עבור לתוכן

יאללה אשכול בדיחות

Featured Replies

פורסם

יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה.

איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום.

מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן.

מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן.

מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון "

אלוהים- "שמות כושי, שמות..."

פורסם

לילה. גשם. איש אחד מתעורר בשעה 4 בבוקר ואומר לאשתו "מותק קבעתי עם חברים ללכת לדוג אני חייב לזוז"

הבנאדם מתלבש ויוצא. אחרי שלושת רבעי שעה שהוא מחכה בגשם והחברים לא מגיעים הוא נכנס בחזרה הביתה, מתפשט, נכנס למיטה, מחבק את אשתו ואומר:

-"את לא מאמינה איזה גשם יורד בחוץ"

-"אתה מאמין שבעלי האידיוט יצא לדוג עכשיו ?"

פורסם

:yelclap:

אהבתי

פורסם

היה תארד בדיחות, תארד בדיחות הזויות ומה עוד....

פורסם

מה משותף לתנוחת 69 ול-KGB? שבשניהם אם לא תיזהר עם הלשון תאכל חרא.

פורסם

בדיחה מוכרת, אבל אני אוהב אותה ויכול להיות שלא כולם מכירים:

גבר בגובה 3 מטר ורוחב 3 מטר נכנס לבר תופס את הבר מן, מרים אותו ושם אותו ליד הקיר, שם על הראש שלו תפוח, שולף אקדח ונותן כדור בדיוק במרכז של התפוח. הגבר טופח על החזה ואומר "I'm Tony" - כל האנשים שבבר הריעו לו ומחאו כפיים.

למחרת גבר בגובה 5 מטר ורוחב 5 מטר נכנס לבר, תופס את הבר מן, מרים אותו ועם האצבע מעיף אותו לקיר, שם על הראש שלו אפרסק, עוצם עיניים, שולף אקדח ונותן כדור בדיוק במרכז של האפרסק. הגבר טופח על החזה ואומר "I'm Johny" - כל האנשים שבבר מריעים ומחאו כפיים.

יום לאחר מכן, נכנס גבר בגובה 7 מטר ורוחב 7 מטר, עושה פווו והבר מן עף לקיר, לוקח אגוז, שם לו על הראש, שולף שאטגן, לוחץ על ההדק וכל חלקי הגוף של הברמן התעופפו באוויר. הגבר טופח על החזה ואומר "I'm sorry"...

:P

פורסם

ה-CIA, ה-KGB והשב"כ מחליטים לערוך בינהם תחרות. המשימה היא להכנס ליער ולחזור עם ארנבת.

ה-CIA מפזרים חיישנים ומצלמות, שולחים מזל"טים, מפעילים רובוטים, ואחרי שעה חוזרים עם ארנבת חיה.

ה-KGB מביאים חיילים, כלבי ציד, טנקים וטילים, ואחרי שעה חוזרים עם דוב מת.

השב"כ שולח שני סוכנים ליער. עובר יום, עוברים יומיים, שאר החברה מתחילים לדאוג ונכנסים ליער לחפש אותם. לאחר חיפוש קצר החברה נמצאים עם דוב קשור לעץ, כשהם מפוצצים אותו במכות ושואלים "נו, אתה מודה שאתה ארנבת?!"

פורסם

ה-CIA, ה-KGB והשב"כ מחליטים לערוך בינהם תחרות. המשימה היא להכנס ליער ולחזור עם ארנבת.

ה-CIA מפזרים חיישנים ומצלמות, שולחים מזל"טים, מפעילים רובוטים, ואחרי שעה חוזרים עם ארנבת חיה.

ה-KGB מביאים חיילים, כלבי ציד, טנקים וטילים, ואחרי שעה חוזרים עם דוב מת.

השב"כ שולח שני סוכנים ליער. עובר יום, עוברים יומיים, שאר החברה מתחילים לדאוג ונכנסים ליער לחפש אותם. לאחר חיפוש קצר החברה נמצאים עם דוב קשור לעץ, כשהם מפוצצים אותו במכות ושואלים "נו, אתה מודה שאתה ארנבת?!"

לא רע בכלל... :lol:

למה כשערבי רוצה לדפוק כבשה הוא עושה את זה על הקצה של הצוק?

כדי שהיא תדחוף חזרה....

פורסם

איזה אחד חשב שהוא המשיח , המשפחה שלו שלחה אותו לפסיכולוג שיטפל בו .

אחרי שתי פגישות עם הפסיכולוג

המטופל : טוב זהו אני בטוח שאני לא המשיח

הפסיכולוג : באמת ? ?

המטופל : כן כן

המטופל קם והלך לכיוון הדלת ..

הפסיכולוג : ברוך השם !

המטופל : קראת לי ?

פורסם

יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה.

איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום.

מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן.

מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן.

מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון "

אלוהים- "שמות כושי, שמות..."

יש לי מן חשד שאתה מFXP ואתה רוצה להשיג הודעות מהירות ב"אשכול כזה" וכאן קוראים לזה ת'רד, אז רק שתדע, זה לא כמו בFXP, לא מספימים ו\או פותחים ת'רד למטרת תגובות כמו בפורום דיבורים בFXP, כי בפורום כללי מונה ההודעות לא עולה.

וד"א

עזבתי את הפורום הזה לפני שנה בגלל אנשים עם רמת משכל נמוכה.

פורסם

ואני רואה שחזרת

בכל מקרה, הומור וכו' זה טוב אבל חבר'ה בבקשה לא להספים את הדיון עם הודעות סטייל- "אהבתי" ו "זה מצחיק" וכו' וכו' וכו'...

זה סתם הורס לאנשים שפעם הגיבו בדיון

פורסם
  • מחבר

Jonnyboy, תאמין לי שאתה לא שווה את התגובה.

מה הקשר בין נושא עם בדיחות ל-FXP ולמונה הודעות שלי???

מה עובד לך בראש בן אדם ??? :s07:

פורסם

"זוג זקנים היו גרים ליד בית קברות,

היום הם גרים ליד הבית"

פורסם

כושי במדבר מצא מנורה, התחיל לשפשף אותה ויצא לו משם שד

"3 משאלות אני יתן לך" הוא אמר לו

ביקש הכושי "ראשונה אני רוצה להיות לבן, שניה אני רוצה שמלא מים יזרמו עלי, שלישית אני רוצה שבנות ישבו עלי בכמויות"

השד הפך אותו לאסלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים