עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

:nono:

חבל..

גם ג'נרי וגם שכבה עבה..? צריך שכבה ממש ממש דקה עם איזה כרטיס קשיח.. במקומך, לפני שהייתי ממשיך את ה OC הייתי מפרק את הקירור ושם אלכוהול 98% (עם צמר גפן או משהו, כבר לא זוכר), קונה MX-3 או 2 ושם כמו שצריך. זה יכול להיות (וגם יהיה) קריטי באוברקלוק שלך..

זה בדיוק מה שאמרתי שאני הולך לעשות בפסקה השניה של ההודעה :lol:

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם כבר, פרסמו פעם מדריך למריחת משחה טרמית פה, בבקשה: http://hwzone.co.il/guides/as_apllying

מתוארת שם מריחה על פנטיום 3 בכלל... לא רלוונטי.

אני יודע למרוח משחה טרמית, הבעיה היא שאף פעם לא התנסיתי בשיטה השניה של מריחת שכבה דקה ואחידה, ובגלל שחבר שלי המליץ לתת שכבה בעובי נורמאלי ולא דקה מדי הלכתי על זה.. וכעת רוב החום נתקע לי במשחה.

שיטת האפונה במרכז המעבד אף פעם לא הציגה תוצאות ירודות מנסיוני ובכמה וכמה סיקורים באינטרנט הציגו שהשיטה מביאה תוצאות טובות יותר בלי שום קשר לסוג המשחה הטרמית בה מדובר.

פורסם

שים עיגול קטן באמצע וזהו, אל תכנס לסרטים ,כולה משחה טרמית, בזמנו הבאתי פה המלצה על משחת שיניים, במשך שנתיים עבדתי עם משחות שיניים, משוגע? לא ממש, זה עובד יופי וכלום לא עד כדי כך קריטי , בכל אופן, זה לא הנושא פה, דן, אני סומך עלייך שתסתדר :-*

בכל אופן, אני קורא דיי הרבה על המשחק ועל מה שהוא מציע, על פניו זה נראה מעולה, אני רק עוד לא הבנתי איך יעבדו השרתים בדיוק..

כמו קוד 4? WAW?

כתובות IP וכאלה ??

אם למישהו יש איזה מידע על זה אני אשמח, אני רוצה לדעת איך הכל יתנהל בשרת אז המידע חשוב והכרחי,

התכנון הוא לחכות ליציאת המשחק, לקלוט מה הולך שם ,להבין את הסצנה ואז לקנות שרת, ככה אני וסיימון חושבים לעשות, אגב, בהזדמנות הזו ,אם יש מישהו שיש לו עודף זמן וכן יוכל להיות מנהל בשרת (לתת קיקים ,באנים ולשמור על סדר) ,אז תתחילו לשלוח לי הודעות פרטיות,

פורסם

מתוארת שם מריחה על פנטיום 3 בכלל... לא רלוונטי.

ולמה זה משנה?

פורסם

אם יש מישהו שיש לו עודף זמן וכן יוכל להיות מנהל בשרת (לתת קיקים ,באנים ולשמור על סדר) ,אז תתחילו לשלוח לי הודעות פרטיות,

אשמח :)

פורסם

^

כנ"ל

פורסם

אני בטוח שלפחות 2-3 גולשים מהת'רד הזה כבר תכננו לתת איזה שדרוג לכבוד BLACK OPS... זה כמו התמכרות :D

בהחלט, אני מתכוון בתחילת החודש הבא להזמין מעבד חדש+לוח אם. כבר מזמן הייתי צריך לעשות, אבל BO שבר אותי סופית.

פורסם

חשבתי לשדרג אבל ראיתי שהגיוס שלי במאי והבנתי שעדיף לשחק על מינימום...חבל לי לבזבז כסף על המחשב.

פורסם

עוד 15 יום המשחק פה, לא נראה לי שכל האנשים עשו SUGGEST לשרת ישראלי, אז יאללה זה בדיוק חצי דקה:

http://www.gameservers.com/blackops/#suggest

(ללחוץ על CLICK HERE TO SUGGEST A LOCATION למי שלא הבין :~)

אם לא יהיה שרתים ישראלים אני צופה פה עמודים שלמים של בכיות על לאגים :D

פורסם

^

FAIL

פרסמו את זה פעמיים-שלושה וכולם נרשמו.

פורסם

^

לא לא, זה FAIL ...למטה :

מזה הבולשיט הזה?

להביור ??

נו באמת, עדיף מטול, זה מגוחך... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

פורסם

זה קילסטריק וזה לא נורא בכלל 8)

פורסם

זה לא קילסטריק וזה נורא מאוד.

אתם יודעים מה שמתי לב?

1. לא ראינו גיימפליי מ PC

2. שמתי לב שבכל הסירטונים של ה TDM הניקוד מגיע עד 75, אם לא יהיה אפשר לשנות את זה, זה יהיה ממש ממש מעפן

גם לפי מה שהבנתי, לא יהיה אפשר לשלוט הרבה על סרבר שהוא RANKED, לפחות לא יהיו את כל האופציות שיש ב COD4 ומשחקים אחרים עם שרתים כמו קנטר סטרייק וכאלה

פורסם

זה לא קילסטריק וזה נורא מאוד.

אתם יודעים מה שמתי לב?

1. לא ראינו גיימפליי מ PC

2. שמתי לב שבכל הסירטונים של ה TDM הניקוד מגיע עד 75, אם לא יהיה אפשר לשנות את זה, זה יהיה ממש ממש מעפן

באמת נוראי, זה סתם תוספת לנשק, בוודאות ,אני באמת מקווה שבשרת משלנו תהיה שליטה על כל החרא הזה וכן תהיה האפשרות לנטרל קשקושים מיותרים כמו זה..

אגב עומרי, לא ראינו גיימפליי מPC כי אף פעם לא רואים גיימפליי מ PC עד שלא יוצא המשחק, מייקרוסופט חתמה על צ'ק שמן בשביל שיריצו את הסרטונים רק על אקס בוקס ,שים לב שאין אפילו סרטון אחד בPS3, על אחת כמה וכמה ב PC ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים