פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים השרת רץ יפה בזמן האחרון, הבעיה היחידה היא אנשים אשר מזלזלים בחוקים בצורה מתמדת ולאדמינים (רובם) אין את היכולת להרחיק אותם בשל איזה תקלה.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר לאור החוצפה של מישה אני נותן לו באן מהשרת, מהאתר, שתי ספקיות תשתית אינטרנט ישראליות ואתר סקס4פרימסתבר שאני אידיוט, וכנראה קצת גייאני כבר יומיים מחפש מה הבעיה אחרי שחשבתי שפתרתי אותהמתקן במיידי.*ההודעה נערכה כדי לא לפרט עד כמה אני טיפש (:
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים לא צריך לתת לך תשובה. באן על ידי מנהל זה כמו לוחות הברית מהר סיני - לא מפקפקים על זה. לא טוב לך? לך לשרת אחר.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים שלום .. מעניין אותי מאיפה האתר קנה את השרת ל BC2 . כי אני מעוניין אולי לקנות שרת לקלאן שלי ... אם אפשר פרטים איפה ומה המחירים אני ישמח.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים http://www.hypernia.com/game_servers-gaming.php האתר לא קנה את השרת. אלו הם החברים אשר תרמו את חלקם מ-ALÞћÃ ל-nucleo
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים לא צריך לתת לך תשובה. באן על ידי מנהל זה כמו לוחות הברית מהר סיני - לא מפקפקים על זה. לא טוב לך? לך לשרת אחר. למה לתת לי באן בלי סיבה אבל? עוד מהתקרית הקודמת הוא רצה להביא לי באן, רק מצחיק שהוא גם עבר על החוקים, גנב את המסוק ועשה לנו BaseRape. אז בוא תגיד לי מה זה לוחות הברית מהר סיני. מה שעוד יותר מצחיק זה שהוא לא מגיב כי הוא יודע שהוא עבר על החוקים, אז אין טעם להגיב.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים http://www.hypernia.com/game_servers-gaming.php האתר לא קנה את השרת. אלו הם החברים אשר תרמו את חלקם מ-ALÞћÃ ל-nucleo כנראה שכחתי לציין את זה אני מכיר את האתר הזה אבל השרתים לישארל כולם נמכרו ואין יותר השאלה שלי הייתה יותר בכיוון שהאם אתם מכירים עוד חברות שמוכרות שרת ל BC2 עם שרתים בישראל
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים למה לתת לי באן בלי סיבה אבל?עוד מהתקרית הקודמת הוא רצה להביא לי באן, רק מצחיק שהוא גם עבר על החוקים, גנב את המסוק ועשה לנו BaseRape.אז בוא תגיד לי מה זה לוחות הברית מהר סיני.מה שעוד יותר מצחיק זה שהוא לא מגיב כי הוא יודע שהוא עבר על החוקים, אז אין טעם להגיב.שני דברים בנושא:1. מנהלים לא עוברים על החוקים - הם מגדירים אותם מחדש.2. כשאתה משתין על הצבא הוא נרטב, כשהצבא משתין עליך אתה טובע.חבל על הויכוח - לא נתת סיבה אחת טובה למה לא מגיע לך באן - תודה שהשתמשת בשרת ושיהיה לך בהצלחה.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים האמת הוא רצה להגיב לך על הסיבות לבאן, אבל אחרי: לא צריך לתת לך תשובה. באן על ידי מנהל זה כמו לוחות הברית מהר סיני - לא מפקפקים על זה. לא טוב לך? לך לשרת אחר. הוא הרגיש כי מה שיש להגיד נאמר ותומצת בנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.