עבור לתוכן

בעיה עם Unetbootin

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-XP 64 BIT וUnetbootin על שלל גירסאותיו מופיע לי כמו שבתמונה המצורפת.

יש לי למישהו מושג מה הבעיה? אף פעם זה לא קרה לי וכבר השתמשתי בתוכנה הזו בעבר (אבל לא בווינדוס הזה, כנראה חסר לי משהו?)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חחחח ניסיתי לעשות איזה קומבינה לא הלך חחחחחח - דפקתי את הווינדוס...

אני כרגע בנטבוק שלי כאן זה עובד... בטח חסרה לי איזה חבילה...

פורסם

יכול להיות בעיה כללית של תאימות ל 64 ביט או משהוא

לא נראה לי חבילה כי unetbootin הוא סתם EXE אחד ולא כמה דברים שאתה אמור להתקין במקביל ידנית

פורסם
  • מחבר

המערכת שהתקנתי במחשב היא Image שיצרתי בעזרת nLite והעפתי המון דברים שהערכתי שהם לא מועילים... יכול להיות שפשוט הסרתי משהו שפגע במשאב כל שהוא שהתוכנה הזאת הייתה צריכה?

כי משום מה לא הצלחתי למצוא על בעיה דומה באינטרנט והרי מן הסתם שאני לא משתמש ה-x64 היחיד.

בכל מקרה לא נורא, זה שדפקתי את הווינדוס נתן לי מרץ להתקין איזו הפצה טובה.[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 00:13:04

דרך אגב, 11010010110 - יש כאן אשכול שפתחת שמציין שחוויתי בעיות עם הדריברים האחרונים של ATI - יש חדש לגבי זה? ואם כן, איזה כרטיס מסך יש לך ואיך זה משפיע על השימוש השוטף?
פורסם

הקטע של ה nlite יכול להיות מה שעשה את זה

תלוי איך בנו אותו יתכן שהוא שביר יותר מסתם תוכנות רגילות של וינדוס

הבעיה במחשבים אם radeon 9250 agp וכרטיס מסך מובנה של אינטל (אין לי nvidia אז לא יודע אם יש בעיה גם שם)

הם מרגישים תקועים לגמרי אחריי הכמה עדכונים האחרונים. תקועים לגמרי = גם בדסקטופ ללא אפקטים (KDE משתמש אם הכרטיס מסך כדיי לצייר דברים רגילים כמו חלקים של חלונות)

מקודם intel ו ATI היו מהירים וה ATI היה נותן ביצועים מקס' בכל האפקטים (קוביה זזה בצורה חלקה לגמרי)

ATI = אם הדרייבר הפתוח radeon

פורסם
  • מחבר

wooohooo!!

CrunchBang it is!

Just completed an installation, it never stop to amaze me how fast it is to install with a dok...

פורסם
  • מחבר

טוב, לאחר התייעצות נוספת בפורום הלינוקסאי Whatsup, מתברר שיכול להיות שההגדרות עברית במערכת הפעלה הקודמת שלי לא היו תקינות.. :kopfpatsch:

הגיוני, כי מההתחלה היו לי בעיות עם העברית.

טוב, לדמנו עוד משהו ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים