עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני מצטער אבל הם ממש לא נראים טוב כמו ב- MW2.

עניין של טעם אישי, מה אני אגיד. ממה שראיתי עד עכשיו, וראיתי לא מעט, הנשקים נראים ונשמעים ממש נפלא. בהחלט לא פחות טוב מ MW2

בכל מקרה , כמות ה- Feature-ים החדשים , לא מפסיקה להפתיע.

לא קראתי את כל העמודים של הת'רד הזה אבל:

1. מישהו מבין איך החוזים (Contracts) הולכים לעבוד?

חוזים עובדים כמו צ'לנג'ים ב MW2, למשל תבצע 10 הריגות עם רובה ציד מסוים, או 50 הדשוטס וכו'. אבל הטוויסט הוא שאתה צריך קודם כל לקנות אותם כדי לקבל את הצ'לנג' (ואם אתה מצליח אתה כמובן מרוויח את מה ששילמת והרבה יותר) וגם יש מגבלת זמן כדי לבצע אותם (זמן משחק כמובן לא זמן אמיתי). יהיו צ'לנג'ים קבועים במשחק אבל מדי פעם יהיו צ'לנג'ים מיוחדים לתקופה קצרה בלבד.

2. ידעתם שאפשר לעשות HACK לגנוב UAV אה?

כן, ולא רק UAV אלא כל מיני קילסטריקים של האויב, למשל טורנט

3. ידעתם שהדמות שלכם משתנה (ויזאולית) לפי ה-PERK הראשי ואז אפשר לזהות מיד איזה PERK יש לכם?

כן

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הנשקים נראים מעולה ,ממש ממש טוב, הכל צבעוני יותר, חיי יותר, לא מבין איפה הבעיה..

על כל פנים, אני רואה שבאמת יש המון המון פיצ'רים במשחק, אנחנו הולכים לשרוף המון שעות אה?

אני מקווה שזה לא יתיש .

פורסם

אני גם ממש מחכה לכל הכוונת החדשות שאפשר להכין

פורסם

הנשקים נראים מעולה ,ממש ממש טוב, הכל צבעוני יותר, חיי יותר, לא מבין איפה הבעיה..

על כל פנים, אני רואה שבאמת יש המון המון פיצ'רים במשחק, אנחנו הולכים לשרוף המון שעות אה?

אני מקווה שזה לא יתיש .

לא יודע מה איתכם , אבל כבר עדכנתי קורות חיים :P

פורסם

אם שמתם לב על הנשקים בתמונה השנייה והרביעית חרוט: PWN.. כמה הם מנסים להראות כמו חברת "For gamers, by gamers", נקווה שיצא משהו. והנשקים נראים הרבה פחות מצועצעים מ MW2 והרבה יותר טוב.

אני מקווה שזה לא יתיש .

+1

פורסם

אם שמתם לב על הנשקים בתמונה השנייה והרביעית חרוט: PWN.. כמה הם מנסים להראות כמו חברת "For gamers, by gamers", נקווה שיצא משהו. והנשקים נראים הרבה פחות מצועצעים מ MW2 והרבה יותר טוב.

+1

ברור ששמנו לב :D

אבל מדובר ב CLAN TAG שאתה יכול לחרוט על הנשק. אתה יכול לבחור גם דברים אחרים.

זה הולך להיות אחד הפיצ'רים הכי מגניבים במשחק.

תראה למשל איך כאן חרוט על הקומנדו (זה השם של הרובה) PWN

http://www.hookedgamers.com/images/1701/call_of_duty_black_ops/screenshot_pc_call_of_duty_black_ops059.jpg

אבל כאן בסרטון ההדגמה של המשחק חרוט על אותו נשק בדיוק MK5 (או TMK5

------

כאן בתמונה הזאת רואים בצורה ברורה שמה שחרוט על הנשק זה השם של הקלאן:

CommandoClanTag.png

פורסם

ברור ששמנו לב :D

אבל מדובר ב CLAN TAG שאתה יכול לחרוט על הנשק. אתה יכול לבחור גם דברים אחרים.

זה הולך להיות אחד הפיצ'רים הכי מגניבים במשחק.

תראה למשל איך כאן חרוט על הקומנדו (זה השם של הרובה) PWN

http://www.hookedgamers.com/images/1701/call_of_duty_black_ops/screenshot_pc_call_of_duty_black_ops059.jpg

אבל כאן בסרטון ההדגמה של המשחק חרוט על אותו נשק בדיוק MK5 (או TMK5

וואו , הח'ברה האלה חשבו על הכל.

פורסם

וואו , הח'ברה האלה חשבו על הכל.

אני חושב שזה לא רק שהם חשבו על הכל, הם פשוט היו בקשר הדוק עם קהילת הגיימרים.

ברור שאי אפשר שכולם יהיו מרוצים, תמיד יהיו אנשים שלא יאהבו דברים מסוימים (למשל זה שהם ביטלו את ה QS).

אבל בסך הכל נראה לי שהם באמת הקשיבו לרעיונות של הקהילה ועשו הכל כדי להתאים את חווית המשחק לטעם של השחקנים.

אני בטוח שזה הולך להיות משחק מדהים. אנשים שעדיין טוענים שזה יהיה רק "מוד של מודרן וורפייר 2" פשוט לא קראו שום דבר על המשחק ולא יודעים על מה הם מדברים.

פורסם

ככה זה שבמקום להתחיל את הפיתוח מהתחלה אתה מבסס הכל על מוצר קיים. יש כאלה שיקראו לזה מוד, לדעתי זו הדרך היחידה להוציא מוצר מושלם במחזור פיתוח של שנתיים. הייתי רוצה ליראות מה היה קורה אם היו נותנים להם מחזורי פיתוח כמו של ID :P

פורסם

אכן יש דברים מבאסים כמו ביטול ה QS וה Prone Shot (.....), אבל אני מוכרח להודות שרוב השחקנים לא אוהבים את הדברים האלה. לדעתי זה טיפשי בגלל שהם דורשים מיומנות אשר ניתנת להשגה, אבל whatever..

פורסם

מה ביטלו את אפשרות הירי ממצב שכיבה?Oo

פורסם

מה ביטלו את אפשרות הירי ממצב שכיבה?Oo

לא. כלומר אפשר לעבור למצב prone ולירות, כמו שתמיד היה אפשר לעשות (בניגוד ל BC2, אין לי מושג למה ביטלו את זה שם).

רק שאם אתה רץ ועובר למצב שכיבה אתה מבצע סוג של קפיצה למחסה. זה אמור להיות תמרון הגנתי שבזמן שאתה עושה אותו אתה לא מסוגל לירות למשך כמה רגעים.

http://callofduty.wikia.com/wiki/Dive

_____

דרך אגב, עכשיו ברור מה הקטע של החריטה sally על האקדח בעטיפה של המשחק

call-of-duty-black-ops-20100715043914468.jpg

פורסם

רמז על העלילה? מישהו? ::)

פורסם

מאותו הלינק:

Whilst jumping, the player cannot use his weapon, and there is a small recovery time

that the player cannot use his weapon afterwards. This has been confirmed by Treyarch

:yelclap::xyxthumbs:

חסל סדר ארנבים ושפנפנים

פורסם

מאותו הלינק:

Whilst jumping, the player cannot use his weapon, and there is a small recovery time

that the player cannot use his weapon afterwards. This has been confirmed by Treyarch

:yelclap::xyxthumbs:

חסל סדר ארנבים ושפנפנים

:-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים