עבור לתוכן

חושב לעזוב את הארץ השאלה לאן?

Featured Replies

פורסם

מאוד קשה הבנה :)

נקודת ההסתכלות שלך על דברים היא גם נורא חשובה ומהותית.

לא סותר את עצמי בדבר, בטח שלא מתעניין בדבריך יותר מדי.

השירשור מאוד מעניין אותי, אני מאוד מעוניין בדרכי הגירה מישראל

למדינות מפותחות יותר והסיבות לכך הם ענייני בלבד.

לא רוצה, מה תעשה?

אני אוהב לייעץ לאנשים שאני מרחם עליהם.

אני לא חושב שזה יפה להתכחש להורים שלך, לא משנה מה מוצאם.

אני אנהל את הדיון איתך בדרך שאני רואה לנכון.

קשה הבנה כבר אמרתי? יכול הסקת המסקנות שלך כרגיל לא מרשימות אותי :).

לכל אחד יש דעות וסטיגמות וזכותי שיהיה לי אותן.

ואני ברמה האישית לא חייב לך שום דבר, אם אני לא אוהב להתרוערע עם אנשים "מסוגך",

זאת זכותי המלאה, כל עוד זה לא פוגע בחופש שיש לך(לצערי) מתוקף היותך אזרח במדינה דמוקרטית.

בנוסף, טענותיך לא הוכחו, כיוון שהן ריקות מתוכן.

בתוך כל ערימת הטקסט הקלוקלת שפלטת כאן, מה באמת אמרת?

"אהה...לא הצילו אותנו, כי אין אינטרסים ויש אינטרסים ואנחנו והם ואני ו...אהה...בהה"

זה מבחינתי משהו שמסכם את דבריך, כמובן שאם קוראים בין השורות אפשר אולי להבין שמשהו לא מוצא חן בעיניך

והחלטת להיות Troll בשירשור :) מה שדי משעשע אותי ומעביר לי מספר דקות מהיום.

הנחות יסוד? הייתי קורא לזה "פלוץ מחשבתי" :).

אתה מתערב בעניינים שלא לך ובזה הכל מסתכם, נקודה.

כואב לך שיש אנשים שחושבים אחרת ממך ואין לך מה לעשות בנידון,

אני די בטוח שגם לא היית עושה דבר בנידון גם אם הייתי עומד מולך ואומר לך הכל בפנים.

לסיכום, הדבר היחיד שהוכחת זה שאתה צריך לקבל 60 בהיסטוריה.

תקציר לתגובתך - אתה צודק, אבל קשה לי להודות בזה אז אני פשוט אתחמק שוב מן הדברים הרציניים שנאמרו, לכן אני אתייחס בציניות לכל מה שרשמת, ו

אני עדיין חושב שאני צודק אפילו שאני יודע שאני לא..

אז שייבושם שלך, בהיסטוריה 60 לא קיבלתי, יותר כמו 96 :nixweiss:

שמחתי להעביר לך מספר דקות ביום, סיפקת לי אחלה קיר ניגוח.

אתה מאוד מזכיר בכתיבה שלך את האידיוטים הללו שבד"כ מככבים בטוקבקים וכולם מריעים להם :lol: אני אוהב כאלה.

וההתיחסות הציניות שלך למעשה מוכיחה את כל מה שנאמר פה לגבי הדעות הקדומות והגזענות הנבובה של אנשים כמו כמוך וכאלו עם דעות דומות לשלך.

• תגובות 103
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, להתראות טרול :hi:

internet-troll.thumbnail.jpg

פורסם

מצחיק שאתה קורא לו טרול.

שמעת את המילה רוסיה ונתקפת (אתה ועוד כמה משתמשים שבד"כ הערכתי מעבר למידה) באנטגוניזם כלפי כל המזרחים בפורום.

נורא חכם לענות להצעה "תחזור לרוסיה" ב"תחזור לאפריקה"

אבל אפילו ילד עונה תשובה בוגרת יותר.

מה קרה שם שאתם לא רוצים לחזור? עליתי על נקודה רגישה?

למה אם זה היה צרפתי שהייתי מציע לו לחזור לצרפת הוא לא היה משתגע ככה?

אל תדאגו, כולם רואים אתכם כישראלים לכל דבר, אולי חוץ מעצמכם.

ואין מה לעשות, הצעות לאיפה לטוס כבר לא יצמחו מהאשכול הזה, אתם, כן אתם, הרסתם אותו.

פורסם

הנקודה היא שמכמות הפעמים ששמעתי "תחזור לרוסיה" זה ישר מוביל לכיוונים לא נעימים

ולא "קרה" שם כלום, אתה לא רוצה לחזור למרוקו נכון? בדיוק אותו דבר

פורסם

בסדר אז הובהר פה שזה לא היה מכיוון כזה.

בנוסף, אני לא חושב שיש מקום להשוואה בין מרוקו לרוסיה, ההצעה שלי לחזור לרוסיה הייתה מאוד רצינית, מדינה מפותחת שדוברת שפה שהוא מכיר, אי אפשר להשוות את זה למרוקו.

ושוב, לא הייתי חוזר למקום ממנו ההורים שלי הגיעו (שזה לא מרוקו) כי אני לא מחפש לאן לעזוב, אבל אם כן אז הייתי עוזב למקום אחר (אם ארץ המולדת שלי הייתה כמו רוסיה אולי באמת הייתי שוקל לעזוב דווקא לשם)

מזכיר את האנשים ששומעים מילה כמו "הומופאתי" וישר צועקים "למי קראת הומו?"

תלמדו לקרוא/להקשיב.

פורסם

כן אז זאת היתה הנקודה, אולי לא התכוונת לרע אבל זה היה נשמע כמו "תחזרו לרוסיה" שרבים שמעו הרבה פעמים,ופיתחו כבר תגובה אוטומתית לזה. ג

והאמת המצב ברוסיה לא משהו כדי לגור שם

פורסם

אולי אני קצת גולש פה לנושא אחר, אבל עדיין אני מוצא את הדיון הזה להביע את דעתי בנושא שמפריע לי כבר זמן רב.

אישית אני חושב, שאין מקום לתת אזרחות לבן אדם שלא יודע עברית.

יש פה כמות אוכלוסייה גדולה ביותר וכן היא רוסית, שאין לי אישית שום בעיה איתם וחלק נכבד מחבריי רוסים, שמדברים אך ורק רוסית והם לא מבינים כמה הדבר הזה מקשה על הישראלים "הצברים" שחיים פה. לי כבר נמאס ללכת בשכונה שלי ולשמוע רק רוסית, נמאס.

כעת, אני אשמח אם האוכלוסייה הרוסית בפורום פה תגיד את דעתה בנושא, כי אני יודע שיש פה לא מעט כאלו.

ושוב, הנושא הזה הוא ממש לא סטיגמטי בשום צורה שהיא ואין לי שום בעיה עם רוב הרוסים, פשוט הקטע הזה ספציפית מעצבן מאוד.

פורסם

אין שום קשר בין הדיון לבין מה שרשמת. אתה יותר ממוזמן לפתוח על הנושא דיון נפרד. די כבר לגנוב ולהסיט דיונים.

פורסם

באמת חירבנתם את כל הנושא, חאלס כבר.. נהנתי לקרוא את התגובות שכן קשורות לנושא וחבל שינעל..

פורסם

אין שום קשר בין הדיון לבין מה שרשמת. אתה יותר ממוזמן לפתוח על הנושא דיון נפרד. די כבר לגנוב ולהסיט דיונים.

מצטער "שגנבתי" את הדיון, ההודעה האחרונה שתאכלס קשורה לדיון נמצאת הרבה מאחורה.

באמת חירבנתם את כל הנושא' date=' חאלס כבר.. נהנתי לקרוא את התגובות שכן קשורות לנושא וחבל שינעל..

[/quote']

קיבלתי, פעם הבאה תלו אותי בכיכר העיר.

פורסם

א. אני לא מזרחי ובטח שלא קשה הבנה , אתה גזען :lol:

אתה מזכיר לי את השחורים בארה"ב, בכל וויכוח שהם מפסידים, הם ישר מביאים את טענת הגזענות :lol:

ב. כנראה ש"הנבערות" שלי מספיק מעניינת בשביל לעורר גזענים שכמותך. אתה סותר את עצמך :smile1:

כנ"ל

ג. את העצות שלך תשמור לעצמך.

ד. אני לא רוסי, אז אין לי מושג לגבי המנקה והמאבטח בקניון .. אבל כל היום משדרים על המאבטח והמנקה מהקניון בערוץ 9.

איזו תרומה רבת משמעות מצדך...אני מניח שעזרת רבות למדינת ישראל כפי שאתה מפקיר בכולם :kopfpatsch:

ואני גם בטוח שלא אמרת זאת בכדי ליצור בקע קצת בשביל שהדיון ייתלהט

ה. אני לא קשה הבנה לצערך ;) אבל הזכרתי את זה שאתה לא מסוגל לנהל דיון ולהתמודד עם העובדות ובמקום אתה יורד לגידופים ? אתה פשוט פתטי.

ובנימה קצת שונה ..

עם כל הכבוד, הנושא התחיל בגידופים

הוכחת מעבר לכל ספק את הטיפשות שלך, אתה מנסה לדבר בשם הכלל כדי לחזק את הטענות שלך, אבל אתה לא תשנה את המציאות ..

שאתה ועוד הרבה כמוך הם גזעניים עלובים בעלי דעות קדומות וסטיגמות.

"הרבה כמוך"..."גזענים"...ה-1 מתקשר ל-2, בכך שרק אנשים מסוג 2 אומרים את 1. :)

איך אומרים? רק גזענים מכלילים

שני האנשים "שהוכיחו" את הטענות שלי למרבה הפלא היו ממוצא רוסי, אבל אתה בדומה לחבר הקודם שלך בחרת להעתלם מאלו שענו מהנחת יסוד דומה לשלי,

דורי, ג'ונסון, ylindenstraus ועד כמה כאלו שזיהו את הדעות הקדומות, הנבערות, והטיפשות שפותח האשכול , אתה ושכמותך עוררו פה בכמה מן חברי הפורום - שאלו ענו בהתאם.

אתה יכול רק לנסות להגיד לי מה לעשות ותו לא, אני יגיב איך שנראה לי - בשונה ממך, אני לא מברבר אלא אתה.

וביינתים אני כאן כדי להשאר ולא מתכוון לעוף לשום מקום.

אבל אתה והחבר שלך מוזמנים לעוף לאן שהשמש זורחת, או לחילופין אפילו רוסיה אם תרצו.

אני לעומתך יש לי סיבה להשאר פה, והיא לא עקשנות וכדי להראות לכולם באינטרנט שאני גבר אחושרמוטה

שבת שלום, הלכתי לנפנף במנגל :P

פורסם

חברים יקרים, (גם LEV0 גם QUNTIX) שניכם, באותה המידה יצאתם פאטתיים לגמרי. :kopfpatsch:

אשכרה ישבתם והוצאתם מזמנכם כדי לנתח ולצטט כל שורה נפרדת מהתגובות אחד לשני כדי לחרבן חזרה, וכל זה עוד בקרב מוחות ודיעות... אלוהים ישמור.

רק לחשוב על זה ששניכם בטח גדולים ממני לפחות בכמה שנים...

Get a life!

פורסם

כל הדיבורים האלה אינם אלא ספאם טהור. הספיקה הודעה אחת שמנמקת למה לא לעזוב את הארץ (או לא כרגע לפחות).

כן מנהלים, הגיע הזמן לחלק פה הזהרות.

עוד מעט אני אשאל איך להכין אנטריקוט טוב וישר יקפצו עליי צמחוניים למיניהם וחברים בגרין פיס.

פורסם

כל הדיבורים האלה אינם אלא ספאם טהור. הספיקה הודעה אחת שמנמקת למה לא לעזוב את הארץ (או לא כרגע לפחות).

כן מנהלים, הגיע הזמן לחלק פה הזהרות.

עוד מעט אני אשאל איך להכין אנטריקוט טוב וישר יקפצו עליי צמחוניים למיניהם וחברים בגרין פיס.

הספאם הכי טהור פה, זה ההודעה הספציפית שלך.

לאנשים מותר להביע דעתם, גם אם היא נוגדת את דעת האחר.

מה שספאם פה, זה כל הריבים בנושא העדות.

פורסם

לאנשים מותר להביע דעתם, גם אם היא נוגדת את דעת האחר.

אבל לא אם היא חורגת מנושא התראד.

חוץ מזה אני לא הבעתי את דעתי בנושא, ודעתי לאו דווקא נוגדת את שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים