עבור לתוכן

שאלה בנושא מהירות חבילת גלישה כאשר מהירות ספק האינטרנט גבוהה ממהירות התשתית

Featured Replies

פורסם

האם תהיה בעיה בגלישה עם אצל ספק האינטרנט תהיה לי מהירות של 10 מגה ואילו בתשתית (הוט)מהירות של 7 מגה

האם זה בעייתי ? האם יהיו לי ניתוקים או שפשוט אקבל רק 7 מגה ?

תודה מראש

פורסם

בכללי לא צריכות להיות בעיות

רק זה שתגלוש במהירות של 7 ולא 10

פורסם

אני מאשר שזה לא צריך להשפיע בכלל. פעם היתה לי בעיה של רעשים בבזק והורידו לי את החבילה ל750 בזמן ששילמתי על 2.5 והכל עבד בסדר והפינגים לא הושפעו (750 זה גם די מהיר).

הפעם היחידה שהיתה לי בעיה זה מתי ששידרגתי מ4 ל10 וגם בבזק וגם בבזק בינלאומי עשו פשלות אבל בבוקר הכל הסתדר . בבזק אמרו לי שאני צריך להחליף מודם והעלו אותי ל10 - אני אמרתי לבן אדם את זה מראש שתהיה בעיה ותוך שעה וחצי המודם איבד סינכרון(אל תאמין שהם אומרים "עזוב זה לוקח 24 שעות ")

בבזק בינלאומי מחקו לי את החבילה ובלילה התמיכה לא הכי טובה ואין את מי לשאול ( כנראה שנפלתי על תומכת חדשה) אז רק בבוקר סידרו את זה.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע על מהירות 2.5 האם אני אצטרך להחליף מודם? יש לי מודם THOMPSON

פורסם

לא יהיה לך צורך להחליף מודם , אך בהוט מידי פעם יש בעיה במידה והתשתית נמוכה יותר מהספק או להפך וזה יכול לגרום לניתוקים ולאיטיות של ממש, נתקלתי בזה לא מעט.

פורסם
  • מחבר

אז אתה לא ממליץ לעשות את הצעד הזה?

פורסם

יש מקרים שזה לא פוגע ויש מקרים שזה פוגע מאוד, לשיקולך... אתה צריך להציב את היתרונות מול החסרונות ולראות האם שווה לך, אני לא יודע מה האפציות שלך אז אין לי המלצה, רק הצבתי לך כמה עובדות שיעזרו לך להגיע להחלטה.

פורסם
  • מחבר

אם יהיו בעיות יש סיבה שהספק לא יסכים להוריד את המהירות ל-7?

פורסם

ממש לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים