פורסם 2010 במאי 715 שנים הכלי האולטימטיבי נגד חתולים/יונות/ושלל חיות מעצבנות -אפקטיבי בטווח של עד 15 מטר -נוסה על חתולים, יונות, עורבים ואפילו שכן מסטול -מספק תמורה רבה למחיר מועט -שקט -חסכוני -חוקי קבלו אותו הCPS 2000 :yelclap: החיסרון היחיד הוא שעכשיו עם המחירים של המים זה לא כ"כ זול, אבל עדיין, הסיפוק שזה מביא ;D כל תקופת קינון באות יונות ועושות את הקן שלהן על אדן החלון שלנו, הבעייה היא הסרחון, הרעש וכל החרקים שישר נוהרים לשם לכן בשביל שלא יהיו לנו ייסורי מצפון עם כן וביצים בתוכו החלטנו למנוע את הסיטואצייה הזאת ולגרש את היונות עוד לפני.
פורסם 2010 במאי 715 שנים אני מבקש מכולם פה לא לעודד פגיעה פיסית בבעלי חיים.ישנן דרכים מקובלות לטפל בכל מטרד ששנוצר החל מנמלים ועד לפילים.כל מי שמעודד פגיעה בבע"ח יקבל אזהרה במקום פה.
פורסם 2010 במאי 715 שנים אצלנו בגינה הדרך היחידה שלא ימליטו חתולים זה לזרוק עליהם אבנים א משהו כזה.אני חוויתי על בשרי כמה המלטות ובכמה מהם זרקתי 500 שקל על ריסוס לפרעושים, ועוד את הריח של הריסוס אי אפשר לישון, וכל הרצפה דביקה...תאמינו לי שניסיתי דרכים אחרות:מים-הם חזורות הם חושבות שזה משחקסגרתי את כל החורים שהם מתחבאות בהם.אין הכל ניסתי.רק לפגוע בהם פיזית עוזראתה חי עם זה בשלום?אין לך שום ייסורי מצפון על זה?בכלל לא לגיטימי.התגובה שלך, מאוד הכעיסה אותי.
פורסם 2010 במאי 715 שנים אתה חי עם זה בשלום?אין לך שום ייסורי מצפון על זה?בכלל לא לגיטימי.התגובה שלך, מאוד הכעיסה אותי. http://video.google.com/videoplay?docid=8783119500533507759#ככה מכינים את הסטייק שאתה אוכל מדי שבוע.אין דרך להפסיק את ההתעללות בחיות, לא שאני מצדיק זריקת אבנים על חתולות.
פורסם 2010 במאי 715 שנים קשה לי להגיב על זה, כי אני בעצמי אוכל בשר ולא צמחוני/טבעוני... ואני מודע למה שעושים לבע"ח.. אבל בכ"ז זה לא משהו שאני באופן אישי, אהיה מסוגל לעשות. אם כי אפשר להגיד שאני משתתף בהתאכזרות עליהן בעקיפין.(לא יודע אם למישהו כאן יצא לראות Food inc)אני לא נגד אכילת בשר, אבל אני חושב שצריך ואפשר לעשות את כל התהליך הזה בהרבה פחות סבל.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מזכיר לי את PETAhttp://www.youtube.com/watch?v=0exLa6saV9oאני אוכל בשר, כי ככה הגוף שלי בנוי, אנחנו טורפים בדיוק כמו שאר הטורפים, וחיים על בשר מליוני שנים.לגביי התעללות בבעלי חיים - חס וחלילה... רק אבל רק בגלל שאנחנו כבניי אדם יכולים להזיק פחותכי חיות? הן קורעות אחת לשניה את הצורה במכות, ככה הטבע ברא אותן.לי אישית יש שני כלבים ושריטה הכי קטנה עליהם מבהילה אותי.
פורסם 2010 במאי 815 שנים אני כן טבעוני אז אין לי בעיה לפתוח אליך פה גדול כמה שאני רוצהתפתח כמה שבא לך. זה שאתה מנפנף את זה שאתה צמחוני בפנים של אנשים אומר משהו על מה שנכנס לפה הגדול הזה שלך
פורסם 2010 במאי 815 שנים אנחנו לא חיים בעולם שבו צריך לשמור דברים בשקטאז ככה :אני טבעוניאני משתמש אם לינוקסיש לי נטיות hippieיותאני לא מאמין ב MLMאני לא מאמין באלוהיםעוד משהוא ששכחתי ?
פורסם 2010 במאי 815 שנים אנחנו לא חיים בעולם שבו צריך לשמור דברים בשקט אז ככה : אני טבעוני אני משתמש אם לינוקס יש לי נטיות hippieיות אני לא מאמין ב MLM אני לא מאמין באלוהים עוד משהוא ששכחתי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.