פורסם 2010 ביוני 215 שנים עד כמה שזכור לי זה סוג של מבוסס על המנוע של קווייק 3...לפחות MOH הראשון היה אני לא זוכר עם גם COD הראשון היה,אם כן אז זה מצחיק לחשוב שאנחנו בעצם משחקים את MW2 על המנוע קווייק 3 "משופר".זה גם לא נראה לי משנה על איזה מנוע המשחק מבוסס-COD6 היה מבוסס על COD4 למרות שהיה כבר את WAW אז ווטבר זה לא משנה הם משדרגים והופכם למודרני יותר.רק אין לי כח לשדרג שוב את המחשב..נקווה שלא נצטרך מוזר גם שבשקט בשקט אנחנו משתכנעים שאנחנו רוצים את המשחק הזה בלי לשים לב בכלל..2 נקודות למחלקת השיווק באקטיויזן.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אם תבדוק טוב טוב יכול להיות שתמצא כמה שורות קוד מהמנוע המקורי (Q3/TECH 3). ב MW2 הורכנו הרבה ישנויים במנוע ושולבו גם כלים חדשים אז זה כן הולך לשנות. אין שום סיבה שיהיה שינוי גדול בדרישות, יהיה בערך כמו MW2 אולי רמה אחת מעל בשביל להצדיק את הקיום של הכרטיסים החדשים. זה ידוע ש ACTIVISION יכולים לעשות פרסום מאוד טוב כשהם רוצים חבל רק שהם לא מאזנים את הוצאות הפרסום שלהם בצורה שתאפשר להם לקדם גם משחקים אחרים כמו SINGULARITY.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מה לא נחזיר את הת'רד לפעילות? NEW E3 GAMEPLAY Brief Campaign Preview: http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/101273 Breach Gameplay: http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/101260 אני נורא מקווה שהם יכריזו על תאריך יציאת הביטא בE3
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מבלי לערבב בנושאים , הולך להיות לנו חורף חם -גם MOH החדש נראה לא רע.כרגע לפחות הוא נראה כמו שילוב של MW וBC2...
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים כל משחקי COD מ4 עד 7 משתמשים באותו מנוע, הוא פשוט עובר שיפוצים קלים כל משחק.אגב שמתי לב ש-Treyarch אוהבים GORE במשחקים שלהם, גם בCOD5 היה את זה.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים כל משחקי COD מ2 עד 7 משתמשים באותו מנוע, הוא פשוט עובר שיפוצים קלים כל משחק.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים חיפשתי את התמונה הזאת.חשוב להדגיש שזה לא נשאר אותו מנוע בידיוק, הוא עבר המון שינויים, מ COD הראשון לשני יש שינוי ממש משמעותי, זה יותר התקדמות מאשר השיפוצים שעשו לו בין 2 ל 4.
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים חיפשתי את התמונה הזאת.חשוב להדגיש שזה לא נשאר אותו מנוע בידיוק, הוא עבר המון שינויים, מ COD הראשון לשני יש שינוי ממש משמעותי, זה יותר התקדמות מאשר השיפוצים שעשו לו בין 2 ל 4.הראשון היה בנוי על מנוע משופר (מאוד!!) של Q3A. השיפור היה עצום. למשל, עברתי לשחק מ-MOH (שגם היה מבוסס על אותו מנוע) ל-COD והרגשתי כאילו עברתי לעולם אחר.ב- COD השני היתה כבר מהפכה של ממש, גם השם של המנוע השתנה ל -IW engine. אני לא יודע מה נשאר מהמנוע המקורי בגירסה הזו והלאה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.