עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

איך אני מחכה לאדמין שיבעט את כל הדפקטים יווו

• תגובות 1.6k
  • צפיות 169.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ובכן יש לנו כמה סקרינים מרשימים, יש פקיצה ניכרת (אמנם לא פירצת דרך אבל העיקר שיש לנו כמה שיותר FPS יחד עם זה) בגרפיקה מאז MW2:

screenshot_232189.jpg

screenshot_232187.jpg

screenshot_232185.jpg

screenshot_232188.jpg

screenshot_232184.jpg

שימו לב לתאורה ולפרטים ;)

פורסם

ברור לך שזו תמונה שהיא לא חלק מהגיימפליי נכון? גם MW2 הציג סרטונים יפייפים של קטעי ווידאו בין החלקים שבאמת שיחקת בהם.

זה לא אומר שככה יראה המשחק בפועל...

פורסם

אני כמעט בטוח שהסקרינים האלה הם לא PRE-RENDERED אלא לקוחים מהמנוע של המשחק בפועל, בין אם זה CUTSCENE או ACTUAL GAMEPLAY.

פורסם

אני בספק שהם לא PRE RENDERED ושהם ACTUAL GAMEPLAY...

ואם זה CUTSCENE אז זה יפה והכל אבל שוב , זה לא אומר דבר על המשחק גם אם יצרו אותו באותו מנוע של המשחק...

פורסם

WE SHALL SEE *dumdumdumdum*

פורסם

DX10?

פורסם
  • מחבר

יפייפה-איך אני מקווה שככה זה יהיה באמת

פורסם

הסקרינים הם מתוך הגיימפלי, אני מאמין שבPRE RENDER היו משקיעים הרבה יותר. כמו כן אפשר להניח שכסקריני TEASE שניבחרו בדיקדוק רב (אחרי הכל אפשר למצוא כמה מקומות מרהיבים ביופים גם בCS) ורונדרו ברזולוצייה מפלצתית ואז הוקטנו לגודל "נורמאלי", הדבר יוצר אפקט של AA מפלצתי ועושה את האפקט הנוצר מהפילטרים שבוצעו לתמונה (כגון DOF, BLUR) ליהיות יותר חדים. לכן ניתן להסיק שאכן המשחק ניראה טוב מאוד וגם לא ממש רחוק מהסקרינים הללו.

פורסם

חלק מהתמונות מזכירות לי את FAR CRY 2

פורסם
  • מחבר

הסקרינים הם מתוך הגיימפלי, אני מאמין שבPRE RENDER היו משקיעים הרבה יותר. כמו כן אפשר להניח שכסקריני TEASE שניבחרו בדיקדוק רב (אחרי הכל אפשר למצוא כמה מקומות מרהיבים ביופים גם בCS) ורונדרו ברזולוצייה מפלצתית ואז הוקטנו לגודל "נורמאלי", הדבר יוצר אפקט של AA מפלצתי ועושה את האפקט הנוצר מהפילטרים שבוצעו לתמונה (כגון DOF, BLUR) ליהיות יותר חדים. לכן ניתן להסיק שאכן המשחק ניראה טוב מאוד וגם לא ממש רחוק מהסקרינים הללו.

וכמו שאמרתי... בואו נקווה שככה זה באמת יהיה...

חלק מהתמונות מזכירות לי את FAR CRY 2

:xyxthumbs:

פורסם

אני רק נורא מקווה שהמשחק ישמור על 60+ FPS קבוע במולטי על אותן המערכות עליהן MW2 מולטי רץ על 60+ קבוע... ::)

פורסם

אין לך מה לדאוג, המשחק מתבסס על גירסה משופרת של ה-IW 4. אותו מנוע ששימש את MW2.

פורסם

המנוע מבוסס על המנוע של COD:WAW (נציג מהמפתחת הזכיר את העניין בראיון עם GT), שיפור של המנוע של COD4. מצד אחד זה טוב מצד שני זה אומר שהוא לא כולל את השיפורים שהוכנסו ב MW2 (והיו הרבה שיפורים).

פורסם

המנוע הזה זאת חבילה גדולה של שפצורים של דבר שקיים כבר בערך עשור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים