עבור לתוכן

לימודי הנדסת חשמל בטכניון

Featured Replies

פורסם

קח בחשבון שאפשר גם ללמוד בבן גוריון וגם בת"א, לפחות תשקול את זה כי הזמן שתאלץ להשקיע עדי להגיע לשם הוא גם בעל ערך.

ואולי בסוף גם תחליט שאתה לא רוצה ללמוד שם :P

לי הציעו להתקבל להנדסת כלכלה (או משהו כזה) ששם צריך "רק" 83 ואחרי שנה לעשות מעבר על סמך ציונים לחשמל.

* צריך ללמוד קורסים מקבילים.

פורסם

שאלה לגבי המסלול המדובר, לאחר השנה בפתוחה - בהנחה ואתה אכן עונה על רף הקבלה של התוכנית - הקורסים שעשית בפתוחה מוכרים לך במלואם ואתה ממשיך ישירות לשנה ב'?

אם כן, לדעתי, זה יכול להיות מאד כדאי, אבל זה בתנאי שאתה אכן מסוגל לשבת וללמוד במסגרת של הפתוחה ושאתה מודע לחלוטין לזאת שאתה נכנס לזה בכל הכח, אחרת אתה באמת סתם שורף שנה.

יש אנשים שלא יעמדו בזה (אני למשל...) ויש אנשים שיפרחו...

עוד אופציה, ברר עם הטכניון את דרישות הקבלה שלהם לסטודנטים שלמדו במכללה ורוצים להתקבל לאחר שנה ראשונה, יכול להיות שלא יהיה הבדל מהותי בדרישות הקבלה ובכל זאת תקבל איזה שהיא מסגרת ללימודים.

פורסם
  • מחבר

עדיף לך לנסות את אפיק המעבר של הטכניון (מלא"ך). ממש קל להתקבל אליו ויותר קל להתקבל ממנו בהמשך

בדקתי באתר האוני' ורשום שם אני מתחיל ללמוד במסלול דומה לפקולטה אליה אני רוצה להתקבל, אבל במהלך השנה אני אמור לשפר את הסכם כדי לעבור למה שאני רוצה...

מה זה אומר שאני עדייין אצטרך לשפר את ציוני הבגרות?

בנוגע לאפיק, כן זה אומר שאני ממשיך ישירות לשנה ב' כאשר חסרים לי 2 קורסים שאותם אני אצטרך להשלים...

פורסם

חבר שלי נמצא במלא"ך כרגע במסלול של הנדסת תוכנה וממה שהבנתי ממנו אתה צריך ציונים מעל הממוצע על מנת שלא יעיפו אותך, אבל הוא לא צריך לשפר סכם.

פורסם
  • מחבר

חבר שלי נמצא במלא"ך כרגע במסלול של הנדסת תוכנה וממה שהבנתי ממנו אתה צריך ציונים מעל הממוצע על מנת שלא יעיפו אותך, אבל הוא לא צריך לשפר סכם.

הבעיה שלי שאין לי פסיכו בכלל, אני עושה את מועד יולי, אני עדיין לא יכול להירשם לאוני' וגם לא על תנאי כי בחינתם רק הציון של אפריל תקף לשנת הלימודים הקרובה.

פורסם

אני ממליץ לך בכל מקרה להתקשר לייעוץ של הטכניון ולשאול, במקרה הכי רע תבזבז שיחת טלפון וכמה דקות.

פורסם

הדבר הכי חשוב שכדאי לך ללמוד הוא איך ללמוד מהר. ;) הייתי צריך לעבוד עם כמה אנשים שלא למדו מהר וזה לא קל. מי שלומד מהר הוא הכי טוב בלי קשר לאיפה הוא למד.

יש לבוס שלי נטיה להעסיק מהנדסי חשמל כתכנתים וזה לא אידאלי אבל אם הם לומדים מהר זה לא בעיה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים