פורסם 2010 במאי 415 שנים היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!
פורסם 2010 במאי 415 שנים מה לא הבנתם? זה יענו השגעון החדש של מי שמוצא משהו מגניב לפתוח קבוצה בפייסבוק וכדי לראות את זה הוא חייב לעשות לייק
פורסם 2010 במאי 415 שנים מה לא הבנתם? זה יענו השגעון החדש של מי שמוצא משהו מגניב לפתוח קבוצה בפייסבוק וכדי לראות את זה הוא חייב לעשות לייקמישהו פשוט לא קולט בדיחות...
פורסם 2010 במאי 415 שנים [move]OH MY FUCKING GOD[/move] וואו בחיים לא ציפיתי ש5970 יצלם אי פעם ככה, איזה מחשוף רציני :lol: ותכלס כן אני משתגע איך אנשים קונים את החרא הזה, אני על סף מחיקתם.
פורסם 2010 במאי 415 שנים סאותפארק פרק 4 עונה 14 אומר הכל!חייבים לראות זה מסכם הכל על פייסבוק www.allsp.com
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר [move]OH MY FUCKING GOD[/move] וואו בחיים לא ציפיתי ש5970 יצלם אי פעם ככה, איזה מחשוף רציני :lol: ותכלס כן אני משתגע איך אנשים קונים את החרא הזה, אני על סף מחיקתם. תגיד ת'אמת, 2 ליבות גרפיות זה כל כך סקסי נכון? :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.