עבור לתוכן

חושב לעזוב את הארץ השאלה לאן?

Featured Replies

פורסם

אני מסתכל על אחוז האוכלוסיה הדתי(בין אם הוא מוסלמי ובין אם הוא יהודי) ואני רואה שהוא הולך וגדל. זה רק עניין של רוב עד שהמדינה הזו תהפוך למדינה דתית.

אין מטרת הדיון הזה לריב על האם כדאי או לא כדאי להשאר בארץ. הדיון הזה הוא לא על נאמנות למדינה לעם היהודי או דבר אחר. ואתם מתבקשים לא להספים

אני רוצה שילדי יחיו במדינה חילונית. בכל מקרה עוד שנה אני מסיים את שירות החובה הצבאי בתור הנדסאי במחלקת פיתוח. ואני שוקל בכבדות לסועלמדינה אחרת. ולהשלים בה את התואר, שכרגע התחלתי באו"פ. ואולי להגר לאותה מדינה.

אני תוהה מה אתם יודעים על הנושא? אילו מדינות בעלות מדיניות הגירה חברותית למתכנתים שניתן להסתדר בהן עם ידע באנגלית\רוסית. אם יש מדינה ממש שווה שצריך לדעת בשבילה שפה אחרת גם מעניין לדעת.

• תגובות 103
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוב,בגלל שלא ביקשת להתחיל להתווכח איתך,אני רק אומר משפט קצר ואגיע לשאלתך-הסתכלת על הנתונים בכלל? גם השחורים ביותר אומרים שבמידה וכלו כל הקיצין וכל חוזי השחורות צדקו בעוד 20 שנה הכי הרבה מספר הילדים החרדים והערבים יהיו הרוב. לא שזה אמור לעודד מישהו,אבל זה אומר שב40 שנה הקרובות לא יקרה פה שום דבר שישנה סדרי עולם בתמהיל החברתי-דמוגרפי של המדינה. אחרי זה-אחריתו מי ישורנה?

ולעניין,בתור אדם עם תואר יותר קל להשיג אזרחות או עבודה במדינה אחרת,יש אפילו מדינות כמו קנדה שאתה יכול לקבל אזרחות תמורת פתיחת תיק השקעות בסך רבע מליון דולר (קנדי). לימודים במדינה אחרת זה דבר אחר לגמרי,אתה צריך להתקבל במוסד כדי שתוכל לקבל ויזה למדינה הספציפית (בהנחה שאנו מדברים על מדינה מערבית). חוץ מזה צא מנקודת הנחה שאין לך שום יתרון יחסי חוץ מהניסיון שלך (שוב,בהנחה שאתה מתכנן לעשות תואר בתחום שבו התעסקת בצבא),בעיות שפה ומנטליות וכו'. תחשוב גם על זה,ואני ממליץ לבדוק בשגריריות זרות את התנאים,ויותר חשוב להיסגר קודם כל באיזה מוסד אתה רוצה ללמוד.

פורסם

למה שלא תחזור לרוסיה?

פורסם

קודם כל, תסיים תואר (ראשון לפחות)

זה ייפתח לך דלתות כאלה ואחרות, ויכול להרחיב את כמות האופציות שיהיו לך.

אני לא אתווכח איתך בנוגע למדינת ישראל, אני מסכים מאוד עם מה שכתבת,

רק תזכור שהעובדה שמדינה אחרת אינה דתית כמו ישראל לא בהכרח הופך אותה למקום יותר טוב.

לכל מקום יש את הדברים שדפוקים בו.

פורסם

מכיוון, שרוב האוכלוסייה שכותבת כאן בפורום מתגוררת כאן בארץ למעט בודדים שגרים בחו"ל . (אם אינני טועה)

אני חושב שלא יוכלו לתת לך כאן תשובות מדויקות.

http://sf.tapuz.co.il/eshkolForumsList-51.htm

פורסם

למה שלא תחזור לרוסיה?

לפני שהדיון ייתלהט עד כדי טמטום, עליי להזכיר לבני עדות המזרח כי הם נצלו במחלה"ע ה-2 על ידי הרוסים והם פה היום כותבים בפורום זה במדינת ישראל על גבי שרת ישראלי הודות לרוסים, שלא לדבר שמדינת ישראל נבנתה על ידי רוסים. (אווץ', כואב לדעת את האמת)

רק ה-10 אגורות שלי.

פורסם

לפני שהדיון אני ייתלהט עד כדי טמטום, עליי להזכיר לבני עדות המזרח כי הם נצלו במחלה"ע ה-2 על ידי הרוסים והם פה היום כותבים בפורום זה במדינת ישראל על גבי שרת ישראלי הודות לרוסים, שלא לדבר שמדינת ישראל נבנתה על ידי רוסים. (אווץ', כואב לדעת את האמת)

רק ה-10 אגורות שלי.

למה אני חושב שגם אתה רוסי...

זה לא שהרוסים היו כל-כך רגישים והצילו את היהודים המסכנים, זה היה יותר משנאת המן.

פורסם

שמעתי שבקנדה קל לקבל אזרחות אם יש לך תואר ראשון אבל ממש קר שם. אם אתה רוצה להבין כמה קר - בחורף הם מחממים את הבית ל10 מעלות צלסיוס :errrr:.

אני גרתי בארה"ב איזה 8 שנים וזה הכל מרחקים גדולים ולא מכירים כלכך אנשים ( אני לא כלכך מתחבר לאנשים ). עד כמה שידוע לי מי שמתחבר שם זה בעיקר הישראלים אחד לשני. :lol: . כל המשפחה שלי מקרבה ראשונה שם חוץ מאשתי כמובן . אם אני אברח מהארץ זה יהיה לארה"ב לא שאיבדתי שם משהו.

עוד אופציה זה להשיג אזרחות אירופית. מישהו אמר לי שגרמניה זה ממש להיט כי המדינה עוזרת המון לאזרחים. הוא התחתן עם מישהו עם אזרחות גרמנית והם נסעו לטיול בגרמניה והולנד והסביבה והם גרו בגרמניה בזמן הזה . הם אמרו לממשלה שאין להם בית אז הם הביאו להם בית ורהיטים. ממש נחמד. שמעת כמה כסף הם הולכים לתת ליוונים - יותר מ 120 מליארד יורו. זה יותר מחצי מהתל"ג של כל המדינה. לפי דעתי למה להיות פראירים נצתרף לאיחוד, נחגוג כמו היוונים ואז נלך וגרמניה שיצילו אותנו - והם חייבים לנו יותר מאשר שהם חייבים ליוונים.

פורסם

מבקש למנוע בכל תוקף תגובות על הנושא ,תמחקו ותשנו את התגובות האלו (אם כי xeydo צודק ,זה לא הדיון על כך )

בקשר לנושא ,תשמע ,השאלה היא מה אתה רוצה לחיים שלך ,אתה רוצה מדינה יפה ? מדינה שתצליח בה כלכלית ?,מדינה בריאה ?,מדינה יציבה ?

בכל מקרה ,אני רואה את סין כרגע כהמעצמה הבאה ,לכן יש לשקול בכובד ראש את האופציה הזו (שוב ,אתה תתחיל ללמוד סינית ,שזה שפה אולי הכי קשה בעולם ).

בשבילך ,בתור אדם שיודע רוסית ,הייתי שוקל שתיי אפשרויות ,אחת ,רוסיה ,בכל מקרה יש לך שפה .

והשנייה ,כל מדינה אחרת עם קהילה רוסית גדולה יחסית (גרמניה ,קנדה וכו ...)

פורסם

ברוסיה אין לך מה לחפש. קנדה נשמע אפשרות טובה

פורסם
שלא לדבר שמדינת ישראל נבנתה על ידי רוסים

בולשיט

תבדוק את היהסטוריה מי שבאמת פיתח את המדינה זה היוונים ויותר מאוחר השלטון הרומי

הם אלו שבנו את מערכות הדרכים הראשונות

את תשתיות המים הרציניות הראשונות וכו וכו

למרות שהם "רשעים" בדת הדפוקה שלנו

הם בעצם הביאו לפה דבר די קרוב לחברה מערבית כי לפני זה היו פה כל מיני שבטים נוודים

יותר מאוחר היו כל מיני תהפוכות וכל שילטון הוסיף את שלו אבל הבסיס התחיל בשלטון היווני עד שהרומים זימברו אותם והוסיפו משלהם

פורסם

לפני שהדיון ייתלהט עד כדי טמטום, עליי להזכיר לבני עדות המזרח כי הם נצלו במחלה"ע ה-2 על ידי הרוסים והם פה היום כותבים בפורום זה במדינת ישראל על גבי שרת ישראלי הודות לרוסים, שלא לדבר שמדינת ישראל נבנתה על ידי רוסים. (אווץ', כואב לדעת את האמת)

רק ה-10 אגורות שלי.

על מי בדיוק אתה בא להגן? אמרתי משהו רע על רוסים?

הנחתי שהבן אדם הוא רוסי, אז פשוט הצעתי לו לחזור למקום ממנו הוא בא אם פה כ"כ רע לו.

ומה שאמרת נורא מעניין אבל מוזר שאף פעם לא שמעתי את זה, נראה לי די קשקוש בלבוש עם כל הכבוד

פורסם

בולשיט

תבדוק את היהסטוריה מי שבאמת פיתח את המדינה זה היוונים ויותר מאוחר השלטון הרומי

הם אלו שבנו את מערכות הדרכים הראשונות

את תשתיות המים הרציניות הראשונות וכו וכו

למרות שהם "רשעים" בדת הדפוקה שלנו

הם בעצם הביאו לפה דבר די קרוב לחברה מערבית כי לפני זה היו פה כל מיני שבטים נוודים

יותר מאוחר היו כל מיני תהפוכות וכל שילטון הוסיף את שלו אבל הבסיס התחיל בשלטון היווני עד שהרומים זימברו אותם והוסיפו משלהם

you better be trollin'[br]פורסם בתאריך: 5.05.2010 בשעה 22:17:43

על מי בדיוק אתה בא להגן? אמרתי משהו רע על רוסים?

הנחתי שהבן אדם הוא רוסי' date=' אז פשוט הצעתי לו לחזור למקום ממנו הוא בא אם פה כ"כ רע לו.

ומה שאמרת נורא מעניין אבל מוזר שאף פעם לא שמעתי את זה, נראה לי די קשקוש בלבוש עם כל הכבוד

[/quote']

אם שיטת החינוך לא השתנתה, לומדים את זה בתיכון

אז כשתגיע לכיתה ט' תלמד על זה.

פורסם

בכל מקרה ,אני רואה את סין כרגע כהמעצמה הבאה ,לכן יש לשקול בכובד ראש את האופציה הזו (שוב ,אתה תתחיל ללמוד סינית ,שזה שפה אולי הכי קשה בעולם ).

סין מעצמה כלכלית אבל איכות החיים של האזרחים שם בין הנמוכות בעולם

הם מעצמה בגלל הגודל ובגלל התנאים המחפירים של העובדים

לא משנה כמה זול שם, עם משכורת ממוצעת של כ200 דולר אי אפשר לחיות ממש טוב.

ובכלל, הכי כיף לחיות במדינה שבה יכולים לעצור אותך אם גלשת לאתר הלא נכון (וגם זה רק אחרי שעקפת את הצנזורה הממשלתית)

פורסם

זה למה מכינים מלאי של 100 דיסקי DVD מלאים בפורנו לפני המעבר :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים