עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

בדיוק, מסכמים מעכשיו, הנוב שישתמש בזה שימות, שירקב לו שם...

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סתם מסקרן אותי, למה השנאה ל-PERK הזה? חח

פורסם

ואם מישהו מנסה להשיג בו PRO?

פורסם

Marathon pro - Unlimited sprint...גם בזה לא משתמשים :P

כל ה Tier 3 נשמעים כמו דברים מגעילים >:(

פורסם
  • מחבר

Marathon pro - Unlimited sprint...גם בזה לא משתמשים :P

כל ה Tier 3 נשמעים כמו דברים מגעילים >:(

Ninja marathon hacker tactical mask..אחלה של פרקים, למה מגעיל?

פורסם

בדיוק, מסכמים מעכשיו, הנוב שישתמש בזה שימות, שירקב לו שם...

no last standers in s6

מי שבא לא להיות מטונף שישאר לבד עם טינופתו :-*

אם אני רואה מישהו מהקלאן עם זה אני זורק לו סטאן גרנייד על הראש והורג אותו

פורסם

הlast stand הזה אחד הperks הכי מפגרים שהומצאו אי פעם... אחרי שאתה ממלא מישהו בעופרת הוא נופל לרצפה ומוציא אקדח אוטומטית כאילו הוא רובות מתוכנת.

פשוט גועל נפש לנובים פחדנים שמסרבים למות בקרב הוגן.

פורסם

איזה פרקים אכזריים, וגם מאוד מאוזנים. אני חושב ש ghost, slight of hand ו ninja הם FTW.

ההחלטה להסיר את ה SP הייתה מעולה, ככה יש איזון וישתמשו בעוד פרקים חוץ מבזה.

פורסם

MARATHON PRO לא נותן ספרינט אינסופי אלא רק יותר זמן ספרינט רצוף בדומה לEXTREME CONDITIONING בקוד4.

פורסם

הlast stand הזה אחד הperks הכי מפגרים שהומצאו אי פעם... אחרי שאתה ממלא מישהו בעופרת הוא נופל לרצפה ומוציא אקדח אוטומטית כאילו הוא רובות מתוכנת.

פשוט גועל נפש לנובים פחדנים שמסרבים למות בקרב הוגן.

שזה קורה בכל סרט\סדרת אקשן זה לא מטריד אנשים.

פורסם

לכו מפה יא נובים.

מי שמשתמש ב second chance לא מבורך בסרבר שלנו, וזה בכלל לא נתון לויכוח. הפרק עושה שאחרי שאתה מת - אתה חי! שטות מוחלטת.

פורסם

חשבתי לרגע על הנרף שעשו לקוויקסקופ... תראו באופן כללי אני נגדQS לגמרי אבל ממה שאני רואה זה הולך להפוך את המשחקיות של הצלפים למאוד קשה.

הרי COD זה לא BF המשחקיות מאוד מהירה , המפות מאוד קטנות וכולם מתרוצצים שם כמו מטורפים עם פצצות ורובוטים על שלטים.

איך צלף אמור עכשיו לתפוס קילים בצורה נורמאלית מבלי להתקמפר (גם זה לא יעזור). הרי עד שהוא יעלה מישהו על הכוונת אותו אחד כבר לידו עם האקדח בפרצוף של הצלף. (וזה מבלי לחשב בכלל את כל הפרקים של הנינג'ות והסמוראים)

די בעייתי העניין.

פורסם

המפות בCOD הזה נראות גדולות למדיי ולא צריכה להיות שום בעיה בשימוש של צלף

פורסם
  • מחבר

חשבתי לרגע על הנרף שעשו לקוויקסקופ... תראו באופן כללי אני נגדQS לגמרי אבל ממה שאני רואה זה הולך להפוך את המשחקיות של הצלפים למאוד קשה.

הרי COD זה לא BF המשחקיות מאוד מהירה , המפות מאוד קטנות וכולם מתרוצצים שם כמו מטורפים עם פצצות ורובוטים על שלטים.

איך צלף אמור עכשיו לתפוס קילים בצורה נורמאלית מבלי להתקמפר (גם זה לא יעזור). הרי עד שהוא יעלה מישהו על הכוונת אותו אחד כבר לידו עם האקדח בפרצוף של הצלף. (וזה מבלי לחשב בכלל את כל הפרקים של הנינג'ות והסמוראים)

די בעייתי העניין.

בסך הכל אתה צודק

אבל 1- שים לב, בגייםפלייס המפות לא נראו כל כך קטנות.

ו2, הצלפים הרגו לא קצת, ושרדו מצוין.

נ.ב.

ראיתם שלא סידרו את הספאן הגרוע? מישהו הורג מישהו אחר, ואז זה שהרגו אותו מזומן חדר מאחורי זה שהרג. :facepalm:

פורסם

קארמההה :))

לא באמת ,הקטע של הריספאוון דפוק.. מזכיר לי קרבות בדרגון בול זי שהם משתגרים כל הזמן אחד מאחורי השני.

תראו המפות אכן גדולות יותר מmodern whorefare :searching for best host 2 אבל הן עדיין מסורבלות לגמרי עם מעט שטחים רחבים ופתוחים.

אולי לא ראינו הכל או שיש נקודות מיוחדות לצלפים... נקווה לטוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים