עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

על הפנים... לא יהיה אפשר בכלל לשנות את זמן המשחק ואת ה SCORE LIMIT... אין קוויקסקופ

כבר ירד לי חצי מהחשק על המשחק

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קוויקסקופ מילא, זה עוד פחות חשוב למיינסטרים ,אבל איך אתה יודע שאי אפשר לשנות את הדברים האלה?

קראת איפשהו?

אם כן אז תביא קישור

פורסם

יופי.

עוד סיבה לחכות עם השכרת השרתים

פורסם

תפסיקו לבכות, יצא המשחק ואז נראה. ;)

פורסם

אני לא מנסה להתקיף, אבל אתה אובססיבי מדי לגבי כמה טוב המשחק יהיה. אם אתה חושב שהוא יהיה מושלם, אז צא מזה, גם אני מחכה לו אבל יש דברים מרגיזים עדיין

פורסם

האמת שלי ממש לא מפריע אם אפשר להגדיר בשרת ניקוד מקסימלי וזמן משחק (ברור שזה נחמד אם אפשר, אבל זה לא כזה קריטי).

מה שבאמת חשוב לי זה שיהיה אפשר לעשות קיק/באן לצ'יטרים וקאמפרים. ובעיקר שיהיה אפשר להגדיר חוקים לכל שרת. למשל שאסור להשתמש במטולים, אסור להשתמש בלהביור, בפרקים מסוימים וכו'.

ב MW2 החסרון של זה היה מאוד מורגש.

פורסם

אני לא מנסה להתקיף, אבל אתה אובססיבי מדי לגבי כמה טוב המשחק יהיה. אם אתה חושב שהוא יהיה מושלם, אז צא מזה, גם אני מחכה לו אבל יש דברים מרגיזים עדיין

lolwat retarded much?

ממש לא מתלהב וממש לא אמרתי שהמשחק הזה יהיה כזה מושלם, אני מצפה ממנו להיות טוב יותר מMW2 וזה הכל.

אובססיבי? קבל כאפה לעין! ;D

פורסם

כל דבר רע שאומרים על המשחק אתה שולל...

פורסם

ניראה לי שכל הבעיות האלה נכונות רק ל RANKED, אם כן אז יש בזה היגיון. הם רוצים לשמור על חוקים אחידים לכל מי שמשחק ב RANKED, חבל רק שכל כך הרבה דברים נכנסו לחוק האחיד שלהם.

פורסם

אני יודע שבטווח הרחוק זה בטח יהפוך לסיוט...אבל יש 2 דברים שאני תמיד שמח לראות בכל מקום,וזה MINIGUN ולהביור. יש איזשהוא סוג של שמחה טהורה ביכולת לשרוף לאנשים את הצורה,ואני לא יכול להתבאס מהתוספת הזו-ככה שכל עוד אני לא במשחקים עם הקלאן היקר שלנו אני מתכנן לחרוש עליו.... ;D

פורסם

כל דבר רע שאומרים על המשחק אתה שולל...

זה כי אני לא סקפטי כמו שאתה נוטה להיות, אתה semi-troll ואתה עוד קורא לי טרול... ;D

נקווה שהלהביור, שמסתבר שהוא לא סטריק, יקבל איזה סירוס של RANGE וזמן תחילת יריה...

פורסם

אני יודע שבטווח הרחוק זה בטח יהפוך לסיוט...אבל יש 2 דברים שאני תמיד שמח לראות בכל מקום,וזה MINIGUN ולהביור. יש איזשהוא סוג של שמחה טהורה ביכולת לשרוף לאנשים את הצורה,ואני לא יכול להתבאס מהתוספת הזו-ככה שכל עוד אני לא במשחקים עם הקלאן היקר שלנו אני מתכנן לחרוש עליו.... ;D

אז אתה חולה נפש בסופו של דבר?

;)

פורסם

כן כנראה

PRETTY MUCH..... ;D

פורסם

אני חושב שלהביור יהיה יעיל קצת פחות משוטגאן, רק על מספר מטרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים