עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

עד כמה שזכור לי זה סוג של מבוסס על המנוע של קווייק 3...לפחות MOH הראשון היה אני לא זוכר עם גם COD הראשון היה,אם כן אז זה מצחיק לחשוב שאנחנו בעצם משחקים את MW2 על המנוע קווייק 3 "משופר".זה גם לא נראה לי משנה על איזה מנוע המשחק מבוסס-COD6 היה מבוסס על COD4 למרות שהיה כבר את WAW אז ווטבר זה לא משנה הם משדרגים והופכם למודרני יותר.רק אין לי כח לשדרג שוב את המחשב..נקווה שלא נצטרך :) מוזר גם שבשקט בשקט אנחנו משתכנעים שאנחנו רוצים את המשחק הזה בלי לשים לב בכלל..2 נקודות למחלקת השיווק באקטיויזן.

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם תבדוק טוב טוב יכול להיות שתמצא כמה שורות קוד מהמנוע המקורי (Q3/TECH 3). ב MW2 הורכנו הרבה ישנויים במנוע ושולבו גם כלים חדשים אז זה כן הולך לשנות. אין שום סיבה שיהיה שינוי גדול בדרישות, יהיה בערך כמו MW2 אולי רמה אחת מעל בשביל להצדיק את הקיום של הכרטיסים החדשים.

זה ידוע ש ACTIVISION יכולים לעשות פרסום מאוד טוב כשהם רוצים :nixweiss: חבל רק שהם לא מאזנים את הוצאות הפרסום שלהם בצורה שתאפשר להם לקדם גם משחקים אחרים כמו SINGULARITY.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק הזה נראה כרגע שווה מאוד.

פורסם

אווו GORE ניאמ ניאמ ניאמ ניאמ ניאמ :cwm10:

פורסם

מבלי לערבב בנושאים , הולך להיות לנו חורף חם -גם MOH החדש נראה לא רע.

כרגע לפחות הוא נראה כמו שילוב של MW וBC2...

פורסם

המשחק משתמש באותו המנוע של MW2?

פורסם

אאל"ט אז בבסיס כן אבל הוא עבר שיפורים ושיפוצים (אם הבנתי נכון)

פורסם

כל משחקי COD מ4 עד 7 משתמשים באותו מנוע, הוא פשוט עובר שיפוצים קלים כל משחק.

אגב שמתי לב ש-Treyarch אוהבים GORE במשחקים שלהם, גם בCOD5 היה את זה.

פורסם

כל משחקי COD מ2 עד 7 משתמשים באותו מנוע, הוא פשוט עובר שיפוצים קלים כל משחק.

פורסם

הגראפיקה בCOD4 לדעתי הרבה יותר טובה מאשר COD2, לא יודע מאיפה הבאת את זה..

פורסם

יותר טובה ,אבל נראה באמת אותו מנוע רק משפרים כל פעם..

פורסם
Quake_-_family_tree.svg
פורסם

חיפשתי את התמונה הזאת.

חשוב להדגיש שזה לא נשאר אותו מנוע בידיוק, הוא עבר המון שינויים, מ COD הראשון לשני יש שינוי ממש משמעותי, זה יותר התקדמות מאשר השיפוצים שעשו לו בין 2 ל 4.

פורסם

חיפשתי את התמונה הזאת.

חשוב להדגיש שזה לא נשאר אותו מנוע בידיוק, הוא עבר המון שינויים, מ COD הראשון לשני יש שינוי ממש משמעותי, זה יותר התקדמות מאשר השיפוצים שעשו לו בין 2 ל 4.

הראשון היה בנוי על מנוע משופר (מאוד!!) של Q3A. השיפור היה עצום. למשל, עברתי לשחק מ-MOH (שגם היה מבוסס על אותו מנוע) ל-COD והרגשתי כאילו עברתי לעולם אחר.

ב- COD השני היתה כבר מהפכה של ממש, גם השם של המנוע השתנה ל -IW engine. אני לא יודע מה נשאר מהמנוע המקורי בגירסה הזו והלאה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים