עבור לתוכן

שאלה על קרינת טלפון בעת טעינה מהמחשב

Featured Replies

פורסם

עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ?

עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה.

בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה.

תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

פורסם

באופן כללי, לצורך טעינה "מהקיר" נדרש שנאי, שאם הוא נמצא במרחק של פחות מחצי מטר מהגוף שלך עדיף יהיה לך להטעין אותו דרך המחשב, שבו השנאי (ספק הכוח) נמצא רחוק יותר.

הקרינה הנפלטת מהטלפון עצמו אינה משתנה בין אם הוא נטען דרך ה"קיר" או דרך המחשב.

פורסם

טעינה מהמחשב בפירוש תפלוט פחות קרינה אליך, משתי סיבות;

1. לא צריך שנאי חיצוני בשביל הטעינה

2. המחשב ברוב המקרים רחוק ממך בחצי מטר/מטר מאשר המטען שפעמים רבות נמצא 5 ס"מ מעל הראש כשאתה ישן

אפשר לקחת בחשבון גם את העובדה שאולי תצטרך להדליק את המחשב במיוחד בשביל הטעינה, ואח"כ זה כביכול "מבטל" את ההשפעה של הקרינה (נפלטת גם קרינה של המחשב עצמו לטובת הטעינה) אבל לדעתי זה די זניח. אני הייתי מטעין דרך המחשב בכל מצב אפשרי.. גם יותר נוח :xyxthumbs:

פורסם

שלחו לי תמונות שבן אדם אשר דיבר בטלפון כשהיה מחובר למטען ואז זה התפוצץ לו ביד ושרף את כל ההאצבעות שלו וזה.

כל האצבעות שלו שרופות ומנופחות ויש בזה פי 2 יותר קרינה מאשר שתה מדבהר בטלפון רגיל.

פורסם

שלחו לי תמונות שבן אדם אשר נסע באוטובוס ואז התפוצץ לו ושרף את כל הפרצוף שלו והיו צריכים לקבור אותו בשקיות, וזה.

:facepalm:

פורסם

בלי קשר לקרינה לא בטוח להשאיר את המטען מחובר לשקע לאורך הלילה.

היה מקרה בארץ מקרה שכילתה כליל את בני המשפחה/והבית,גם אם זה מקרה 1ל1000000 הסיכון לא מומלץ.

ממה שאני יודע גם מבחינה בריאותית לא מומלץ להטעין סמוך לראש,יש אנשים שבכלל שמים את המכשיר על הכרית.

אפשר לומר שזה לא יהיה יחס של טלפון ליד הראש=סרטן,אבל יכול להיות שזה ישפיע בהפרעות במשך היום כאבי ראש וכו'.

פורסם

בלי קשר לקרינה לא בטוח להשאיר את המטען מחובר לשקע לאורך הלילה.

היה מקרה בארץ מקרה שכילתה כליל את בני המשפחה/והבית,גם אם זה מקרה 1ל1000000 הסיכון לא מומלץ.

ממה שאני יודע גם מבחינה בריאותית לא מומלץ להטעין סמוך לראש,יש אנשים שבכלל שמים את המכשיר על הכרית.

אפשר לומר שזה לא יהיה יחס של טלפון ליד הראש=סרטן,אבל יכול להיות שזה ישפיע בהפרעות במשך היום כאבי ראש וכו'.

זה למה כל דבר נטען אצלי על מדף קרמי\מתכתי הרחק מוילונות ושולחנות עץ.

ממליץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים