פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מזה?!XENNON?WTF, זה איזשהו נסיון לגרום לצרכנים תמימים לחשוב על דנון? כמו במקרה של סוני וקובי? קיצר, זה דרעק לא נורמלי.תן תקציב ונמשיך משם.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר מזה?!XENNON?WTF, זה איזשהו נסיון לגרום לצרכנים תמימים לחשוב על דנון? כמו במקרה של סוני וקובי? קיצר, זה דרעק לא נורמלי.תן תקציב ונמשיך משם.אני לא צרכן תמים אני !!! XENNON חחח... אני יודע בקיוק מה זה דנון זה לחדר חדר!!! מה ההודעה הלא קשורה הזוות
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר מה אתה משחק לי אותה פה אנגלי הודעות באנגלית דבר יפה!!!!!!!!!!!נחש מה אני משחק פה משחק הנחושים
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר שמע אני להתנשא וזה לא באופי שלי אבלהקטע שהאנשים פה סתם זורקים הודעות מרגיזות מה עשיתי להם פיתאום לא מתאים לו אומר שאני לא קורא נכון אם אני לא בסדר שיסביר איפו למה ובאיזה נתון משחק איתי משחק הניחושים אני לא בסדר שיגיד לי היכן טעיתי?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים יש להם איכות.שוב זה Hitachi!! זו לא חברה זבאלה מסין..מתאימה יותר לסרטים.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים זו מערכת סטאליטים עם סאב של Hitachi, דיי נחמדה וטובה.אני הרצתי חיפוש על הדבר הזה. שלא להפתעתי, מצאתי על כך איזכור רק באתרי מכרז ישראליים. שום זיקה להיטאצ'י לא נראתה שם.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=358תודה לעוזרים ונותנים דעתם לחיוב ולשלילה ערב טוב........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.