עבור לתוכן

חושב לעזוב את הארץ השאלה לאן?

Featured Replies

פורסם

תחזור למרוקו.

נו באמת איזה עלוב.

הוא לא אמר את זה כזיזול!

אף אחד פה לא נגד הרוסים. :kopfpatsch:

• תגובות 103
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הכרחי להמשיך עם הדיון על עדות כאן ? נכון. חשבתי שלא.

אל תענו אחד לשני מרגע זה, יש כאן דיון מעניין ואתם מפריעים.

לדעתי ארה"ב מקום ראשון בעדיפות ואחריה הארצות שהוזכרו כאן.

פורסם

Xeydo, אכן אנו לא יכולים לדעת מה הלך בתוך ראשו של סטאלין, כמו שאתה לא יכול לדעת מה היה קורה אם היטלר לא היה נעצר ברוסיה.

כל הדיון שלכם מטופש, אתם רוצים להתדיין על הריבים המשותפים שלכם, תפתחו תראד חדש באקטואליה ותרבות, למה להרוס לבחור שכולה ביקש כמה עצות להצלחה בלעבוד בחו"ל ועוד הדגיש שהוא לא רוצה שיספימו בנושא שלו על נושאים לא קשורים.

פורסם

Xeydo, אכן אנו לא יכולים לדעת מה הלך בתוך ראשו של סטאלין, כמו שאתה לא יכול לדעת מה היה קורה אם היטלר לא היה נעצר ברוסיה.

כל הדיון שלכם מטופש, אתם רוצים להתדיין על הריבים המשותפים שלכם, תפתחו תראד חדש באקטואליה ותרבות, למה להרוס לבחור שכולה ביקש כמה עצות להצלחה בלעבוד בחו"ל ועוד הדגיש שהוא לא רוצה שיספימו בנושא שלו על נושאים לא קשורים.

הקטע הוא שהגרמנים פרשו מצפון אפריקה אחרי ההפסד במערכה הרוסית, תן סיבה הגיונית אחת שלא כוללת בתוכה את ההפסד לרוסיה. :kopfpatsch:

ולנושא-

אישית, הייתי בוחר בנורווגיה\שוודיה כמדינה אפשרית להגירה.

פורסם

אין לי מה למנות סיבות, כי זה פשוט לא קרה.

כמו שאמרת וסתרת את עצמך, אף אחד לא יכול לחזות משהו שלא קרה.

פורסם

תחזור למרוקו.

לא שאני מרוקאי, אבל טוב לי במדינה ואני לא מחפש לאן ללכת, תודה.

אני לא מבין את האנשים פה עם הרגשי נחיתות שלכם, הצעתי לבן אדם לחזור לארץ מוצאו וכולם עפים פה?

אולי זה אומר משהו...

פורסם

אני גם לא מבין, אתמול נכנסתי לבית-כנסת והצדעתי במועל יד לרב... :nixweiss:

(הייתי גם לבוש במדי ה-SS) ומשום מה כולם עפו עליי! אולי זה אומר משהו? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

זה הכרחי להמשיך עם הדיון על עדות כאן ? נכון. חשבתי שלא.

אל תענו אחד לשני מרגע זה, יש כאן דיון מעניין ואתם מפריעים.

לדעתי ארה"ב מקום ראשון בעדיפות ואחריה הארצות שהוזכרו כאן.

אלכס, אתה בחור בריא וחסון?

אם כן, לך על זה.

אבל לאנשים שבורים, עדיף דמינות עם מדיניות רפואה קצת יותר לכיוון הרווחה.

(בארה"ב אתה מקבל טיפול רפואי מחברות ביטוח FFS! סוכן ביטוח מחליט על הטיפול שלך, need is say more?).

פורסם

אתה יודע טוב מאוד שהמשפט "תחזור ל XXX" נתפס דבר ראשון כאילו אתה תוקף את האדם ששואל את השאלה, היית יכול לבחור ניסוח שונה.

בנוסף, הסיפור לא יגמר אם כל אחד יכתוב הודעה בנוסח-

*דעה כלשהי בדיון של רוסים VS מרוקאים VS מה שלא יהיה*

"ולנושא, *רבע דעה בנושא הממשי* "

תסיימו את הויכוח המפגר הזה, הת'רד גם ככה בערך נהרס כבר.

פורסם

זה גם ממש מפגר ונבער מצידו להתלהם על כל בנאדם שרוצה לעזוב את הארץ ולא טוב לו כאן.

אם טוב למישהו אחד, זה אומר שלכולם צריך להיות טוב? לא! זה מעיד על איזשהו חוסר בפטריוטיות מצידו? לא!

אגב, אם מישהו כאן מכיר דרכים להתאזרח בארה"ב/קנדה/אירופה מניסיון, שירשום, זה בהחלט יעשיר את ה'תרד מכל מיני ספקולציות.

פורסם

אני בספק אם מכירים תואר הנדסאי בחו"ל .

ואם אתה רוצה להצליח בתור מתכנת לא משנה אם יש לך תואר או לא אם אתה יודע לתכנת אתה תגיע רחוק אם לא אפילו גם תואר שני ודוקטורט לא יעזרו לך .

לגבי עזיבתם של אזרחי המדינה

איך שאני מבין ישנם אנשים בארץ שעוזבים את הארץ לא רק בגלל סיבה דתית אלה בגלל שאנשים כאן מתנשאים ולא מעריכים בחברה הישראלית אנשים אחרים .

מצד אחד אני מבין למה אתה רוצה לעזוב וגם ישנם הרבה מאוד אנשים שרוצים לעזוב אבל אין להם את היכולת הכלכלית לעשות זאת.אבל מצד שני אתה מאוד צעיר תן צאנס בן-אדם עוד לא הספקת לחיות כבר אתה רוצה לעזוב?

פורסם

אני לא אוותר על הקטע הזה כי השטויות שרצות פה מטריפות אותי.

הבן אדם אמר שלא טוב לו עם העובדה שישראל הופכת למדינה יותר ויותר דתית, בנוסף הוא יודע רוסית מה שגרם לי להניח שהוא הגיע מרוסיה (לא לא כל מי שיודע רוסית רוסי, אבל במקרה הזה כנראה וצדקתי)

אז הצעתי לו לחזור לרוסיה, לא תהיה לו בעיה לעבור לגור שם (אני מניח שאזרחות כבר יש לו) ובנוסף זאת מדינה חילונית לחלוטין (ברמת האזרח הפשוט)

אני עדיין מציע לו לטוס לחיות שם, לדעתי זאת אחלה אופציה.

אין פה שום עקיצה או ירידה עליו בתור מישהו שלא מרוצה מהארץ או בתור רוסי.

רוצים שאני אנסח את זה בצורה יותר חמודה?

למה שלא תחזור לארץ מולדתך, מקור שורשך, מולדת הוריך אשר שם יש לך אזרחות ולא יטרידו אותך מבחינה דתית -ר****?

פורסם

היית צריך לסתום, זה מה שהיית צריך לעשות.

פורסם

אני לא אוותר על הקטע הזה כי השטויות שרצות פה מטריפות אותי.

הבן אדם אמר שלא טוב לו עם העובדה שישראל הופכת למדינה יותר ויותר דתית, בנוסף הוא יודע רוסית מה שגרם לי להניח שהוא הגיע מרוסיה (לא לא כל מי שיודע רוסית רוסי, אבל במקרה הזה כנראה וצדקתי)

אז הצעתי לו לחזור לרוסיה, לא תהיה לו בעיה לעבור לגור שם (אני מניח שאזרחות כבר יש לו) ובנוסף זאת מדינה חילונית לחלוטין (ברמת האזרח הפשוט)

אני עדיין מציע לו לטוס לחיות שם, לדעתי זאת אחלה אופציה.

אין פה שום עקיצה או ירידה עליו בתור מישהו שלא מרוצה מהארץ או בתור רוסי.

רוצים שאני אנסח את זה בצורה יותר חמודה?

למה שלא תחזור לארץ מולדתך, מקור שורשך, מולדת הוריך אשר שם יש לך אזרחות ולא יטרידו אותך מבחינה דתית -ר****?

קיצר עזוב אנשים פה לא מבינים ורוצים דווקא ללכת עם הראש בקיר.

אין בזה שום דבר פסול ואל תרגיש רע עם עצמך.

פורסם

אני בספק אם מכירים תואר הנדסאי בחו"ל .

ואם אתה רוצה להצליח בתור מתכנת לא משנה אם יש לך תואר או לא אם אתה יודע לתכנת אתה תגיע רחוק אם לא אפילו גם תואר שני ודוקטורט לא יעזרו לך .

לגבי עזיבתם של אזרחי המדינה

איך שאני מבין ישנם אנשים בארץ שעוזבים את הארץ לא רק בגלל סיבה דתית אלה בגלל שאנשים כאן מתנשאים ולא מעריכים בחברה הישראלית אנשים אחרים .

מצד אחד אני מבין למה אתה רוצה לעזוב וגם ישנם הרבה מאוד אנשים שרוצים לעזוב אבל אין להם את היכולת הכלכלית לעשות זאת.אבל מצד שני אתה מאוד צעיר תן צאנס בן-אדם עוד לא הספקת לחיות כבר אתה רוצה לעזוב?

עד כמה שידוע לי, תואר הנדסאי מכירים בחו"ל כPractical engineer

לא יודע עד כמה הוא נדרש בחו"ל.

פורסם

1) קודם כל תודה לך על השאלה

2) אני לא רוצה לרשום ל ךשיצאתה הומו, אבל פעם הבאה שאתה מבקש -לא- לדבר על נושא אל תעלה אותו במכוון, תציב עובדות בשטח ותצפה שכולם ישבו בשקט

3) אם הייתי עובר אז לארה"ב ולא אנגליה או מונטה קרלו בהנחה שאתה יכול לארגן אזרחות

http://apps.facebook.com/lmccamsu-ppjf-fcehde/?target=result&st=1273164789&h=5c8249ca0c6b6d4be8709ffc7f53ecaf&result=2430406&exclude_ids=&skip=1∋=15&_fb_fromhash=e891c9ee30c053bc255eacbc8555a7f2

זה שאלון בפייסבוק שאמור לעזור לך להחליט לאיזה ארץ תלך ותתן לנו שקט ממך

יש שם גם כמה אתה חזק בדת והאם אתה ביצית

שהיה בהצלחה :xyxthumbs:

עריכה:

אני רואה שאתה רוסי, למה שלא פשוט תחזור לרוסיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים