פורסם 2010 באפריל 3015 שנים האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת)אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדגתודה ושבת שלום!
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים חחחח למה שזה יפגע לך בדג?וכדי שתשאל מישהו בחנות חיות אולי יש לו יותר ידע בדברים האלה
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים מחבר שמע אני חושב שאפשר כל עוד הברזל לא חלוד או משהו כזה ומתחת למים לא תגדל עליו חלודה בגלל שאין חמצן מתחת למים אני צודק? וגם הוא לא חד ככה שהוא יוכל לפגוע בדג וכל עוד הוא נקיאני ישאל איש מקצוע בהזדמנות שתהיה לי פשוט רק עכשיו חשבתי על זה
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים אם לא היה חמצן במים הדג שלך היה מת, זה יחליד.כמה זה יהיה לא טוב לדג אני לא יודע להגיד ואני מניח שזה תלוי בגודל הטנק ובפילטרים שלך.
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים יש מתכות שלא מחלידות (עופרת?) ואפשר לעשות ציפוי נגד קורוזיה (ככה רושמים?)אבל תקווה שלא יקבלו הרעלת עופרת או משהו..
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים מחבר אז אני מבין שכדאי לוותר על הרעיון...זה דג קרב ואין פילטרים או משהו מיוחד זה צנצנת זכוכית עגולה רגילהרציתי להכניס לו למים בוכונות קטנות ומיסבים של קטנים לקישוט שיהיו חצי באבנים וחצי גלויים....זה רעיון טוב לצפות את החלקים במשהו אבל במה אפשר לצפות אותם? לקה?
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים אם הציפוי שאתה רוצה מטרתו למנוע חלודה יש נוזלים מיוחדים שאתה יכול לקנות בחנות חומרי בינייןלקה נראה לי פחות עמיד לטווח הרחוק
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים כל נוגד חלודה ישפיע על המים בצורה רעה לדגים.אם אתה רוצה קישוטים ממכתכת- נחושת בלבד. היא תתכסה פטינה ירוקה, אבל פטינה לא משחררת שום דבר רעיל למים.
פורסם 2010 במאי 115 שנים פרט למספר מצומצם של מתכות כמו טיטניום זהב ופלטינה אין להכניס מתכות לאק' בשל פליטת רעלים בין אם מהמתכת עצמה (כמו נחושת) ובין אם מהציפויים.
פורסם 2010 במאי 215 שנים פרט למספר מצומצם של מתכות כמו טיטניום זהב ופלטינה אין להכניס מתכות לאק' בשל פליטת רעלים בין אם מהמתכת עצמה (כמו נחושת) ובין אם מהציפויים.נחושת, לאחר שמתכסה פטינה, לא פולטת שום חומרים למים.
פורסם 2010 במאי 215 שנים מתיכת שלא מחלידה נקראת מתכת אצילה ויש 2 ידועות ככאלה - כסף וזהב. פלטינה היא יותר תערובת מתכות מאשר תרכובת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.