עבור לתוכן

נינטנדו מורידה את הבנדל של הWII ספורט ריזורט ל200$ בארצות הברית

Featured Replies

פורסם

http://news.vgchartz.com/news.php?id=79903

שימו לב זה הבנדל שמגיע אם המשחק "WII ספורט ריזורט" וגם ה"WII ספורט" הרגיל

ובנוסף מגיע עם מושאן פלוס אחד

הגרסה הרגילה שעד עכשיו נימכרה ב200$ בעצם מתפוגגת מהשוק

המהלך כניראה נועד לילחם בזיהוי תנוע של סוני ומיקרוסופט ובעצם נינטנדו במצב כרגע נותנת מוצר הרבה יותר זול לקהל הקזואלי

לדעתי זה חכם מבחינתם אבל גם צפוי

פורסם

http://news.vgchartz.com/news.php?id=79903

שימו לב זה הבנדל שמגיע אם המשחק "WII ספורט ריזורט" וגם ה"WII ספורט" הרגיל

ובנוסף מגיע עם מושאן פלוס אחד

הגרסה הרגילה שעד עכשיו נימכרה ב200$ בעצם מתפוגגת מהשוק

המהלך כניראה נועד לילחם בזיהוי תנוע של סוני ומיקרוסופט ובעצם נינטנדו במצב כרגע נותנת מוצר הרבה יותר זול לקהל הקזואלי

לדעתי זה חכם מבחינתם אבל גם צפוי

או שזה בגלל היציאה של הפרויקטים שאפשרי מאוד שאליהם יכתבו "משחקים" דומים...

פרויקט נטאל וps move... הרי הם יודעים שהם לא יכולים להתחרות עם קונסולות בעלות ממשק גראפי חזק יותר, ועכשיו שיש להם גם אותו ממשק תנועה ייחודי שהיה לwii נינטנדו צריכים לחשוב איך להפוך את הwii למשהו מיוחד שוב פעם או להוציא את הwii HD שהשמועות אומרות שיש להם, ואם אין להם, שיטענו שיש להם ויתחילו לעבוד על זה, אם הם לא יכולים לעשות את זה, במקומם הייתי מוותר על הפרויקט של הwii ועובר לקונסולת הדור הבא

פורסם
  • מחבר

הWII התחיל לרדת במכירות וכרגע נינטנדו לא ערוכה להוציא קונסולה חדשה דנדשה

וגם הם הכחישו WII HD מה גם שמודל משודרג כזה יעלה יותר ליצור וכרגע הם מרוויחים הרבה מהWII הרגיל

בכל מקרה נינטנדו כבר הכריזו על 3DS ובמידה וזאת באמת קונסולה חדשה ולא סתם שדרוג זה אומר שחלק מהצוותים שלהם לפיתוח משחקים

והצוות שמתעסק בחומרה כניראה עובד על הפרויקט הזה הרבה ככה שהWII 2 כניראה לא קרוב בינתים

ולהוריד מחירים ניראה הגיוני מאוד -זה בינתים יחזיק את הWII ביחד עם כמה משחקי קזואל חזקים וכמה משחקי גימרים חזקים ויתן להם זמן נחוץ

לערכתי שנתים עד השקת הWII 2

אני לא חושב שהם יוציאו קונסולת בינים כמו WII HD

אולי הם יוציאו גרסה שכוללת מיקרופון או דברים בסגנון אבל אני לא חושב שהם ישנו את החומרה עצמה

מה שכן אני מצפה ליותר באנדלים וצבעים בעתיד פשוט כי זה התחמושת האחרונה על יורש אמיתי לWII

בעניין נאטל והפרויקט של סוני -ברגע שנינטנדו מציבה מחיר זול משמעותית זה נותן לה סוג של בידול

וככה היא תוכל להמשיך למכור יפה עד היורש האמיתי

גם סוני וגם מיקרוסופט לא ניראות מוכנות כרגע ליורשים ל360\PS3

פורסם

הWII התחיל לרדת במכירות וכרגע נינטנדו לא ערוכה להוציא קונסולה חדשה דנדשה

וגם הם הכחישו WII HD מה גם שמודל משודרג כזה יעלה יותר ליצור וכרגע הם מרוויחים הרבה מהWII הרגיל

בכל מקרה נינטנדו כבר הכריזו על 3DS ובמידה וזאת באמת קונסולה חדשה ולא סתם שדרוג זה אומר שחלק מהצוותים שלהם לפיתוח משחקים

והצוות שמתעסק בחומרה כניראה עובד על הפרויקט הזה הרבה ככה שהWII 2 כניראה לא קרוב בינתים

ולהוריד מחירים ניראה הגיוני מאוד -זה בינתים יחזיק את הWII ביחד עם כמה משחקי קזואל חזקים וכמה משחקי גימרים חזקים ויתן להם זמן נחוץ

לערכתי שנתים עד השקת הWII 2

אני לא חושב שהם יוציאו קונסולת בינים כמו WII HD

אולי הם יוציאו גרסה שכוללת מיקרופון או דברים בסגנון אבל אני לא חושב שהם ישנו את החומרה עצמה

מה שכן אני מצפה ליותר באנדלים וצבעים בעתיד פשוט כי זה התחמושת האחרונה על יורש אמיתי לWII

בעניין נאטל והפרויקט של סוני -ברגע שנינטנדו מציבה מחיר זול משמעותית זה נותן לה סוג של בידול

וככה היא תוכל להמשיך למכור יפה עד היורש האמיתי

גם סוני וגם מיקרוסופט לא ניראות מוכנות כרגע ליורשים ל360\PS3

מסכים עם כל מילה עד המשפט האחרון

זה שסוני\מיקרוסופט לא מתרברבים כמו נינטנדו זה לא אומר כלום, עד הE3 הכל פתוח, פחות מי 30 יום אם אינני טועה, אני רק מקווה שהשוק של הvaporware יתחיל לגדול השנה, הדברים היחידים שראיתי בזמן האחרון זה יותר ויותר Gizmodos וdingos, ולא מעט הכרזות של open pandora לחודש האחרון x)

נ.ב : נראה לי ברק אמר לי משהו עליך, משהו כמו אתה הנציג של נינטנדו בפורום.... לא ידעתי שיש לנינטנדו בכלל נציגות בארץ

פורסם
  • מחבר

הוא אמר את זה בצחוק

לא שהיתי מתנגד לקבל מהם כסף

בכל מקרה יש לי גם PC יחסית חזק וגם גימפד 360 ובעבר היו לי קונסולות של חברות אחרות

ככה שלא אני לא נעול רק על נינטנדו ואוהב טכנולוגיה וקונסולות באופן כללי -רק שנינטנדו החברה שאני יותר מחובר למשחקי הגימרים שלה

למעשה לפני שהWII הושק והצליח הייתי מעדיף שנינטנדו הייתה אופכת לחברת פיתוח צד שלישי

כי הבעיה של נינטנדו בניחות מאז הN64 זה חוסר תמיכה של חברות צד שלישי -ותחשוב כמה טוב היה לגימרים שקונסולות כמו הPS3 וה360 היו מקבלים משחקים של נינטנדו

אבל חלומות לחוד ומציאו לחוד

בעניין התרברבות -אני לא חושב שנינטנדו מתרברבת יותר מידי

אני כן מקווה לראות PSP2 ו3DS מוצגים בE3 של השנה אבל לא בונה על זה

הערכה שלי זה שניראה הרבה משחקי נאטל והמקביל של סוני ומבחינתי תצוגת כזואל כמו שהייתה בשנה הקודמת תיהיה מאכזבת

למרות ששנה קודמת סוני די הפציצה בכמה משחקי גימרים מבטיחים

הייתי רוצה לראות משחקי גימרים תופסים יותר מקום השנה אבל זה בספק

בכל מקרה נקווה לפחות לחשיפה של זלדה WII

פורסם

הוא אמר את זה בצחוק

לא שהיתי מתנגד לקבל מהם כסף

בכל מקרה יש לי גם PC יחסית חזק וגם גימפד 360 ובעבר היו לי קונסולות של חברות אחרות

ככה שלא אני לא נעול רק על נינטנדו ואוהב טכנולוגיה וקונסולות באופן כללי -רק שנינטנדו החברה שאני יותר מחובר למשחקי הגימרים שלה

למעשה לפני שהWII הושק והצליח הייתי מעדיף שנינטנדו הייתה אופכת לחברת פיתוח צד שלישי

כי הבעיה של נינטנדו בניחות מאז הN64 זה חוסר תמיכה של חברות צד שלישי -ותחשוב כמה טוב היה לגימרים שקונסולות כמו הPS3 וה360 היו מקבלים משחקים של נינטנדו

אבל חלומות לחוד ומציאו לחוד

בעניין התרברבות -אני לא חושב שנינטנדו מתרברבת יותר מידי

אני כן מקווה לראות PSP2 ו3DS מוצגים בE3 של השנה אבל לא בונה על זה

הערכה שלי זה שניראה הרבה משחקי נאטל והמקביל של סוני ומבחינתי תצוגת כזואל כמו שהייתה בשנה הקודמת תיהיה מאכזבת

למרות ששנה קודמת סוני די הפציצה בכמה משחקי גימרים מבטיחים

הייתי רוצה לראות משחקי גימרים תופסים יותר מקום השנה אבל זה בספק

בכל מקרה נקווה לפחות לחשיפה של זלדה WII

למרות זאת אני חושב שראיתי כתבה המבטיחה הכרזה רשמית של ה3DS בE3 של השנה, אז הפעם הציפיות גבוהות, ונינטנדו יודעים מה יקרה שציפיות גבוהות נופלות, אני מצפה להשקעה מצידם

פורסם
  • מחבר

גם במקרה שיראו את ה3DS יש עדין שאלה גדולה עם זאת תיהיה קונסולת מעבר או קונסולה דנדשה חדשה

לפי עבנתי ה3DS תריץ גם משחקי DS ופה יש סימן שאלה

כי בעיקרון הם יכולים לעשות גם קונסולת DS משודרגת שיהיו משחקים מסוימים שיחיבו אותו כמו שהיה בגימבוי הצבעוני לדוגמה

קונסולה כזאת אני לא יקנה -אני מחכה לדבר האמיתי

אולי אני אפילו יזמין ישירות מיפן במקרה שיוציאו קונסולה באמת חדשה עם ממשק אוניברסלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים