פורסם 2010 באפריל 3015 שנים אני רוצה לפרמט ולעבור לווינדוס 7 (סופסוף), אבל אני מפחד שכל הטורנטים שיש יימחקו ככה שהµTorrent לא ייקשרבין הקבצים לטורנטים ואז אני לא אוכל להעלות, מה שחשוב לי מאוד.יש אופציה שאני אוכל לשמור את קבצי הטורנט שיש לי כרגע ואיכשהו לטעון אותם אחרי הפירמוט ככה שהוא יזהה את הקבצים שיש ואני אוכל להעלות ?אני משתמש בµTorrent 2.0.
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים כן, תגבה את התיקייה הזאת:C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\uTorrentכשווינדוס 7 יהיה מותקן תתקין את יוטורנט מחדש ותלך שוב ל C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\uTorrent ותעתיק לשם את מה שגיבית.זה יעבוד רק אם השמות של המחיצות שבהם שמרת את מה שהורדת יהיו זהות בויסטה וב 7.
פורסם 2010 במאי 115 שנים בהגדרות UTORRENT תחת DIRECTORIES יש כמה הגדרות שימושיות.כל פעם שאני מתקין UTORRENT (אצלי או אצל אחרים) אני יוצר מספר מחיצות:download\utorrent לקבצי הורדות שסיימוdownload\utorrent\incomplete לקבצי הורדות חדשיםdownload\utorrent\Active Torrents לטורנטים שנטענוdownload\utorrent\Finished Torrents לטורנטים שהסתיימו (היסטוריה)סדר = יעילות = חיסכון בזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.