עבור לתוכן

הסרת סופר גלו משמשת רכב קדמית

Featured Replies

פורסם

שלום!

היום גיליתי שהדביקו לי מדבקות "חניה פרטית" על שמשת הרכב הקדמית - שני דפי A4 מודדבקים עם סופר גלו לחלון. יש למישהו רעיון יצירתי איך להסיר את הדבק בלי לפגוש בשמשה?

תודה מראש

פורסם

לא לחנות בחניה פרטית? ועכשיו ברצינות - נדפקת. לא משנה באיזו שיטה תשתמש, אתה לעולם לא תצליח להוריד את הסימנים עד הסוף.

בד"F מחליפים שמשה במצב הזה.

פורסם

נסה מדלל דבק או אציטון.

פורסם
  • מחבר

הכי זמין שהיה לי עד עכשיו היה מסיר לק, והוא לא עבד משהו. אני אנסה מחר עם אצטון.

כמה תעלה לי החלפת שמשה מקורית כולל עבודה בערך?

פורסם

ואו, אני כ"כ הולך להשתמש בזה.

פורסם

רק שתדע, זה אחד הדברים הכי אכזריים שאפשר לעשות לבנאדם. אני מבין שכשחונים לך על החניה זה מוציא אותך מהכלים, אני אישית

הייתי משתמש בזה בתור מוצא אחרון בהחלט.

פורסם

שלום!

היום גיליתי שהדביקו לי מדבקות "חניה פרטית" על שמשת הרכב הקדמית - שני דפי A4 מודדבקים עם סופר גלו לחלון. יש למישהו רעיון יצירתי איך להסיר את הדבק בלי לפגוש בשמשה?

תודה מראש

יש סיכוי יותר מסביר שאתה יכול לתבוע אותם על השחתת רכוש . גם עם עשית עבירה הוא לא היה צריך לקחת את החוק לידיים. אם לא היה שם שלט והם עשו את זה אז הם ממש בצרות. תקח מצלמה ותתחיל לצלם.

קראתי אחרי כמה חיפושים שאיזה מישהו פשוט קרא למשטרה על השכן שלו 3 פעמים ואחרי שהוא היה צריך לשלם קנס של 1500 שקל הוא התחיל להבין שלא צריך להכנות שם. אם על פעם ראשונה הם ישר השחיתו לך את הרכב שישלמו...

פורסם
  • מחבר

המקרה נעשה ע'י הורים של חבר, שחניתי בחניה שלהם. הם כמובן לא ידעו שהרכב שלי... אין טעם להכנס לעניין של השחתת רכוש, תביעות ועניינים. אני רק מנסה להסיר את השטות הזו מהרכב, ואם נראה שמגיעים להחלפת שמשה, כבר נמצא פתרון. אם למישהו יש נסיון עם ההסרה, אשמח לשמוע.

פורסם

כעקרון?

הרבה מים חמים מקומקום

הרבה דלק

ופשוט לגרד אותו עם זכוכית

כןכן , חתיכת זכוכית .

הרבה עבודה

נ.ב תקרא לי ערס , אבל הם היו משלמים לי על שמשה חדשה גם אם הם היו ההורים של אלוהים.

פורסם

אני זוכר פעם איזה %%$! הסיר לי את כל הטסות כשחניתי בחניה ללקוחות בלבד או משהו כזה.

פורסם

המקרה נעשה ע'י הורים של חבר, שחניתי בחניה שלהם.

יש לחבר שלך הורים מופרעים

תחפש את זה בגוגל : removing super glue from glass

הם אמרו באיזה אתר לשים על זה הרבה מים לא חקרתי עד הסוף

פורסם

בביטוח של הרכב שלך יש גם סעיף של חלונות.גם עם אין לך מקיף

אני יתן לך מצב אמיתי שעמדתי בו

נסעתי אחרי משאית ומהגלגל האחורי עפלה אבן לתוך החלון ונגרם סדק קטן.

התקשרתי לביטוח לא שאלו שאלות עם אני לקחתי מספר של המשאית ולא כלום.

הפנו אותי למתקן של הביטוח וזהו.החליפו לא שאלו חצי שאלה.

מה אתה הולך לעשות עם המידע שנתתי לך.רק אתה צריך לדעת.

פורסם

קיים סעיף בביטוח שקשור להחלפת שמשות ואם אני זוכר נכון מותר לך להחליף שמשה אחת לשנה בלי השתתפות עצמית....פשוט שבור את השמשה תתקשר לביטוח תגיד שקמת בבוקר לעבודה וראית שהשמשה מנופצת...

אבל כדאי קודם שתבדוק מה מכסה הביטוח שלך :)

פורסם

טרמפנטין יעשה את העבודה אחלה , בהצלחה

פורסם

מילות מפתח בשביל מחפשים אחרים בגוגל:

איך מסירים דבק 3 שניות | איך מסירים סופר גלו | איך מסירים דבק מהיר | הסרת דבק מהיר | הסרת דבק | איך להסיר דבק

1. אתה מחפש מוצר שנקרא "loctite glue remover". תמצא אותו מייובא ע"י חברת יעקובי:

http://www.jacobi.co.il/products/glue/usefull/GlueFast/%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%99%D7%98---%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%A8-%D7%93%D7%91%D7%A7.aspx

2. היכן ניתן לרכוש את המוצר ?

http://www.jacobi.co.il/where2buy.aspx

בהצלחה ותחלוק עימנו תוצאותייך.

%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%99%D7%98---%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%A8-%D7%93%D7%91%D7%A7.aspx

*הוראות שימוש:

למרוח מסיר דבק על השטח הרצוי ולכסות בטישו מקופל. על בדים שנפגעו, להניח טישו מקופל בשני צדי הבד ולהשאיר למספר שעות, רצוי לכל הלילה. להסיר את הטישו שספג את הדבק. לנגב בטישו נקי ולבסוף לשטוף במים נקיים. במקומות קשים, רצוי לחזור על הפעולה שנית. להסרת סימנים שנשארו על הבד, ידרשו מספר כביסות. חשוב לנסות תחילה במקום נסתר. לא להשתמש על שטחים צבועים, צפוי לכה או פלסטיק למיניהם. על אצבעות שנדבקו: להשאיר למספר דקות כדי שהדבק יתרכך ולרחוץ את הידיים במים וסבון. להימנע ממגע ממושך בעור. לעבוד במקום מאוורר היטב. לפני השימוש במוצר חשוב להקפיד על הוראות השימוש כפי שמופיע על האריזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים