פורסם 2010 במאי 415 שנים יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעהbootmgr is missingהאם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר הקטע הוא שהוא מפורמט ואין עליו שום קובץ ועדיין כשהמחשב מופעל והכרטיס זכרון בתוך הקורא כרטיסים אז הוא רושם לי bootmgr is missing
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר כשהכרטיס בחוץ הכל בסדר, אבל כשהוא בפנים זה כאילו שיש קובץ boot (מה שהווינדוס מתחיל ממנו את ההתקנה) ואז חסר הbootmgr. הקטע הוא גם כשהוא ריק הוא את עושה בעיה וכשאני מתכוון זה שהוא מפורמט לגמרי. ניסיתי לעשות איחוי אבל זה לא הצליח.אני לא מבין למה יש את הבעיה הזו, זה לא שיש איזשהם קבצים על הכרטיס.
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר אבל אני צריך שהוא יהיה ראשון כי אני רוצה לעשות ממנו בוט ולהקין לינוקס או לפחות לראות איך זה.
פורסם 2010 במאי 415 שנים אם הוא מפורמט - זה השגיאה שתקבל. מתי שאתה רוצה לעשות ממנו בוט אז אתה משנה בביוס חזרה.
פורסם 2010 במאי 415 שנים לא ברור מה אתה מצפה שיקרה...אתה מכניס כרטיס זכרון ריק, מנסה להתחיל ממנו תבוט, ומתפלא שיש לך ארור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.