עבור לתוכן

מחפש המלצה למתקן מתח לבית

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן, מתח טלסקופי למשקוף ממגה ספורט ב- 90 ש"ח והוא פשוט זבל, הוא לא נצמד כמו שצריך ואני הולך להחזיר אותו.

מישהו מכיר מתח טוב לבית או למשקוף שלא עולה יותר מדי, ככה עד ה- 200 ש"ח גג? הוא יצטרך לשאת משקל של 60 ק"ג +/-

פורסם

מה זה מכשיר מתח טלסקופי?

פורסם
  • מחבר

מוט טלסקופי...

נצמד לקיר באמצעות הפעלת לחץ משני הכיוונים.

דוגמא למוט טלסקופי אתה יכול לראת בחדר המקלחת, המוט שעליו תולים את הוילון.

פורסם

בדיוק אותה בעיה כמו אצלי,קניתי מוט חדש ב-90 ש"ח ואחרי שבועיים התפרק לחלוטין .

מניסיון אישי של לא מעט מוטות,קנה את מה שנראה זול,זה מחזיק שנים :)

פורסם

יש לי בבית מתח שקניתי לי ממזמן, אאל"ט זה טלסקופי. צריך לסובב אותו שכזה וזה ממש מעצבן. הייתה תקופה שעשיתי כל פעם בכניסה ויציאה מהחדר אחד, אבל בגלל שהוא מסתובב והמשקוף נמוך וזה לא נוח לכופף רגליים ירדתי מזה לאט לאט.

מה שכן זה אם אתה רוצה את "ההכי טוב" תכין מתח בעצמך/ תלך למסגר/רתח שיכין לך מוט עם שתי חתיכות פח בצורת עיגול עובי 2 מילי' עם 3 קדחים מסביב ועובי המוט לפי מה שמרגיש לך ביד "נכון" (או קוטר המתח הנוכחי שלך) ואז תדחוף אותו למשקוף, אם מעט לוחץ לו תנדה קצת לדחוף אותו עם פטיש או משהו דומה ואם זה גם גדול אז תשייף מעט בקצוות (איפה שהפח) ואז תתקע 3 ברגים בכל צד וזה אולטימטיבי.

כמובן שניתן לשפר ולקחת את הרפידות מהמתח הישן וכו' ולצבוע אותו בצבע כזה או אחר ולהשקיע. כל הסיפור הזה אמור להיסתכם בגג 100 שקל.

בהצלחה! :xyxthumbs:

נ.ב-

הזכרתך לי שמגיע הקיץ וצריך קצת לעשות כושר כדי להיראות טוב ומתח לא יזיק.. ;)

פורסם
  • מחבר

^

תודה, אבל נראה לי שמדובר ביותר מדי התעסקות בשביל מתח.

אני אנסה למצוא משהו נורמאלי, או שלא תהיה לי ברירה ואני איאלץ ללכת להתאמן בחוף הים. אפילו בגן שעשועים המסכן שיש אצלי בישוב, אין שם לא מקבילים ולא מתח.

פורסם

אם אין לך בעיה לקדוח במשקוף,פשוט תקנה מתח עם חיבור להברגה בקיר,כמעט כל ערכה שתקנה תבוא מותאמם לזה

פורסם

המתח לדלת הם סכנה לשמה. תמצא איזה בית ספר בסביבה \ חוף ים \ גן שעשועים \ מכון כושר ותעשה שם.

בנוסף, תתחיל לאכול, 60 ק"ג זה עצוב.

פורסם
  • מחבר

לגובה שלי, 1.72 +/-

המשקל נורמאלי לחלוטין...

אני רחוק מלהיות שחיף.

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2031,00.html[br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 17:42:50

אם אין לך בעיה לקדוח במשקוף,פשוט תקנה מתח עם חיבור להברגה בקיר,כמעט כל ערכה שתקנה תבוא מותאמם לזה

לי אין בעיה, לאבא שלי יש. :-\

פורסם

לגובה שלי, 1.72 +/-

המשקל נורמאלי לחלוטין...

אני רחוק מלהיות שחיף.

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2031,00.html[br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 17:42:50

לי אין בעיה, לאבא שלי יש. :-\

בגובה שלך אתה אמור לשקול סביבות ה-65 מינימום...(על סך שריר, לא שומן)

ואני לא מבין מה הקטע לגבי מתקן מתח ביתי, יש לי מתקן מתח שתלוי כבר 3 או 4 שנים ואני ואבי מתאמנים עליו לפחות 4 פעמים בשבוע ואף פעם הוא לא התפרק\נפל. (אני שוקל 78 ואבי 96)

הבסיסים שלו מוברגים, והוא עצמו מתכוונן.

נקנה ב-120 ש"ח מאלוף הספורט לפני 3-4 שנים.

פורסם
  • מחבר

BMI - זה לא מדע מדוייק...

אני לא מתאמן אנאירובי באופן תדיר... לכן, אין לי מסת שרירים גדולה.

כנראה שאני אחפש מתח מתברג... הכי פשוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים