פורסם 2010 במאי 415 שנים למה שלא יהיה אפשר?כאילו כי זאת "פעילות מסוכנת"?ובכן,אם חס וחלילה יקרה לך משהו בצניחה, אני בספק שהצבא יבוא בטענות להורים שלך...אישית אני מכיר מישהי שעשתה ואף אחד לא אמר לה כלום (מצד שני, המפקד שלה שכונה ממש)
פורסם 2010 במאי 415 שנים משום מה, אני לא רואה את הצבא בא בטענות למישהו שנפצע קשה בצניחה חופשית...אם כי אני לא יודע מי אחראי לטיפול הרפואי בך במקרה כזה.וצריך לזכור שזאת אומנם "פעילות מסוכנת" (יחסית), אבל הרוב הגדול של האנשיםשעושים צניחה חופשית מגיעים לקרקע בשלום.
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר ועל זאת השאלה, צה"ל לא יתן אישור מיוחד לדבר כזה ואם יקרה משהו הצבא אכן יכנס חזק.נניח הבן אדם עשה צניחה חופשית והצבא גילה את זה,האם הוא רשאי למצות עימו את הדין, האם זה נחשב כעבירה?
פורסם 2010 במאי 415 שנים מצחיק קצת שאתה יותר מפחד מהתגובה של הצבא אם תפגע מאשר להפגע בצניחה חופשית לא?
פורסם 2010 במאי 415 שנים מצחיק קצת שאתה יותר מפחד מהתגובה של הצבא אם תפגע מאשר להפגע בצניחה חופשית לא?צודק. במידה והוא ילך לעשות את זה לא כדאי שיעבור אל הדיבר ה11 . ואם יקרה לו חס וחלילה אסון הצבא לא יוכל לעשות שום דבר בנידון כי לא הרבה שורדים תאונת צניחה (עד כמה שידדוע לי).
פורסם 2010 במאי 415 שנים אין חוק שאוסר את זה אבל אם תפצע חס וחלילה אז הצבא עלול להתנער ממך מבחינת כיסוי רפואי ותאמין לי שאתה לא רוצה לדעת מזה לנסות לגייס כספים עבור הוצאות רפואיות כשאין ביטוח מאחוריך.
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר מצחיק קצת שאתה יותר מפחד מהתגובה של הצבא אם תפגע מאשר להפגע בצניחה חופשית לא?אני לא חושש, השאלה כאן לא מופנת אליי, את הסדיר שלי סיימתי לפני 12 שנה.פשוט רציתי לדעת אם יש חוק צבאי נגד זה
פורסם 2010 במאי 415 שנים הצבא לא יכול להתנער ממך כי בתור חייל הביטוח הרפואי היחיד שיש לך הוא של הצבא.באותה מידה יכולת (חס וחלילה שלא נדע) לעבור את הכביש ולהפגע קשה בתאונת דרכים או לנהוג ולהיפגע בתאונה - גם אז היו מתנערים ממך או שמעכשיו כשתרצה לנהוג/לחצות את הכביש המפקד שלך יצטרך להחזיק לך את היד?כשאתה יוצא הביתה מהצבא , לא אומרים לך מה מותר לעשות ומה אסור , כל עוד לא עברת על החוק אתה מכוסה.אתה יכול בתור סוג של כסת"ח לבוא למפקד שלך ולספר לו שאתה עושה צניחה חופשית , הוא לא יגיד לך "לא אני לא מאשר לך" ולפחות תוכל להגיד שהוא ידע על זה.
פורסם 2010 במאי 415 שנים הצבא לא יכול להתנער ממך כי בתור חייל הביטוח הרפואי היחיד שיש לך הוא של הצבא.תספר את זה לצוללי הקישון...הטיעון שלך הגיוני, אבל בזה זה נגמר. הצבא יכול לעשות הרבה דברים נוגדי היגיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.