ100 ל105, ואחר כך ל110 ול115ותראה עד כמה אתה יכול להעלות ולהישאר עם מערכת יציבה.

אני לא יודע כמה מתח אתה יכול להוסיף אבל בהתחלה אל תתסעק עם זה.

ותחזור לדווח מה נגמר

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שניסיתי לעלות את הבאס אבל 100 זה כל מה שיש, אי אפשר להעלות את זה ליותר מ100 ואין לי מושג למה :\

פורסם

תבדוק במדריך של הלוח אם יש ג'מפר לנעילה... לפעמים יש כזה ומשנים את מצבו ונפתחים אפשרויות בביוס

או

שהשינוי באס הוא מג'אמפרים או דיפ סווטצ'ים

תבדוק - תפתח את המחשב, אם אתה עושה אובר קלוק - כדאי שיהיה פתוח לאורך התהליך שתוכל לאפס CMOS

פורסם
  • מחבר

בדקתי ואין ג'מפר לנעילה, אין לי מושג למה זה לא הולך, גרוטאה עלובה :\ והזכרון שלי הוא 133 mhz

פורסם

לפי הדגם שרשמת הלוח שלך תומך לכל מה שרשמתי

תריץ חיפוש בגוגל...

פורסם

אוקיי שמע אחי

אתה צריך לגשת לזוג ג'אמפרים שממש מעל הAGP משמאלו ליד החיבורי CD-IN יש שם שני ג'אמפרים : SW3 ו -SW2

SW3 צריך להיות סגור (ג'אמפר על שני הפינים) וSW2 פתוח (ג'אמפר על רק אחד מהם) ואז זה אמור לעבוד. במצב השני זה אוטומטית מגלה את הבאס.

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה את הג'אמפרים אבל יש לי בעיה להגיע אליהם, הכרטיס מסך ומעבד חוסמים אותי, ועוד דבר, מה אני אמור לעשות, להוריד את הג'אמפר לגמרי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים