פורסם 2010 במאי 215 שנים cut&slash:סיוט ברח' אלם כמה שהוא ישן הוא מעולה ותמיד כיף לראות אותו שוב - הייתה כתבה על החידוש ,מיותר.... Texas chainsaw massacre Friday the 13thsy-fy horror :alien וכמובן שאר הסדרהpredator הראשון השני חלש יותר אני לא מתייחס לAVP זה כבר סרט פעולה יותר מאשר אימה asian horror :13 games of deaththe ringthe eye dark water re-cycle the hostzombies: dawn of the dead 28 days...+28 weeks...horror comedy :little shop of horror rocky horror picture showShaun of the deadclassic horror: Frankenstein Draculathe flysaw the fly - המחודשיש עוד מלא סרטים שאני אוהב אבל לא זוכר כרגע
פורסם 2010 במאי 215 שנים פתאום עלה לי זיכרון של סרט האימה הראשון שראיתיגיל 9 או 10 (89/90) והסרט היה סיוט ברח' אלם אחרי הסרט הזה החדר שלי התמלא בתמונות ופוסטרים של פרדי שליוו אותי עד החט"ב ומאז התאהבתי בסרטי אימה עד היום 20 שנה אחרי ולא יכול להפסיק מה איתכם, מה היה הסרט הראשון שראיתם ובאיזה גיל ?
פורסם 2010 במאי 215 שנים סיוט ברחוב אלם כבר יצא.... לפני 26 שנה בערך.עדיין הוא משובחץבקשר לשתיקת הכבשים - מוכר כסרט מתח-אימה אבל ממש לא רק כאימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.