עבור לתוכן

בעייה במחשב (וירוס שפוגע בגלישה השוטפת באינטרנט)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעבר נעזרתי בכם ובסופו של תהליך נאלצתי לפרמט את המחשב, אני מקווה שהפעם הבשורות יהיו טובות יותר..

בכל מקרה, חבר שלי סובל מבעייה במהלך גלישה באינטרנט כאשר הדפדפן (IE6), עושה REDIRECT לאתרי פורנו, משחקי פלאש, סרטים וכדומה. מאחר ולא הייתה לו שום הגנה על המחשב, הרצתי לו בדיקות של ANTI MALWARE,AVG,SUPER ANTI SPYWARE, בנוסף לנטרול של שחזור המערכת.

הבדיקות העלו (וניקו), מספר סוסים טרוייאנים שרובם רוכזו בתקיות ה-TEMP תחת יישומי EXE, לדוגמא הנה מספר שמות של תהליכים שזה מצא:

588.exe

netprint.exe

227119.exe

כעת למרות כל הסריקות שיוצאות נקיות, הבעיה מתחדשת עם החיבור לאינטרנט (ישנה טעינה של תהליכים בדמות 227119.exe), ממה שראיתי הקבצים האלה יושבים גם ברג'יסטרי של המחשב.

השאלה שלי היא כזאת,

באיזה וירוס\טרוייאנים מדובר, ולמה בבדיקות החוזרות כל התוכנות שציינתי מראות שהמחשב נקי?

האם בדיקה במצב בטוח, תעזור יותר?

בשנה שעברה היה לי וירוס עם תסמינים דומים (VIRUT), אבל הייתי מקבל התראה על כך, החשש שלי שמדובר בפרמוט גם פה, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.

תודה רבה,

אורן.

פורסם

בכל מקרה, חבר שלי סובל מבעייה במהלך גלישה באינטרנט כאשר הדפדפן (IE6), עושה REDIRECT לאתרי פורנו, משחקי פלאש, סרטים וכדומה.

קודם כל, אני כבר רואה את מקור הבעיה. הרי זה חלק מ Microsoft malware installation toolkit יחד עם Outlook express.

תבצע לו סריקה ב safe mode ותגיד לו שידאג לבצע windows update לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים