עבור לתוכן

חושב לעזוב את הארץ השאלה לאן?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לצאת לא קשור לקבוצת מציעי ההגירה לארה"ב, ואני תומך בהם ומסכים איתם, אבל רק כדי להוסיף כאן עוד אפשרות:

יפן,

זו מדינה שאו שמסתכלים עליה ככה ??? :o, או שאוהבים אותה ומתעניינים בה המון.

מדובר בחוקים שונים, מנטליות שונה, אורך חיים שונה, תנאי חיים שונים, ובקיצור - עולם שונה, וכל זה כמובן נובע מעצם העובדה שיפן הייתה מדינה סגורה עד לפני כמה עשרות שנים.

איכות החיים ביפן היא אחת מהגבוהות בעולם, ורמת הפשע מבין הנמוכות בעולם.

הניואנס ביפן (אלא אם כן יש לך קשרים ו"קומבינה") הוא שעד שלא תדבר יפנית שוטפת (והשפה לא קלה מדי), לא תוכל לעבוד כמעט בשום עבודה חוץ מלימוד שפה זרה, בדרך-כלל אנגלית, יותר מזה - קיימות חברות גדולות המחזיקות תוכניות הגירה מארה"ב (בדרך כלל) ליפן וסידור מקום עבודה ומגורים מראש.

אני מאמין שעם קצת ברורים, תוכל לבדוק איך ניתן להגיע ליפן גם מארצינו הקטנה.

שוב - You either love it or hate it, כך שאולי ההצעה שלי תשמע מוגכחת בעיניך, אבל יפן זה עולם שונה למדי, ללא ספק.

;)

• תגובות 103
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על היאקוזה שמעתה?

פורסם

א:את המדינה לא בנו רוסים,אלא יהודים עולים מרוסיה(עלייה ראשונה,שנייה שלישית...) :kopfpatsch:

(לא רוסים מ"העם הרוסי",בכלל מתי רוסיה או בריה"מ השתינה לכיוון שלנו?!)

ב:את החיים אתה בונה לעצמך,בלי קשר לאחרים.

פורסם

על היאקוזה שמעתה?

כן, ואני יכול להבטיח שהרבה יותר ממך.

היאקוזה מרכיבים בעצם את רוב ה"פושעים" ביפן, וכשאני אומר פשעים ביפן אני ממש לא מדבר על רצח סדרתי של 28 בני נוער, אלא על שוד חנות AT BEST.

התגובה הקודמת שלך בת'רד די משלה את הפואנטה בזה שאני עונה לך בכלל... :nixweiss:

ולגבי המלחמה שנוצרה פה לגבי מי בנה את הארץ, למה לאנשים פה עולה הפטריאוטיזם למוח והם מעלים כל טענה אפשרית רק כדי לשלול את העובדה(?) שהעלייה הרוסית הביאה לפיתוח המשמעותי ביותר של הארץ בתקופה ההיא? הגאווה שלכם נפגעת? FACE THE FACTS, תפתחו אנציקפלודיה ותבדקו בעצמכם.

אני אישית אפילו זוכר את הפסקה בסיכומים לבגרות בהיסטוריה לפני שנתיים, ובה מתוארת המשמעות הגדולה שלעליה הרוסית ולפיתוח שדווקא אותם ה"רוסים עם התואר השלישי שמנקים רחובות כי הם עלו בגיל פנסיה" הביאו.

פורסם

מה רע באיטליה?

נוף יפה, תרבות עשירה ומרתקת ואנשים מאוד פתוחים ונחמדים. [ישראלים, רק יותר נחמדים :)]

פורסם

קיצר עזוב אנשים פה לא מבינים ורוצים דווקא ללכת עם הראש בקיר.

אין בזה שום דבר פסול ואל תרגיש רע עם עצמך.

הא נכון, ולאמר "תחזור לאפריקה" זה גזעני.

וואלק אתה...

פורסם

וואלה לא.

כנראה שיש לך בעיה, ואתה זה שאיכשהו "פיענחת" את זה בצורה שונה עם רגשות לא נכונות לגמרי.

הוא רשם את זה בצורה שלא התכוונה לפגוע באף אחד ואתה הבנת את זה אחרת.

פורסם

האמת שהילטר הפסיד במלחמה ברגע שהוא הפסיד בחזית הרוסית, אם הרוסים לא היו הודפים אותו בקרב סטלינגראד, הוא לא היה פורש מצפון אפריקה, ואז היה מוציא את תוכנית "הפתרון הסופי" גם שם.

המניעים של סטאלין לא מעניינים בכלל, סתכל על המניעים של ראשי הממשלה שלנו - הכל טוב ויפה, אבל מה יש בתוצאה? בדיוק...

ואלה שהיו חיים פה רובם גם מרוסיה ומארצות אירופה, אני לא חושב שליהודי צפון אפריקה היו מטוסים (או כל אמצעי תחבורה אחר חוץ מגמלים וחמורים) באותה תקופה.

עריכה:

אגב, לגבי המניעים של סטאלין לא אני לא אתה ולא אף אחד חוץ מסטאלין עצמו לא יכולים לדעת, אז לזרוק משפטים סתם בשביל לנפח לעצמך את ההודעה זה חסר תועלת.

מסתבר שהיתה אינפלציה וה-10 אגורות שלי הפכו ל-100...

אף אחד לא מדבר על המניעים הנפשיים שלו או וואטאבר .. תפסיק לנסות לשחק אותה ראש קטן.

דיברתי ברמה של מניעים פוליטים מהסוג שלומדים בשיעורי היסטוריה של כיתה י'

ומצחיק ומוזר בו זמנית איך שבחרת להעלים עין מהדברים שהערתי לגבי יהודי רוסיה וכו' ..

אני יודע שלפעמים האמת היא קשה, אבל זאת האמת.

ואולי ליהודי צפון אפריקה לא היה מטוסים או אמצעי תחבורה מפותחים, וליהודי אירופה שלהם בשלב מסויים היה אותם - זה עזר ? לא.

אז תפסיק לדבר שטויות, אתה סה"כ מנסה לכסות גזענות נבובה במילים יפות, מכבסת מילים מניפולטיבית ושקרים.

מצחיק איך שכל הרוסים אוהבים לזקוף את הניצחון במלח"ע לזכותם אפילו שהיהודים ברוסיה לא היו נסבלים ע"י העם הרוסי (למרות שהם נתנו חלק ענק לניצחון)

אבל זה שסטאלין בחר להדוף את הגרמנים ולהרוג 22 מיליון חיילים, לא מפחית את חלקם של ארה"ב, אנגליה צרפת וכו' ..

ודרום אפריקה שהייתי לפני כן תחת שילטון צרפתי \ וישי .. לקראת סוף המלחמה נכבשה מחדש ע"י בעלות הברית ואמריקה בעיקר ..

ככה שלשער השערות מה היה קורה בצפון אפריקה אם הנאצים היו מנצחים כולם יכולים .. אבל תתמודד עם האמת (אפילו שקשה לך ..)

וכולם יודעים שאינפלציה זאת בועה שרק טיפשים נופלים בה .. ::)

אגב, אני את ה10 אג' שלי נתתי טיפ למאבטח בקניון.

פורסם

אתה מוכן להפסיק עם הדבילזם שלך ולזהם את השירשור?

יש פה דיון על הגירה מישראל לחו"ל, לא מתאים לך? שב בצד.

בהתייחס לדבריך האוויליים:

אף אחד לא מדבר על המניעים הנפשיים שלו או וואטאבר .. תפסיק לנסות לשחק אותה ראש קטן.

דיברתי ברמה של מניעים פוליטים מהסוג שלומדים בשיעורי היסטוריה של כיתה י'

ומצחיק ומוזר בו זמנית איך שבחרת להעלים עין מהדברים שהערתי לגבי יהודי רוסיה וכו' ..

אני יודע שלפעמים האמת היא קשה, אבל זאת האמת.

צא מהסרט המטומטם שאתה חי בו, אף אחד לא הדף את הגרמנים כדי להציל את היהודים.

היהודים לא עניינו אף אחד לפני המלחמה, בזמן המלחמה, אולי לפרק זמן קצר אחרי המלחמה.

הבריטים מנעו מספינות מעפילים להגיע לישראל, הצרפתים והאיטלקים שיתפו פעולה עם הנאצים,

וחברות אמריקאיות כגון IBM ו-FORD עשו עסקים עם היטלר בכבודו ובעצמו.

אף אחד לא שה תמים ובדיוק כמו שהיום לא מעניין את ישראל מה הולך בדרפור וסודן, אותם לא עניין

מה קרה עם היהודים, עד שזה הגיע לחצר האחורית שלהם.

לגבי יהודים מרוסיה שלא עלו עד לנפילת המשטר הקומוניסטי ובריה"מ, כי היה פשוט אסור!

על נתן שירנסקי שמעת? הבנאדם ישב 11 שנה בכלא כי היה ציוני.

אז כן, זה מקומם לקרוא את השטויות שלך, לא כי זו אמת, אלא כי אתה בור נבער.

ואולי ליהודי צפון אפריקה לא היה מטוסים או אמצעי תחבורה מפותחים, וליהודי אירופה שלהם בשלב מסויים היה אותם - זה עזר ? לא.

אהה....מה? יהודי אירופה ורוסיה שהקימו את המדינה, השתמשו בטכנלוגיה(בין אם חלקאית ובין אם צבאית) בכדי לעשות כן.

אז למה זה לא עזר? עזר ועוד איך.

אז תפסיק לדבר שטויות, אתה סה"כ מנסה לכסות גזענות נבובה במילים יפות, מכבסת מילים מניפולטיבית ושקרים.

אתה ודורי התחלתם, השירשור כלל וכלל לא מתייחס לנושא הזה בכלל ועדיין

הייתם חייבים להראות כאן את הפרצוף המכוער והנבער שלכם.

מצחיק איך שכל הרוסים אוהבים לזקוף את הניצחון במלח"ע לזכותם אפילו שהיהודים ברוסיה לא היו נסבלים ע"י העם הרוסי (למרות שהם נתנו חלק ענק לניצחון)

כמו שציינתי לפני כן, אף מדינה לא השתתפה במלחה"ע ה-II בכדי להציל את היהודים, לפחות לא כמטרה עיקרית.

אגב, אני את ה10 אג' שלי נתתי טיפ למאבטח בקניון.

ואני הבאתי את שלי למנקה בשירותים של הקניון.

פורסם

אתה מוכן להפסיק עם הדבילזם שלך ולזהם את השירשור?

יש פה דיון על הגירה מישראל לחו"ל, לא מתאים לך? שב בצד.

בהתייחס לדבריך האוויליים:

צא מהסרט המטומטם שאתה חי בו, אף אחד לא הדף את הגרמנים כדי להציל את היהודים.

היהודים לא עניינו אף אחד לפני המלחמה, בזמן המלחמה, אולי לפרק זמן קצר אחרי המלחמה.

הבריטים מנעו מספינות מעפילים להגיע לישראל, הצרפתים והאיטלקים שיתפו פעולה עם הנאצים,

וחברות אמריקאיות כגון IBM ו-FORD עשו עסקים עם היטלר בכבודו ובעצמו.

אף אחד לא שה תמים ובדיוק כמו שהיום לא מעניין את ישראל מה הולך בדרפור וסודן, אותם לא עניין

מה קרה עם היהודים, עד שזה הגיע לחצר האחורית שלהם.

לגבי יהודים מרוסיה שלא עלו עד לנפילת המשטר הקומוניסטי ובריה"מ, כי היה פשוט אסור!

על נתן שירנסקי שמעת? הבנאדם ישב 11 שנה בכלא כי היה ציוני.

אז כן, זה מקומם לקרוא את השטויות שלך, לא כי זו אמת, אלא כי אתה בור נבער.

אהה....מה? יהודי אירופה ורוסיה שהקימו את המדינה, השתמשו בטכנלוגיה(בין אם חלקאית ובין אם צבאית) בכדי לעשות כן.

אז למה זה לא עזר? עזר ועוד איך.

אתה ודורי התחלתם, השירשור כלל וכלל לא מתייחס לנושא הזה בכלל ועדיין

הייתם חייבים להראות כאן את הפרצוף המכוער והנבער שלכם.

כמו שציינתי לפני כן, אף מדינה לא השתתפה במלחה"ע ה-II בכדי להציל את היהודים, לפחות לא כמטרה עיקרית.

ואני הבאתי את שלי למנקה בשירותים של הקניון.

לפני שאתה מגיב לתגובות שלי, תקרא אותם ...

אחרת אל תבוא לדבר איתי על דבילזם חתיכת חצוף שכמותך.

היית קורא את שאר התגובות והיית מבין שאמרתי שהיהודים לא עיניינו את אף אחד.

לפחות לא מספיק בכדי לגרום למנהיגי המדינות לעשות צעדים משמעותיים בנידון.

הכל נבע מאינטרסים כלכליים, מדיניים ואסטרטגים.

אז אני מבין את הכעס שלך, כי אחרי הכל מהנחת יסוד פשוטה לפי הכינוי שלך גם אתה יהודי מברה"מ לשעבר.

ומי אתה שבכלל תעז להגיד לי לשבת בשקט ? זה דיון פתוח להקהילה ואם לא מתאימות לך הדעות שלי תתמודד איתם.

אבל אתה לא מסוגל ואתה ירדת לרמה של גידופים וקללות, פשוט עלוב.

הבחור שפתח את הדיון פשוט הזמין דיונים מהסוג הזה לדיון שלו ברגע שהוא מציין נושא מעורר פרובקציה מסויים,

מציב עובדות דיי טיפשיות בשטח, ומבקש להתייחס אליהם כאילו היו המציאות. אז שיתמודד, כנ"ל לגביך.

שמעתי שהמנקה בשירותים של הקניון היא אישתו של המאבטח, הם עושים קופה ..

פורסם

אני לא מבין, למה דווקא את HWZ אפשר להשוות ליוטוב?

למה תמיד יהיו פה כמה אנשים שיתחילו להתווכח על נושא צדדי ושולי עד שיכריעו ביניהם על ה"מנצח" ה"חכם" והמשכיל יותר, שידע יותר טוב לבטא את הידע הנרחב שלו בנושא הלא קשור...? :s07:

It's like competing in the special olympics, even if you win - you're still retarded!

פורסם

לפני שאתה מגיב לתגובות שלי, תקרא אותם ...

אחרת אל תבוא לדבר איתי על דבילזם חתיכת חצוף שכמותך.

היית קורא את שאר התגובות והיית מבין שאמרתי שהיהודים לא עיניינו את אף אחד.

לפחות לא מספיק בכדי לגרום למנהיגי המדינות לעשות צעדים משמעותיים בנידון.

הכל נבע מאינטרסים כלכליים, מדיניים ואסטרטגים.

אז אני מבין את הכעס שלך, כי אחרי הכל מהנחת יסוד פשוטה לפי הכינוי שלך גם אתה יהודי מברה"מ לשעבר.

ומי אתה שבכלל תעז להגיד לי לשבת בשקט ? זה דיון פתוח להקהילה ואם לא מתאימות לך הדעות שלי תתמודד איתם.

אני מניח מהכינוי שלך, שאתה מזרחי קשה הבנה(לא בגלל שאתה מזרחי, אלא בגלל שאתה קשה הבנה) ואני אסביר לך שוב.

אתה לא קשור לנושא, אתה לא מעניין אף אחד, הנבערות שלך לא מעניינת אף אחד, הבורות שלך לא מעניינת אף אחד,

הדעות שלך לא מעניינות אף אחד והגזענות שלך לא מעניינת אף אחד.

שני אנשים בשירשור הזה הוכיחו את טעויותיך ועכשיו גם אני ואתה עדיין ממשיך לברבר ללא קשר לנושא,

אז תעוף לאן שהשמש לא זורחת כי כפי שכבר ציינתי, אתה לא מעניין.

ואם שירשור כזה הוא פרובוקציה בשבילך, הייתי מציע לך לעשות קצת בדק בית ולא לדחוף את האף שלך לעניינים לא לך.

וואו, חדות האבחנה פשוט גועשת בך, לך תהיה בלש או משהו.

שמעתי שהמנקה בשירותים של הקניון היא אישתו של המאבטח, הם עושים קופה ..

מן הסתם שתשמע דבר כזה, למה שההורים שלך יסתירו ממך דברים כאלה? :nixweiss:

פורסם

למי שדיבר על הבעייתיות במערכת הבריאות בארה"ב: האם הרפורמה של אובמה לא שיפרה/משפרת/תשפר את המצב?

פורסם

אני מניח מהכינוי שלך, שאתה מזרחי קשה הבנה(לא בגלל שאתה מזרחי, אלא בגלל שאתה קשה הבנה) ואני אסביר לך שוב.

אתה לא קשור לנושא, אתה לא מעניין אף אחד, הנבערות שלך לא מעניינת אף אחד, הבורות שלך לא מעניינת אף אחד,

הדעות שלך לא מעניינות אף אחד והגזענות שלך לא מעניינת אף אחד.

שני אנשים בשירשור הזה הוכיחו את טעויותיך ועכשיו גם אני ואתה עדיין ממשיך לברבר ללא קשר לנושא,

אז תעוף לאן שהשמש לא זורחת כי כפי שכבר ציינתי, אתה לא מעניין.

ואם שירשור כזה הוא פרובוקציה בשבילך, הייתי מציע לך לעשות קצת בדק בית ולא לדחוף את האף שלך לעניינים לא לך.

וואו, חדות האבחנה פשוט גועשת בך, לך תהיה בלש או משהו.

מן הסתם שתשמע דבר כזה, למה שההורים שלך יסתירו ממך דברים כאלה? :nixweiss:

א. אני לא מזרחי ובטח שלא קשה הבנה , אתה גזען :lol:

ב. כנראה ש"הנבערות" שלי מספיק מעניינת בשביל לעורר גזענים שכמותך. אתה סותר את עצמך :smile1:

ג. את העצות שלך תשמור לעצמך.

ד. אני לא רוסי, אז אין לי מושג לגבי המנקה והמאבטח בקניון .. אבל כל היום משדרים על המאבטח והמנקה מהקניון בערוץ 9.

ה. אני לא קשה הבנה לצערך ;) אבל הזכרתי את זה שאתה לא מסוגל לנהל דיון ולהתמודד עם העובדות ובמקום אתה יורד לגידופים ? אתה פשוט פתטי.

ובנימה קצת שונה ..

הוכחת מעבר לכל ספק את הטיפשות שלך, אתה מנסה לדבר בשם הכלל כדי לחזק את הטענות שלך, אבל אתה לא תשנה את המציאות ..

שאתה ועוד הרבה כמוך הם גזעניים עלובים בעלי דעות קדומות וסטיגמות.

שני האנשים "שהוכיחו" את הטענות שלי למרבה הפלא היו ממוצא רוסי, אבל אתה בדומה לחבר הקודם שלך בחרת להעתלם מאלו שענו מהנחת יסוד דומה לשלי,

דורי, ג'ונסון, ylindenstraus ועד כמה כאלו שזיהו את הדעות הקדומות, הנבערות, והטיפשות שפותח האשכול , אתה ושכמותך עוררו פה בכמה מן חברי הפורום - שאלו ענו בהתאם.

אתה יכול רק לנסות להגיד לי מה לעשות ותו לא, אני יגיב איך שנראה לי - בשונה ממך, אני לא מברבר אלא אתה.

וביינתים אני כאן כדי להשאר ולא מתכוון לעוף לשום מקום.

אבל אתה והחבר שלך מוזמנים לעוף לאן שהשמש זורחת, או לחילופין אפילו רוסיה אם תרצו.

שבת שלום, הלכתי לנפנף במנגל :P

פורסם

א. אני לא מזרחי ובטח שלא קשה הבנה , אתה גזען :lol:

מאוד קשה הבנה :)

נקודת ההסתכלות שלך על דברים היא גם נורא חשובה ומהותית.

ב. כנראה ש"הנבערות" שלי מספיק מעניינת בשביל לעורר גזענים שכמותך. אתה סותר את עצמך :smile1:

לא סותר את עצמי בדבר, בטח שלא מתעניין בדבריך יותר מדי.

השירשור מאוד מעניין אותי, אני מאוד מעוניין בדרכי הגירה מישראל

למדינות מפותחות יותר והסיבות לכך הם ענייני בלבד.

ג. את העצות שלך תשמור לעצמך.

לא רוצה, מה תעשה?

אני אוהב לייעץ לאנשים שאני מרחם עליהם.

ד. אני לא רוסי, אז אין לי מושג לגבי המנקה והמאבטח בקניון .. אבל כל היום משדרים על המאבטח והמנקה מהקניון בערוץ 9.

אני לא חושב שזה יפה להתכחש להורים שלך, לא משנה מה מוצאם.

ה. אני לא קשה הבנה לצערך ;) אבל הזכרתי את זה שאתה לא מסוגל לנהל דיון ולהתמודד עם העובדות ובמקום אתה יורד לגידופים ? אתה פשוט פתטי.

אני אנהל את הדיון איתך בדרך שאני רואה לנכון.

ובנימה קצת שונה ..

הוכחת מעבר לכל ספק את הטיפשות שלך, אתה מנסה לדבר בשם הכלל כדי לחזק את הטענות שלך, אבל אתה לא תשנה את המציאות ..

קשה הבנה כבר אמרתי? יכול הסקת המסקנות שלך כרגיל לא מרשימות אותי :).

שאתה ועוד הרבה כמוך הם גזעניים עלובים בעלי דעות קדומות וסטיגמות.

שני האנשים "שהוכיחו" את הטענות שלי למרבה הפלא היו ממוצא רוסי, אבל אתה בדומה לחבר הקודם שלך בחרת להעתלם

לכל אחד יש דעות וסטיגמות וזכותי שיהיה לי אותן.

ואני ברמה האישית לא חייב לך שום דבר, אם אני לא אוהב להתרוערע עם אנשים "מסוגך",

זאת זכותי המלאה, כל עוד זה לא פוגע בחופש שיש לך(לצערי) מתוקף היותך אזרח במדינה דמוקרטית.

בנוסף, טענותיך לא הוכחו, כיוון שהן ריקות מתוכן.

בתוך כל ערימת הטקסט הקלוקלת שפלטת כאן, מה באמת אמרת?

"אהה...לא הצילו אותנו, כי אין אינטרסים ויש אינטרסים ואנחנו והם ואני ו...אהה...בהה"

זה מבחינתי משהו שמסכם את דבריך, כמובן שאם קוראים בין השורות אפשר אולי להבין שמשהו לא מוצא חן בעיניך

והחלטת להיות Troll בשירשור :) מה שדי משעשע אותי ומעביר לי מספר דקות מהיום.

מאלו שענו מהנחת יסוד דומה לשלי,

דורי, ג'ונסון, ylindenstraus ועד כמה כאלו שזיהו את הדעות הקדומות, הנבערות, והטיפשות שפותח האשכול , אתה ושכמותך עוררו פה בכמה מן חברי הפורום - שאלו ענו בהתאם.

אתה יכול רק לנסות להגיד לי מה לעשות ותו לא, אני יגיב איך שנראה לי - בשונה ממך, אני לא מברבר אלא אתה.

וביינתים אני כאן כדי להשאר ולא מתכוון לעוף לשום מקום.

אבל אתה והחבר שלך מוזמנים לעוף לאן שהשמש זורחת, או לחילופין אפילו רוסיה אם תרצו.

הנחות יסוד? הייתי קורא לזה "פלוץ מחשבתי" :).

אתה מתערב בעניינים שלא לך ובזה הכל מסתכם, נקודה.

כואב לך שיש אנשים שחושבים אחרת ממך ואין לך מה לעשות בנידון,

אני די בטוח שגם לא היית עושה דבר בנידון גם אם הייתי עומד מולך ואומר לך הכל בפנים.

לסיכום, הדבר היחיד שהוכחת זה שאתה צריך לקבל 60 בהיסטוריה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים