פורסם 2010 ביוני 115 שנים ובכן יש לנו כמה סקרינים מרשימים, יש פקיצה ניכרת (אמנם לא פירצת דרך אבל העיקר שיש לנו כמה שיותר FPS יחד עם זה) בגרפיקה מאז MW2: שימו לב לתאורה ולפרטים
פורסם 2010 ביוני 115 שנים ברור לך שזו תמונה שהיא לא חלק מהגיימפליי נכון? גם MW2 הציג סרטונים יפייפים של קטעי ווידאו בין החלקים שבאמת שיחקת בהם.זה לא אומר שככה יראה המשחק בפועל...
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני כמעט בטוח שהסקרינים האלה הם לא PRE-RENDERED אלא לקוחים מהמנוע של המשחק בפועל, בין אם זה CUTSCENE או ACTUAL GAMEPLAY.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני בספק שהם לא PRE RENDERED ושהם ACTUAL GAMEPLAY...ואם זה CUTSCENE אז זה יפה והכל אבל שוב , זה לא אומר דבר על המשחק גם אם יצרו אותו באותו מנוע של המשחק...
פורסם 2010 ביוני 115 שנים הסקרינים הם מתוך הגיימפלי, אני מאמין שבPRE RENDER היו משקיעים הרבה יותר. כמו כן אפשר להניח שכסקריני TEASE שניבחרו בדיקדוק רב (אחרי הכל אפשר למצוא כמה מקומות מרהיבים ביופים גם בCS) ורונדרו ברזולוצייה מפלצתית ואז הוקטנו לגודל "נורמאלי", הדבר יוצר אפקט של AA מפלצתי ועושה את האפקט הנוצר מהפילטרים שבוצעו לתמונה (כגון DOF, BLUR) ליהיות יותר חדים. לכן ניתן להסיק שאכן המשחק ניראה טוב מאוד וגם לא ממש רחוק מהסקרינים הללו.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר הסקרינים הם מתוך הגיימפלי, אני מאמין שבPRE RENDER היו משקיעים הרבה יותר. כמו כן אפשר להניח שכסקריני TEASE שניבחרו בדיקדוק רב (אחרי הכל אפשר למצוא כמה מקומות מרהיבים ביופים גם בCS) ורונדרו ברזולוצייה מפלצתית ואז הוקטנו לגודל "נורמאלי", הדבר יוצר אפקט של AA מפלצתי ועושה את האפקט הנוצר מהפילטרים שבוצעו לתמונה (כגון DOF, BLUR) ליהיות יותר חדים. לכן ניתן להסיק שאכן המשחק ניראה טוב מאוד וגם לא ממש רחוק מהסקרינים הללו. וכמו שאמרתי... בואו נקווה שככה זה באמת יהיה... חלק מהתמונות מזכירות לי את FAR CRY 2
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני רק נורא מקווה שהמשחק ישמור על 60+ FPS קבוע במולטי על אותן המערכות עליהן MW2 מולטי רץ על 60+ קבוע... :
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אין לך מה לדאוג, המשחק מתבסס על גירסה משופרת של ה-IW 4. אותו מנוע ששימש את MW2.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים המנוע מבוסס על המנוע של COD:WAW (נציג מהמפתחת הזכיר את העניין בראיון עם GT), שיפור של המנוע של COD4. מצד אחד זה טוב מצד שני זה אומר שהוא לא כולל את השיפורים שהוכנסו ב MW2 (והיו הרבה שיפורים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.